29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ SN. VEYSEL EROĞLU BOLVADİN'İ ZİYARET ETTİLER
ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ SN. VEYSEL EROĞLU BOLVADİN'İ ZİYARET ETTİLER



Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU Bu Gün Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Ahmet KOCA ve ve beraberindeki Çevre ve Orman Bakanlığı daire müdürleriyle birlikte Bolvadin İlçemize Ziyarette Bulundular.

Bakanımız ziyaretinde Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Ahmet KOCA ön bilgilendirme konuşmalarında Bolvadin ve çevresine yapılan çalışmalar hakkındaki konuşmalarının ardından Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU Bolvadin ve çevresine yaptıkları hizmetleri ve yapılacak diğer önemli yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

İstanbul'u İstanbul yapan artan nüfusa ve yapılaşmaya rağmen İstanbul'un susuzluğuna çare bulan , yıllarca pislik içerisindeki Haliç'i tertemiz pırıl pırıl yaşanır şekle dönüştüren, Dünyanın bir çok üniversitesinde ve Afrika'daki ülkelerde susuzluğa çare olan kitaplarının ve projelerinin uygulamaya konulduğu , 1 yıl gibi kısa sürede Özburun ve Afyon genelinde 23 Gölet ve barajı hizmete açan , Özburun barajında biriken suyu Dişlili ve Özburunlu halkın hizmetine sunan, Dişli Belediyesine ve toprak su kooperatifinin emrine vererek bütçeye paralar kazandıran ,

TÜRKİYE'NİN PEK ÇOK İLÇESİNDE BİLE BULUNMAYAN DİŞLİ VE ÖZBURUN ARITMA TESİSİ PROJESİYLE BİRLİKTE KANALİZASYON PROJESİNİN FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARINI BİTİRTEREK 2010 EKİM AYINDA İHALESİNİ GERÇEKLEŞTİREREK TRİLYONLARCA DEĞERİNDEKİ TESİSİ KAZANDIRARAK DİŞLİLİ VE ÖZBURUNLULARIN HİZMETİNE SUNARAK, YILLARCA PİS VE KÖTÜ KOKULARDAN DİŞLİLİLERİ VE ÖZBURUNLULARI KURTARACAK OLAN



GENE ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA DİŞLİMİZİN AĞAÇSIZ VE ORMANSIZ ALANLARINI PEK ÇOK TÜR AĞAÇ VE KUŞ TÜRLERİYLE BEZEYEREK DİŞLİMİZİN ÇEVRESİNİ AVRUPAİ GÖRÜNÜME KAVUŞTURARAK , MİS GİBİ HAVA ÜRETECEK GÜZEL ESERLERİ DİŞLİNİN GELECEK NESİLLERİNE TERTEMİZ BİR ÇEVRE BIRAKMA SEVDALISI TEMİZ İNSAN


Türkiye'nin pek çok bölgesinde de aynı çalışmaları başarıyla sürdüren, Avrupa Üniversitelerindeki eğitimlerini pek çok ülke bilim adamlarını geride bırakarak 1.likle bitiren, Türkiyemizin Yetiştirdiği ,Ender ve Örnek Devlet Adamlarından Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU'na ve Bolvadin ve çevresine bu güzel hizmetlerin kazandırılması için Afyonlu Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU ve diğer bakanlarla işbirliği yaparak Bolvadin'e ve Dişlimize güzel hizmetlerin sunulmasına katkıda bulunan Milletvekilimiz Sayın Ahmet KOCA'ya çok teşekkür ediyoruz.

Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU'nun Milletvekilimiz Sayın Ahmet KOCA'yla Birlikte Gerçekleştirdikleri Ziyaretleriyle İlgili İzleniminize Sunuyoruz.




BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU'NUN BOLVADİN ZİYARETLERİ -1- 31/07/2010



BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU'NUN BOLVADİN ZİYARETLERİ -2- 31/07/2010



BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU'NUN BOLVADİN ZİYARETLERİ -3- 31/07/2010



BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU'NUN BOLVADİN ZİYARETLERİ -4- 31/07/2010



BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU'NUN BOLVADİN ZİYARETLERİ -5- 31/07/2010




































Son Güncelleme :  03/08/2010 Saat 14:18:56 Bu Haber  6124 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 04/08/2010 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
sn;bakan VEYSEL EROĞLU,Bey istanbulun en sıkıntılı dönemlerinde su problemi çözümü projeleri ile İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE başkanının arkasındaki gizli kahraman olarak bakanlığı hak eden bizimde AFYONLU olarak gururlandığımız çalışkan bir şahsiyettir...kendisini yakınenen 2004 yılında tanıma fırsatı buldum,çok aklı selim ifadelerle bizleri nezaketli bir şekilde karşıladı,bende sahsım adına ilçemizi ziyaretine bu yazıyı yazmayı ,iade-i itibar ve ahde vefa olarak yazıyorum...ÜLKEMİZİN HER KARIŞ TOPRAĞININ ŞEHİT KANLARIYLA SULANDIĞI BİR MİLLET İÇİN DOĞRU HİZMET EDENLER SU GİBİ AZİZ OLSUNLAR...(Mustafa GÜVENİR)

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 01/08/2010 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
SAYIN BAKANIM VEYSEL EROGLU HOS GELDIN SIZ VE SIZIN GIBI DEGERLI BÜYÜKLERIMIZIN AFYON VE ILCELERINE BELDELERINE YAPTIKLARINDAN DOLAYI SONSUZ TESEKKÜRLER CÜNKÜ TÜRKIYENIN SIZIN GIBI MEMLEKET SEVDALILARINA COK AMA COK IHTIYACI VAR ALLAHIM DAIMA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 01/08/2010 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
Vatana Millete ve Memleketine hayır hasenatı dokunana ALLAH C.C. dünya ve ahiret saadeti versin.Görüş ve niteliği, niceliği ne olursa olsun insan memleket sevdalısı olsun.Selam olsun Afyonluyum diyene ve Dişli Kasabalıyım diyenlere...

     
     
 Yorumlayan : ibrahim sapmaz      Tarih : 01/08/2010 00:00:00
   
hollanda
19/09/2005
Mesaj Bilgisi
139

Tecrübeli Üye
 
SAYIN BAKANIMIZ HOS GELMIS, SEFA GETIRMIS. BOYLE VATANA MILLETE TEMIZ HIZMET VEREN, DEVLETI HORTUMLAMAYAN VE BIZDEN BIRISI OLAN TURKIYEYI SAGLAM GELECEKLERE TASIYAN INSANLARI ALLAH BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN. BU HABERLERI BIZLERE DUYURAN ABILERIMIZDENDE ALLAH RAZI OLSUN. DISLIYE SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 01/08/2010 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Ben buradan Eroğlu''na şükranlarımı iletmek istiyorum memleketimize yaptığı hizmetler zaman geçtikçe daha iyi anlaşılacak, Örneğin Kemerkaya eski başkanı (CHP li) zamanında yapılan baraj talebini kabul etmeyen DSİ deki şube müdürünü ve Bölge Müdürünü görevden aldı ben geçmişte böyle bir örnek görmedim aksine tam tersini gördüm. Bu kemerkaya barajı Bolvadinin alkoloid fabrikasından sonra almış olduğu en büyük yatırımdır ve devasa bir yatırımdır bolvadin ve emirdağın çehresini değiştirecek bir projedir ve bir kaç yıl sonra hizmete açılacaktır. ve sırada Dişli vardır Tşk. Sayın Eroğlu.

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta