DISLI MOTORLU TASIYICILAR KOOPERATIFI YENI YÖNETIM KURULUNU SEÇTI
S.S. 76 Nolu Disli Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi yönetim kurulu seçimi 13 Haziran 2010 Pazar günü saat 14.00 de minübüsçü arkadaslarin ve muhasebeci Hikmet Akbaba, Ugur Esmer, Ebubekir Arpa ve Hükümet Komiseri Ömer Yildirim Beylerin katilimiyla Disli'mizin tarihi ceviz agacinin altindaki rahmetli Yusuf gümüs'ün kahvede yapildi.Bilindigi gibi kooperatifimiz 2009 yilinin aralik ayinda kuruldu. Tüzük geregi alti ay içinde seçim yapilmasi gerekiyordu.
Seçimde iki aday yaristi. Ilyas Böcek ve Mevlüt Sen. Yapilan oylama sonucu Kurucu Baskan Ilyas BÖCEK oylarin çogunlugunu alarak tekrar baskanliga seçildi. Baskan Yardimciligina Ahmet MERT, Muhasebe Islerine Adem ÖZ, Denetim Kuruluna Levent KAHRAMAN ve Halil AGILÖNÜ görevlendirildi. Yeni seçilen yönetim kurulu bu görevi 3 yil boyunca sürdürecek.
Yönetim Kurulu olarak kisir çekismelerden ve politikadan uzak, tarafsiz ve ilkeli bir sekilde kasaba halkina en iyi sekilde nasil hizmet edebiliriz anlayisiyla çalismalar yapmak, halkimizdan gelecek öneri ve sikayetleri degerlendirmek, ön görülen öneriler uygunsa uygulamak. Sikayet durumunda tüzük geregi sikayetleri degerlendirip ceza uygulanmasi gerekiyorsa ceza, uyarilacaksa uyari verilerek hizmete devam edilecektir. Ayrica sirasinda gelmeyen, saatinde kalkis yapmayan minübüs sahiplerine para cezasi verilerek minübüsçü arkadaslar disipline edilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
MEHMET ERIS
Tarih : 18/06/2010 00:00:00
AFYON
06/12/2007Mesaj Bilgisi
177
Basarili Üye
Disli Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi Baskanligina seçilen Ilyas Böcek Beyi ve yönetim kurulu arkadaslarini tebrik ederim. Dürüstlügü ve çaliskanligi ile bilinen Ilyas Beyin az zamanda çok isler yapacagini umuyoruz. Insallah her sey rayina girecek minübüsçüler koltuk sayisindan fazla yolcu almayacaklar. Bunun takibini Ilyas Beyin yapacagina gerekirse tüzügü uygulayacagina inaniyorum. Bolvadin''e gidecek vatandaslarimizda sirasi gelen münibüs yolcuyla dolduysa diger minübüse binmeli ve yönetime yardimci olmalidir. Her seyi kooperatif baskanindan beklememelidir.