12 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(11/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ HAKKINDA VERİLEN KARAR
DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ HAKKINDA VERİLEN KARAR



Kasabamız Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeleri Hakkında Temmuz Ayında Danıştay 8. Dairesi Tarafından 2008 Yılı Belediye Kesin Hesabının Onaylanmaması Nedeniyle, Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyelerinin Düşürülmesi Kararından Sonra Bolvadin İlçe Seçim Kurulu Tarafından Yasa Gereği 60 gün İçerisinde Seçim Yapılması Maddesi Gereği Seçim Takvimi İşletilmiş, 10 Ekim 2010 Tarihinin Dişli Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyelerinin Seçiminin Yapılacağı Tarih Olarak Belirlenmişti.


Ancak; Dişli Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ ve MHP Listesinden Seçilmiş Olan Belediye Meclis Üyeleriyle Birlikte Danıştay Üst Kurulu'na İtirazda Bulunmuşlar, Adli Tatil ve Diğer Nedenlerle Davanın Karar Aşaması Bu Güne Kadar Uzamış ve Bu Gün Verilen Kararla ; Tekrar Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ'un ve Meclis Üyelerinin Görevine İade Edilmesi Yönünde Karar Verdiği, Değişik Kaynaklardan Ulaştırılmıştır.


Daha Önceki Duyumlar ve Bundan Sonraki Konuyla İlgili Diğer Gelişmeler Resmi Bilgi ve Belgelerle Teyit Edildikten Sonra Sitemizden Yayınlanacaktır.









SİTEMİZ ZİYARETÇİLERİNİN DİKKATİNE



Kasabamızda Meydana Gelen Belediye İle İlgili Yaklaşık 2 Aydır Gelişen Haberleri Kasabamızın Diğer Sitelerinin Yayınlamasından Daha Sonra Yayınlamaya Özen Gösterdik. Duyum olarak aldığımızda bile asla Asparagas Haber Anlayışıyla Balıklama Dalmamaya Özen Gösterdik. Bunu da Kasabamız İnsanları Arasındaki Kardeşlik Bağlarının Kopmaması Amacını Gütmemizden Dolayı Elimize Geçmişte ;

"Danıştay Dairesinin "Dişli Belediye Meclisi'nin 2008 Yılı Belediye Kesin Hesabını Tümüyle Reddetmesi Nedeniyle 5393 Sayılı Yasanın 30/a Maddesine İstinaden , Danıştay 8. Dairesi 2010/3589 sayılı Kararı Gereği Dişli Belediye Başkanının Düşürülmesi ve Belediye Meclisinin Tümüyle Feshine Oy Birliği İle Karar Verildiği Bilgisi Edinilmiştir."

Şeklinde İlgili Belgeyi Gördükten Sonra Yayınladık.

Son Gelişmelerde Diğer Sitede Önce Yayınlandıktan Sonra Elimizde Gerçek Bilgi Olmadan Duyuma Göre Belediye Haberini Yayınladık. Elimizde Belge Olmadan Sadece Telefonla Bazı Kişilerden Bilgi Alarak Duyumlar Üzerine Aldığımızı Yazımızda Belirttiğimiz Gibi Resmi Yazı Belge Elimize Geçtiğinde Güncelleneceğini İlgili Kişilerede İfade Edilmiştir.

Biz Bu Kadar Titizlik İçersinde Olduğumuz Halde Kasabamıza Ait Diğer Bir Sitede Ulu Orta İsmini Belirtmeden Gerek Editörlerimiz Gerekse Sitemiz Hakkında Hakaret Derecesine Varan Yorumların Yer Alması Bizleri Üzmüştür.

Kasabamızın En Çok Birlik Beraberliğe İhtiyacı Olduğu Bu Günlerde Tüm Kesimleri ve İlgili Yöneticileri Sükunete Davet Eder , Bu Beraberliğin Devamı İçin Sürekli Çalışacağımızı ve 5 yıldır devam eden çizgimizden ödün vermeyeceğimizi Tüm Ziyaretçi ve Üyelerimize Duyururuz.

İBRAHİM YILDIRIM
Admin



Son Güncelleme :  25/09/2010 Saat 09:26:31 Bu Haber  9234 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2072 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : selçuk guvenir      Tarih : 27/09/2010 00:00:00
   
eski bir İStanbul dan
14/06/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Çiçeklerle hoş geçin, balı incitme gönül !..Bir küçük meyve için, dalı incitme gönül..! Başın olsada yüksek, gözün enginde gerek !..Kibirle yürüyerek ; Yolu incitme gönül.....herkese sevgi ve selamlar

     
     
 Yorumlayan : songül dal      Tarih : 27/09/2010 00:00:00
   
izmir
28/06/2010
Mesaj Bilgisi
8

Yeni Üye
 
hayırlısı olsun kasabamız için...mustafa abi tebrıkler...sevindik çok.DAL AILESI

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 27/09/2010 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Bu siteyi ziyaret eden insanlarimizin herbiri, kendi siyasi ve politik görüsüne uygun konular görmek istiyorlar. Bunu yaparkende hakaret ettigi insanlarin kendi insanlari oldugunu unutarak, agirlik ve olgunluktan cok uzak durmaktalar.Bu siteyi okurken, bir agirlik ve seviye oldugunu tahminim cok kisi hissetmektedir.Yorumculardan cogunun niyeti temiz oldugu gibi, bazilarinin üzüm yemek degil, bagciyi dövmek oldugunu tahmin etmek zor degil. Bu siteyyi farkli kilan ilkeleridir, partilerüstü olusudur.Editörlerinin hizmetinin devamini diler, tesekkür ederim.

