18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Bolvadin'de İSRAİL ve PKK'yı LANET Mitingi Yapıldı.(VİDEOLAR EKLENDİ)
Bolvadin'de İSRAİL ve PKK'yı LANET Mitingi Yapıldı.(VİDEOLAR EKLENDİ)


"İSRAİL ve PKK'ya LANET MİTİNGİ"

02 Haziran 2010 Çarşamba günü Saat 17:30 ' da Bolvadin'de tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenlediği "İSRAİL ve PKK'ya LANET MİTİNGİ" ne kasabamız halkından ve Bolvadin halkından çok sayıda kişinin katılımıyla Bolvadin Çınar Altında yapıldı.

Mitingte Katil İsraili ve Onun taşeronu PKK'yı lanetleyen şiirler ve konuşmacılar tarafından Mavi marmara Gemisi'nin ve PKKlı Teröristlerce İskenderun'da şehit edilen 6 vatan evladının uğradığı kalleş saldıyı kınayan ve lanetleyen konuşmalar yapıldı.

Sizler Bu Mitinden İzlenimlerimizi Sunuyoruz



BOLVADİN'DE YAPILAN İSRAİL VE PKK'YI LANET MİTİNGİ /1 2010



BOLVADİN'DE YAPILAN İSRAİL VE PKK'YI LANET MİTİNGİ -2/ 2010



BOLVADİN'DE YAPILAN İSRAİL VE PKK'YI LANET MİTİNGİ /3 2010


















































Son Güncelleme :  05/06/2010 Saat 18:30:27 Bu Haber  6398 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Hacer OKUMUŞ      Tarih : 03/06/2010 00:00:00
   
Dişli'den
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
180

Başarılı Üye
 
YURDUMUZUN EN ÜCRA KÖŞELERİNDE DAHİ SATILAN YAHUDİ MALLARI: ELEKTRİK AMPULÜ: General elektrik, Edison, Philips OTOMOTİV: renault, man, mersedes, ford, fiat, BMC, peugeut LİKİD GAZLAR: Ankaragaz, Aygaz, Bursa gaz, Mobil gaz, İpragaz, İPLİK: polyen, sasa, sifaş Kardeşlerim mümkün mertepe aldığımız mallara dikkat edelim, yahudi mallarını almayalım. tanıdıklarımızı bu konuda bilinçlendirelim. İsraili telin mitingi yurdumuzun her yerinde yapılıyor. Takdir edilen bir davranış. Ancak Yahudi mallarını almamak İsraili ekonomik olarak etkileyecektir. İsraille ticari ilişkiler konusunda hükümetin en doğru olanı yapacağına inanıyorum. Milli konularda TBMM''nin her zaman olduğu gibi birlikte hareket etmesi takdire şayan.

     
     
 Yorumlayan : Hacer OKUMUŞ      Tarih : 03/06/2010 00:00:00
   
Dişli'den
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
180

Başarılı Üye
 
Yurdumuzun en ücra köşelerinde dahi satılan yahudi mallarından bazıları: İÇECEKLER: Coca cola, pepsi, fanta, fruko, nescafe, nesguik, lipton, sek, turkuaz, İÇKİ: efes pilsen, tuborg SİGARA: Marlbora, Camel, parlement, mote carlo DİŞ MACUNU: İpana, Colgate, YİYECEKLER: komili, sana, tamex, tat, knor, kent, danone, milka, panda, algido, magnum, TEMİZLİK: ariel, ace, alo, omo, tursil, persil, rinso, yumoş, cif, vim, calgonit, ELEKTRONİK EŞYA: BOSCH, beko, arçelik, phılıps,Aeg, delta, nokia, samsung, motorola, profilo, tefal, KUMAŞ: vakko, bossa, müjde çorap, parizyen, adidas, ŞAMPUAN: Blendax, pantene, recioce SABUNLAR: Hacı şakir, Lüks, Puro PETROL ÜRÜNLERİ: bp, Total, shell, opet, mobil, lipetgaz, ipragaz,aygaz, milangaz İLAÇ: bayer, sandoz,

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 02/06/2010 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Türk milletinin ağzında yahudi ürünü olan marlboro midesinde coca cola olduğu müddetçe israili lanet ne alaka.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 13 Yorum Bulunmakta