29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dişli Belediye Başkanının Düşürülmesi ve Belediye Meclisinin Fesh Edilmesi
Dişli Belediye Başkanının Düşürülmesi ve  Belediye Meclisinin Fesh Edilmesi




Dişli Belediye Meclisi'nin 2008 Yılı Belediye Kesin Hesabını Tümüyle Reddetmesi Nedeniyle 5393 Sayılı Yasanın 30/a Maddesine İstinaden , Danıştay 8. Dairesi 2010/3589 sayılı Kararı Gereği Dişli Belediye Başkanının Düşürülmesi ve Belediye Meclisinin Tümüyle Feshine Oy Birliği İle Karar Verildiği Bilgisi Edinilmiştir.



Bu Karardan Sonra Dişli Belediye Başkanlığı'nı Yapılacak Belediye Ara Seçimine Kadar , Bolvadin Kaymakamımız Sayın Yunus Fatih KADİROĞLU 'nun Vekalet Edeceği Bilgisine Ulaştık.

Yasa Gereği Bolvadin Kaymakamımız Sayın Yunus Fatih KADİROĞLU'nun Karar Tebligatlarını Yaptıktan ve Dişli Belediyesi'nin Devir İşlemlerini Gerçekleştirdikten Sonra Çevredeki Dişlili Vatandaşlarımıza Durum Hakkında Gerekli Bilgilendirmeyi Samimi Ortamda Yapmışlar. Yasa Gereği Bundan Sonraki Süreçte Dişlililer'e, Belediye Hizmetlerinin Etkin,Verimli ve Kesintiye Uğramadan Tüm Dişlililerle Dayanışma İçerisinde Her Türlü Desteği Vermeye Çalışacaklarını Belirttikten Sonra Kasabamız Sakinleri Tarafından Kendilerine Hayırlı Olsun ve Teşekkür Dileklerini Belirttiler.



Sitemiz Olarak Dişlili Kardeşlerimizin Bundan Sonraki Seçim Sürecinde Milli-Manevi ve Kardeşlik Bağlarımız Gereği Her Türlü Olumsuzluklara Fırsat Vermeden,Bundan Önceki Yıllarda Olduğu Gibi Bu Süreçte de Demokrasinin Gereği Kardeşlik Bağlarımızı Zedelemeden Sürdüreceklerine İnancımız Tamdır.

Bu Nedenle Geçmişten Günümüze Güzel Dişlimiz'de Belediye Başkanlığı Yapmış Yakından Uzağa Mustafa KARAKOÇ ile Tüm Belediye Başkanlarımızı ve Belediye Meclisi Üyelerini Hayırla Yadediyor,



Dişli Belediye Başkanlığı'na Vekalet Edecek Çalışkanlığı,Samimi ve İçtenliğiyle Her Zaman Tüm Bolvadin İlçe Halkının Takdirlerini Kazanan Kaymakamımız Sayın Yunus Fatih KADİROĞLU'na Tüm Dişlililer Adına Hoş Geldiniz Der;
Hayırlı Olsun Dileklerimizi ve Saygılarımızı İletiyor,


Dişlili Tüm Kardeşlerimizi Kucaklıyor Selam ve Saygılarımızı Sunuyoruz.


www.dislikasabasi.com










KAYMAKAMIMIZ SAYIN Y.FATİH KADİROĞLU'NA HER İKİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ


Son Güncelleme :  27/07/2010 Saat 05:39:47 Bu Haber  5062 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun