03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BOLVADİN BELEDİYE BAŞKANI VE DEĞERLİ ÖĞRETMEN MEHMET KOÇUM'U KAYBETTİK (Video)
BOLVADİN BELEDİYE BAŞKANI VE DEĞERLİ ÖĞRETMEN MEHMET KOÇUM'U KAYBETTİK (Video)




Bolvadin'de Başta Ticaret Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Ardından Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolvadin Gazi İlköğretim Okulu'ndan Emekliye Ayrılan 2009 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Bolvadin Belediye Başkanı Seçilen , Bu Gün Akşam Saatlerinde Kalp Sıkıştırması Nedeniyle Bolvadin Acil Servisine Özel Otosuyla Kendisi Gelen ve Aniden Fenalaşması Sonucu Doktorlarca Kalp Krizi Geçirdiği Teşhisi Konan Ardından Yapılan Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamayan , Mustafa,Hilmi ve Sait KOÇUM'un Babaları,Kıymetli Belediye Başkanımız ,
Sevgili Öğretmenimiz ve Değerli İnsan ;




MEHMET KOÇUM


28 Kasım 2010 Tarihinde Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

Aramızdan Ayrılan Belediye Başkanımız ve Öğretmenimiz Merhum MEHMET KOÇUM'a Allah'tan Rahmet, Geride Kalan Babalarına,Eşlerine,Çocuklarına, Kardeşlerine, Torunlarına Tüm K O Ç U M Ailesine , Bolvadin Belediye Meclisi Üyelerine , Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ'ye , Milletvekilimiz Sayın Abdül Kadir AKCAN'a , Dişli Belediye Başkanımız Mustafa KARAKOÇ'a ,Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ,Tüm Bolvadin Halkına ve Sevenlerine;
Sitemiz ve Tüm Hemşerilerimiz Adına Başsağlığı Dileriz.



Merhum Belediye Başkanımız MEHMET KOÇUM'un Naaşı 29 Kasım 2010 Pazartesi Günü (Bu Gün)

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ'nin , Milletvekili Cihan PAÇACI'nın, Milletvekillerimiz Sayın Ahmet KOCA'nın, Sayın Abdül Kadir AKCAN'ın , Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Sayın Osman BÖLÜKBAŞI'nın ve Pek çok Millet Veklillerinmizin , Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Burhanettin ÇOBAN'nın, Kaymakamımız Sayın Osman Nuri CANATAN'ın, Daha Önce Bolvadin'de Görev YAPAN Tekirdağ İli Malkara Kaymakamı Sayın Yunus Fatih KADİROĞLU'nun, Daha Önce Bolvadin'de Görev yapan Ilgın Belediye başkanı Sayın İbrahim Halil ORAL'ın,Afyonkarahisar İl Genel Meclisi İl Encümen Başkanı Sayın Salih SEL'in,Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hidayet YILDIRIM 'ın Çevre İlçe Belediye Başkanlarının , Dişli Belediye Başkanımız Sayın Mustafa KARAKOÇ'un Özburun Belediye Başkanı Sayın Hasan BOYRACI'nın , Kemerkaya Belediye Başkanı Sayın Asım YAVUZ'un Milliyetçi Hareket Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Diğer Partilerin İl ve İlçe Örgütleri, Bolvadin ve Çevre İlçe Parti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, İlimizden,Başta Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İlhami SAĞLAM,Şube Müdürleri Sayın Bekir Sıtkı ÖZAYDIN ve Derviş ÖZÇAL'ın , Çay Milli Eğitim Müdürü Sayın Tekin GÜVENİR'in, Çevre İlçe Milli Eğitim Camiasının,Tüm Resmi Daire Amir ve Memurlarının,Öğrencilerinin,İl ve İlçelerin Sendika Başkan ve Temsilcilerinin , Dernek Başkanlarının , Bolvadin'den Pek Çok Sevenlerinin Çok Büyük Katılımlarıyla Bolvadin Çarşı Camii Meydanında Kılınan Cenaze Namazının Ardından
Bolvadin Mezarlığında Toprağa Verilmiştir.











BOLVADİN BELEDİYE BAŞKANI MERHUM MEHMET KOÇUM'UN CENAZE NAMAZI İZLENİMLERİMİZ 2








BOLVADİN BELEDİYE BAŞKANI MERHUM MEHMET KOÇUM'UN CENAZE NAMAZI İZLENİMLERİMİZ 1



BOLVADİN BELEDİYE BAŞKANI MERHUM MEHMET KOÇUM'UN CENAZE NAMAZI İZLENİMLERİMİZ 3






BOLVADİN BELEDİYE BAŞKANI MERHUM MEHMET KOÇUM'UN CENAZE NAMAZI İZLENİMLERİMİZ 4







































ÇEKİMLERDE www.dislikasabasi.com OLARAK BİZLERE YER GÖSTEREREK GEREKLİ KOLAYLIĞI SAĞLAYAN BOLVADİN BELEDİYESİ YETKİLİLERİNE VE DİĞER GÖREVLİLERE EKİBİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ


www.dislikasabasi.com
Ekibi

Son Güncelleme :  30/11/2010 Saat 23:40:27 Bu Haber  10286 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : aliserdar solak      Tarih : 01/12/2010 00:00:00
   
İstanbul
16/06/2007
Mesaj Bilgisi
922

Fanatik Üye
 
Merhuma ALLAH(c.c)tan rahmet geride kalan kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.Mekanı CENNET olsun.

