04 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  KASABAMIZIN CAMİLERİ CIVIL CIVIL ÇOCUKLARLA ŞENLENDİ
 KASABAMIZIN CAMİLERİ CIVIL CIVIL ÇOCUKLARLA ŞENLENDİ


2009-2010 eğitim öğretim yılının sona erip, okulların tatil edilmesiyle birlikte 21 Haziran Pazartesi günü kasabamız camileri yaz Kur'an kurslarında ders başı yapıldı. Öğrencilerde Kur'an öğrenme heyecanı başlarken, ders başı yapan camilere yüzlerce minik yürek, ellerinde cüzlerle birlikte büyük bir heyecanla akın etti. Kur'an öğrenmek için kursa gelen minik yürekler camileri şenlendirdi. Pazartesi sabahı erken saatlerinde ebevynlerinin ellerinden tutup camiye getirdiği çocuklar, ilk dersin mutluluğunu yaşadı.

Büyük katılımın olduğu kurslarda Kur'an öğreniminin yanı sıra uygulamalı namaz tatbikatı, ibadet, siyer, ahlak, itikat ve aile yaşamıyla ilgili konular da ders olarak veriliyor. Ağustos ayı sonuna kadar sürecek olan kurslar sona erdiğinde ilk meyvelerini vermeye başlayacak. Ebevynlerin, çocukları camiye getirirken, Kur'ana geçmesi halinde çocukların çeşitli hediyelerle ödüllendireceğini belirtmesi, çocuklarda mutluluk oluşturdu.





























































































Son Güncelleme :  03/07/2010 Saat 01:24:34 Bu Haber  4303 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 03/07/2010 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Okullarımız kapandı ,çocuklarımız karnelerini aldılar ama bu dünyanın bir de ahiretteki karnesi var.Veliler olarak çocuklarınızı mahallenizdeki en yakın camilere Yaz Kur''an Kurslarına gönderin ki ahiretteki karneleri de yüz güldürsün yavrularımızın.Değilse evlat imtihanını başaramamaktan büyük sıkıntılar çekeriz.Toplum olarak nesillerimizin maddi gıdaları kadar manevi gıdaya da ihtiyaçları vardır.Zamanın ve neslin kötüleştiğinden bahsederiz ama çocuklarımızın ahlak ve terbiyesi hakkında adım atmayız.Öyleyse zaman ve nesillerimiz geçmeden çocuklarımızı Cami ve Kur''an Kurslarındaki yaz kurslarına gönderelim.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 24/06/2010 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Çocuklara yaz Kur''an Kursunda başarılar dilerim. Hocalarımıza da Allah kolaylık versin. Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla camilere devam eden öğrenci sayısı oldukça fazla. O kadar öğrenciye tek din görevlii yetmez. Yeterli verim alınamaz. Yetkililerin Bu duruma bir çözüm bulması gerekir. Önemli olan istenilen sonucu elde etmek.

     
     
 Yorumlayan : Tahsin Arslan      Tarih : 24/06/2010 00:00:00
   
almanya
07/04/2005
Mesaj Bilgisi
163

Başarılı Üye
 
...masaallah camilerimizin ve kuran kursumuzun bu kadar dolu olmasi cok güzel birsey cocuklarimizin dinini ögrenmesi namaz kilmasini ögrenmesi sureleri ögrenmesi cok mukemmel birsey, orta okul yillarinda zeki balki isminde bir din ögretmenimiz vardi oda bizlere ögretmisti o zamanlar cok kizardik cünkü biraz oksayarak ögretirdi:) ama simdi , keske biraz daha oksasaydi ...allah kendilerinden razi olsun bence ailelerede cok is düsüyor bu konuda normal okuluna ne kadar deger veriyorsak bence daha fazlasini bu yönde göstermemiz gerekiyor ...nefsini bilen kendini bilir kendini bilen rabbini bilir rabbini bilen edebi adabi saygiyi sevgiyi bilir....saygilarimla

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta