18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BELEDİYE TESİSLERİNİN AÇILIŞ TÖRENİ (Foto eklendi)
BELEDİYE TESİSLERİNİN AÇILIŞ TÖRENİ (Foto eklendi)



22 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 13.30' da İlçe Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, İlçe Müftüsü Hüseyin erdoğan, Dişli Belediye Başkanı Mustafa Karakoç, Özburun Belediye Başkanı Hasan Boyracı; Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı, Sulama Kooperatifi ve Umumi WC' yi birlikte açtılar. İlçe Kaymakamı açılacak diğer tesisleride gezdikten sonra yoğun proğramından dolayı kasabamızdan ayrıldı.

Süt Mandırası, Ekmek fırını, Halı saha ve ve Kafeteryanın açılışına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. A. Kadir Akcan, Dişli Belediye Başkanı Mustafa Karakoç, Bolvadin Belediye Başkanı Mehmet Koçum, Jandarma Bölük Komutanı Durmuş Yöndem, Dinar Uluköy Belediye Başkanı Orhan Kürkçü, Sandıklı Kusura Belediye Başkanı Veysel Dündar, Dinar Haydarlı Belediye Başkanı Osman Över, İl genel Meclisi Üyesi Selahattin Tokpınar, MHP İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, Kanal Avrupa TV. Derya Süt Ürünleri Başkanı Cihat Yıldız, Eski Belediye Başkanları, Mahalle Muhtarları, Belediye azaları ve Kasaba halkı katıldı.

Kanal Avrupa Frekansı
Türksat 2A/3A
Frekans : 11742
Sembol : 2965
Polarizasyon : Dikey(Vertical)
FEC: 5/6


Açılan tesislerin kasabamıza hayırlı olmasını dileriz.
























































































Son Güncelleme :  26/05/2010 Saat 15:30:17 Bu Haber  6474 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Vural Yurdusev      Tarih : 24/05/2010 00:00:00
   
Berlin
14/05/2005
Mesaj Bilgisi
302

Fanatik Üye
 
DISLI KASABAMIZA YAPILAN TESISILERIN ACILMASI BIZLERI COK COK SEVINDIRDI VATANA MILLETE HAYIRLI OLSUN EMEGI GECEN HER KEZE TESEKKURLER SELAM VE DUA ILE

     
     
 Yorumlayan : Ramazan ÇELİK      Tarih : 23/05/2010 00:00:00
   
Afyonkarahisar
27/07/2009
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
disli belediye başkanı mustfa karakoçun yaptığı acılışlar hayılı olsun,, hizmet disliye yapıldı,.keske her yıl bir bina dikilseydi şindiye kadar paralar gereksiz yere fazladan şişirme personel alınmaması gerekiymiş.paralar çarçur edilmezse dişliye daha çok güzel işler yapılır,, belediye otobusunun garaça çekilmesine karsı çıktıydım bana önce kızdılar belkim sonra hatadan dönüldü cok iyi oldu.,bi daha otobüsler garça cekilmesin, allah ırazı olsun der fakir örenciler.,bide topsahasinin çindeki ahır hayvan tersinin topsahasina kimseden kormadan döktürmezse başkanı dişlili gençleri alkışlatacak, eğer öncekiler gibi hayvan b... döktürmesini engelleyemezse siz düşünün biz düşünelim . teşekkürler başkan mustafa bey., aman hata yapmayın baskanım

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 22 Yorum Bulunmakta