     
     
 Yorumlayan : kadir pamukcu      Tarih : 27/09/2010 00:00:00
   

15/01/2007
Mesaj Bilgisi
222

Fanatik Üye
 
Sayin Arkadaslar Ayrim Yapmiyoruz Diyorsunuz Makemki Öyle Neken Baskanin Fotograflarini Yayinlamadiniz?Bu Site Köyün Sitesi Herhalde Özel Degildir.Özel ise Onu Bilelim.Saygilarimla.

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 26/09/2010 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
Belediye başkanımız sn;MUSTAFA KARAKOÇ bey''in görevine kaldığı yerden devam etmesi öncelikle DİŞLİ için sevindirici bir olaydır.Bu makam hizmet makamıdır birilerinin vaktini eğlendireceği bir eğlence yeri değildir,bu makamda herkim olupta aynı şekilde görevine son verilirse buda DİŞLİ için yapılan bir ayıptır...Eğer hizmette memnuyet yada bir eksiklik hissedilir ise bunuda yüce halkımız sandıkta ya ödüllendirir yada cezalandırır...İnsanlar hayatları boyunca hatalar yapabilirler,bunlarda her zaman birer tecrübe kareleri olarak arşivlerinde saklanır...İNŞAALLAH DİŞLİMİZ için daha büyük hataların temelini atmayalım...(Mustafa GÜVENİR)

     
     
 Yorumlayan : AHMET KAHRAMAN      Tarih : 26/09/2010 00:00:00
   

01/03/2010
Mesaj Bilgisi
14

Yeni Üye
 
başkanım adelet yerini bulur yürü başkanım kimtutar seni

     
     
 Yorumlayan : hasan SAPMAZ      Tarih : 26/09/2010 00:00:00
   

15/03/2007
Mesaj Bilgisi
39

Yeni Üye
 
Ömcelikle görevine tekrar dönen mustafa karakoç bey e hayırlı olsun siyaset ŞEYTANI MELEK MELEĞİ ŞEYTAN GÖSTERİR lafzı ile bazı arkadaşlar başka bir sitede siyaset dürbünü ile yıllardır kasabamıza hizmet için çalışan arkadaşlara olur olmaz laflar ediyorlar hiç yakışıksız olmayan hakaretler yapıyorlar bunu yapanları şiddetle kınıyorum ve güzel dişlim site yöneticilerine temsilcilerine başarılar dilerim

     
     
 Yorumlayan : yasin mert      Tarih : 26/09/2010 00:00:00
   
ankara
16/11/2005
Mesaj Bilgisi
36

Yeni Üye
 
site ve editörlerimize hakaret edenleri şiddetle kınıyorum yazıklar olsun hiç bir menfaat gözetmeden bir nebze olsun bizim hasret giderdigimiz bu siteye emek verenlere nasıl bu şekilde kelimeler söylersiniz sizin gözünüzü siyaset bürümüş herkes yorum yaparken hiç olmazsa bu hakaretlere sessiz kalmayın lütfen sitede emegi geçenlerden allah razı olsun her insan kendi karekterinin geregini sergiler

     
     
 Yorumlayan : sadık vural      Tarih : 26/09/2010 00:00:00
   
izmit* gölcük
26/11/2006
Mesaj Bilgisi
145

Tecrübeli Üye
 
SAYIN BAŞAKNIM MUSTAFA KARAKOCA TEKRAR HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİ SUNARIM ALLAH YARDIMCISI OLSUN TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE VE HAK KATINDA GECTE OLSA ADALET YERİNİ BULUR BUNU COK İYİ BİLMEMİZ GEREKİR HERKES GÖNLÜNDEN GECENİ NE GÜZEL YAZMIŞ BİZİM İNSANLARIMIZ SEVİYESİZ DİĞİL NERDE NE YAZACAĞINI COK İYİ BİLİR GİZLİ KAPAKLI İŞ YAPMAYA GEREK YOK SAĞ DUYULU VE TARAFSIZ BİR HABERLER DİLEĞİYLE

     
     
 Yorumlayan : Rüstem KOCA      Tarih : 26/09/2010 00:00:00
   
afyon-şırnak
11/09/2010
Mesaj Bilgisi
4

Yeni Üye
 
hadi hayırlısıı olsunn böle olmasıı gerekıyoduu zatenn...

     
Toplam 4 sayfada 1234>

Habere Yapılmış Toplam 37 Yorum Bulunmakta