03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AFYONMADEF 'in Hemşerilerimizi Ziyaretleri (Devam Ediyor)
AFYONMADEF 'in Hemşerilerimizi Ziyaretleri (Devam Ediyor)


AFYONMADEF 'in Hemşerilerimizi Ziyaretleri


Kısa bir süre önce kuruluşu tamamlanan AFYONMADEF (Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu) , ilk iş olarak resmi kurum ve kuruluşlarda görev alan hemşerilerimizi ziyaretlere başlamıştır.

13 Aralık 2010 tarihinde İSKİ Genel Müdürü Prof.Dr.Ahmet DEMİR ' e yapılan ziyaret ile ilgili olarak başkan İlyas SEÇEN tarafından yayınlanan mesaj aşağıda yer almaktadır:

Değerli hemşerilerimiz;

Federasyon olarak protokol ziyaretlerimiz devam etmektedir. Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz Ali Rıza ŞENBABAOĞLU'dan sonra İSKİ Genel Müdürü Uşaklı hemşerimiz aynı zamanda Afyon Lisesi mezunu olan Prof.Dr. Ahmet DEMİR'i makamında ziyaret ettik. Ziyarete Federasyon Başkanı İlyas SEÇEN'le birlikte, İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Dr.Mustafa YILDIRIM, İBB Satın Alma Müdürü H.İbrahim PERÇİNKAYA, İBB Çevre Koruma Müdürü Türker EROĞLU, Bağcılar Afyonlular Dernek Başkanı Mehmet ÇAYLAK, 03 DİYAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Federasyon Yönetiminden Savaş UYAR, Federasyon delegesi Süleyman NACAK katıldılar. Federasyon Başkanı İlyas SEÇEN, Prof. Dr. Ahmet DEMİR'e AFYONMADEF logolu kırlangıç bayrak ve İstanbul-Bursa-Kocaeli Afyonkarahisarlılar kitabını hediye etti. Sohbet havasında geçen ziyarette sivil toplum kuruluşlarının öneminden, Afyonkarahisardan bahsedildi. Hacdan yeni dönen Prof. Dr.Ahmet DEMİR'de misafirlere hurma ve zemzem ikram etti. Ziyaretle ilgili resimler ektedir.

Federasyon olarak protokol ve dernek ziyaretlerimiz devam edecek. Yarın akşam (14 Aralık 2010) saat:19.30'da Pendik Kaynarcadaki 03 DİYAD Derneğimizi ziyaret ve Federasyon Flamasının derneğe asılma merasimi yapılacaktır. Katılmak isteyen tüm hemşerilerimiz davetlidir.

Saygılarımızla

AFYONKARAHİSAR MARMARA DERNEKLERİ FEDERASYONU
AFYONMADEF


İSKİ Ziyaretinden izlenimler








07 Aralık 2010 tarihinde Kurucu başkan İlyas SEÇEN , 03 DIYAD Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Federasyon Yönetim Kurulunda bulunan Savaş UYAR ile birlikte Sülayman NACAK (Federasyon Üyesi), Salih BOYRACI ve Musa Coşar (Tepecik Afyonkarahisarlılar Derneği), Serkan ACAR (Bağcılar Yeni Afyonkarahisarlılar Derneği), Mustafa AKYOL (Sinanpaşa Çobanözü Köyü Derneği) ve Halil İbrahim PERÇİNKAYA (IBB Satın Alma Müd.) oluşan Federasyon heyeti Üsküdar Belediyesi ' ni ziyaret etmiş ve ALİ RIZA ŞENBABAOĞLU (Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı) ile Salih UZUN (Üsküdar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü) ile görüşmüşlerdir.

Federasyon olarak bu tür ziyaretlerin devam edeceği bildirilmiş ve 03 DIYAD olarak da bu tip organizasyonların içersinde bulunmaya devam edileceği sitemize bildirilmiştir.

Yapılan ziyaretten izlenimlerimiz..














Son Güncelleme :  14/12/2010 Saat 09:12:28 Bu Haber  5756 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 11/12/2010 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Atalarımız Birlikten Kuvvet Doğar Atasözünü boşuna söylememişler. İstanbul''da Afyonlu Derneklerin biraraya gelerek birlikte kurdukları , AFYONMADEF''le (Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu) Afyonlular''ın Seslerini hep birlikte duyurmaları içlerinde Dişlililer''i temsil eden kardeşimiz Savaş UYAR''ın da bulunması bizim için övünç kaynağıdır. Kurucu Başkan İlyas SEÇEN kardeşimiz nezninde, AFYONMADEF''''te görev alan Afyonlu tüm dernek temsilcilerine ve İstanbul''da yaşayan Tüm Afyonlular''a ; Güzel Dişlimiz''den selam ve saygılarımızı iletiyoruz.

     

Habere Yapılmış Toplam 1 Yorum Bulunmakta