05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 LYS-1 ,LY- 5 VE LYS-4 SINAVLARI YAPILDI (GÖRÜNTÜLER EKLENİYOR)
LYS-1 ,LY- 5 VE LYS-4 SINAVLARI YAPILDI (GÖRÜNTÜLER EKLENİYOR)


DÜN YAPILAN LYS-1 ve LYS-5 LYS SINAVLARININ ARDINDAN BUGÜN LYS-4 SINAVININ YAPILMASIYLA LYS SINAVLARINA DEVAM EDİLDİ


Bu gün yapılan LYS-4'ün sona ermesiyle bu haftaki sınav oturumları tamamlanmış oldu.

LYS-4, Türkiye'de 81 il merkezi ile Lefkoşa'da saat 10.00'da başladı ve tek oturumda 135 dakika sürdü.Sınavda adaylara Tarih, Coğrafya-2 ve Felsefe Grubu testlerinden sorular yöneltildi.
Tarih testinde 44 soruya 65 dakika, Coğrafya-2 testinde 16 soruya 25 dakika, Felsefe Grubu testinde 30 soruya 45 dakika süre verildi. Felsefe Grubu testinde 10 Psikoloji, 10 Sosyoloji ve 10 Mantık sorusu yer aldı.

LYS-1 ve LYS-5 dün yapıldı

Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavı'nın Matematik Sınavı LYS-1 de dün yapıldı. Saat 14.30'da başlayan Yabancı Dil Sınavı LYS-5 de saat 17.00 itibarıyla bitti.LYS-5, Türkiye'de 81 il merkezi ile Lefkoşa'da gerçekleştirildi. Sınav 14.30'da başladı ve 120 dakika sürdü. Öğrencilere 80 soru soruldu. Sınav, Almanca, Fransızca ve İngilizce olmak üzere 3 dilde yapıldı.

İlimiz Afyonkarahisar'da da yapılan Sınavlarda Üniversiteye Girmek İçin İlk yapılan Sınavdan 180 taban puanı aşan adaylar ,dün ve bugün yapılan sınavlarda kazanmak için ter döktüler.

Sınav öncesi Afyon Kocatepe Üniversitesi Kampüs Alanında Sınav Salonlarının Önünde Sınava Girecek öğrencilerin ve yakınlarının çok heyacanlı oldukları gözlendi.

Sınava giren öğrencilerinin ardından dua eden öğrenci yakınlarının sınav merkezinin yakınlarındaki özellikle ağaç gölgelerine sığındıkları, çoğununda buralarda sınavın bitmesini sabırsızlıkla bekledikleri görüldü,

Sınava kasabamızdan da önemli sayıda öğrencinin katıldığını ve yakınlarınında bahçede Dişlililer'le sohbet ettiklerini gözlemledik.Önümüzdeki haftada yapılacak LYS Sınavlarının ardından LYS Üniversite Sınav Maratonu Sona Erecek

İlerleyen Saatlerde Afyonkarahisar'da da Yapılan Sınav heyecanı Fotoğraf ve Video Görüntülerinin Yüklemesi Bitirildikten Sonra Sayfamıza Eklenektir.


AFYONKARAHİSAR'DA LYS HEYECANI /GİRİŞ/ -1- 20/06/2010




AFYONKARAHİSAR'DA LYS HEYECANI /ÇIKIŞ / -2- 20/06/2010



































Son Güncelleme :  20/06/2010 Saat 23:09:19 Bu Haber  3518 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Kayıtlı Yorum Bulunamadı...