     
     
 Yorumlayan : mustafa vural      Tarih : 30/11/2010 00:00:00
   
eskişehir
19/11/2007
Mesaj Bilgisi
89

Çalışkan Üye
 
MERHUM BELEDİYE BAŞKANIMIZ MİLLİYETÇİ DAVA ARKADAŞIMIZA ALLAHTAN RAHMET.KEDERLİ AİLESİNE VE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE,ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİME BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.MEKANIN CENNET OLSUN,AMİN..

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 30/11/2010 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Bolvadin Belediye Başkanı Mehmet Koçum''a Allah''tan rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı dilerim. Allah kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe etsin. Rahmetli Mehmet Koçum 1992 - 1997 yılları arasında Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Çok çalışkandı. Bolvadin''e onlarca okul yaptırdı. Bende Özburun''da öğretmen olarak görev yapıyordum. Aynı Milli eğitim camiasında yıllarca çalıştık. İdareciler ve öğretmenler kendisinden çok memnundu. Belediye Başkanı Olduktan sonra Ali ağabeyimle hayırlı olsun demeye gittik. Bizi kapıda karşıladı. Belediye başkanı olarak yapmayı planladığı çok güzel projeleri vardı. Ancak ömrü yetmedi. demek ki yaratan daha çok seviyormuş ki huzuruna aldı. seni çok özleyeceğiz öğretmenim.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 30/11/2010 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Merhuma Allahtan rahmet, Bolvadin halkina, yakinlarina ve sevenlerine bassagligi dilerim.

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 30/11/2010 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
“İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn=Şüphesiz ki bizler her şeyimizle Allah’a âidiz ve dönüşümüz de O’na olacaktır.”(Bakara Sûresi-156)Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Koçum''a Yüce Allah’tan rahmet diler,geride kalan kederli aile efradına ve yakınlarına sabırlar ve başsağlığı temenni ederim.Yüce Allah merhumun bütün günahlarını affedip makamını Cennet-i Âlâ eylesin.Bizleri de kulluk vazifelerimizi gereği gibi yapabilmeyi dâim ve nasip eylesin.

     
     
 Yorumlayan : HARUN ŞİŞİK      Tarih : 29/11/2010 00:00:00
   
seninolduğunmemleketten
12/06/2006
Mesaj Bilgisi
81

Çalışkan Üye
 
Merhuma Allah''tan Rahmet Geride Kalan Yakınlarına Eş ve Dostlarına Başsaglıgı Dilerim...[HİLMİ ŞİŞİK VE AİLESİ]AFYONKARAHİSAR..

     
     
 Yorumlayan : mustafa kodeş      Tarih : 29/11/2010 00:00:00
   
istanbul
23/12/2006
Mesaj Bilgisi
349

Fanatik Üye
 
ALLAH RAHMET EYLESİN TÜM YAKINLARINA VE BOLVADİN HALKINA BAŞSAGLIĞI DİLERİM.ALLAH TAHSİLATINI AFFETSİN. MEKANI CENNET OLSUN 03 DİYAD BŞK MUSTAFA KODEŞ.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 29/11/2010 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
ve vebal taşımadan ölmektir. Allah tahsiratını affetsin ,gani gani rahmet eylesin, vebal taşıyarak bu dünyadan ayrılacaklara ithaf olunur.

     
     
 Yorumlayan : ABDİL ALKAN      Tarih : 29/11/2010 00:00:00
   
dişlikasabası
17/02/2006
Mesaj Bilgisi
237

Fanatik Üye
 
‎''''Ne zaman öleceğimiz önemli değildir.Önemli olan nasıl öleceğimizdir,bize düşen şerefimizle ölmektir''''

     
     
 Yorumlayan : Muharrem Dal (Osmanoglu)      Tarih : 29/11/2010 00:00:00
   
afyon
11/11/2006
Mesaj Bilgisi
53

Aktif Üye
 
MERHUM BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE TÜRK MİLLİYETCİLERİNİN DAVA ARKADAŞI MEHMET KOÇUM KARDEŞİMİZE ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLESİNE. MHP TEŞKİLATINA VE ÜLKÜCÜ CAMİAYA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. MUHARREM DAL

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 20 Yorum Bulunmakta


 Facebook Yorumları