03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR (Fotoğraf Eklendi.)
YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR (Fotoğraf Eklendi.)




Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Bolvadin - Emirdağ karayolu güzergahında bulunan Kasabamız Belediye sınırları içinde haziran ayından beri, köprüden başlayarak Uspete kadar devam eden 3 kilometre uzunluğunda olan çift şeritli yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Yol çalışmaları sırasında ekiplerce yerleştirilen çevredekilere ikaz niteliğinde bulunan levhalar vatandaşların memnuniyetini sağlıyor. Edinilen bilgilere göre; Şu an beldemize yapılan çift şeritli yol belde tarihimizde bir ilktir.

Böylece kasabamızın girişinin 4 yol kavşağında bulunması nedeniyle meydana gelebilecek kazalara karşı her tarafa dönüş emniyetinin sağlanması için gerekli kavşak düzenleme çalışmasının da yapılacağı bilgisini edindik.

Ayrıca kasabamızın Bolvadin'e daha kısa yoldan ulaşımını sağlayacak Uluyol diye bilinen yol çalışmaları için Bakanımız Veysel Eroğlu tarafından geçtiğimiz aylarda gerekli ödeneğin çıkartılarak yolun alt yapısının bitirildiği asfalt dökme aşamasına getirildiği bilgisini edindik.

Cenabı Allah'tan bütün kasabamıza ve milletimize kazasız belasız günler göstermesini diliyor , Bolvadin-Emirdağ karayolu kasabamız ana girişindeki yol çalışmaları ile ilgili çekilen fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyorum.





















































Son Güncelleme :  08/12/2010 Saat 23:30:53 Bu Haber  5476 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : uğur çakıl      Tarih : 16/12/2010 00:00:00
   
istanbul
14/05/2005
Mesaj Bilgisi
92

Çalışkan Üye
 
ahmet kardes kardes olalımbır olalım derken zaten oyle degılmıyız ben burdan sızde sıyası olarak bızım dedıklerımıze ınanın yoksa yanlıs yaparsınız bızden olmassınız anlıyorum allah bu mılletın parasını yandaslarına peskes cekenlerden lanet etsın bu mılletı bırbırıne dusurenlerede ceza versın

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Gümüş      Tarih : 15/12/2010 00:00:00
   
Bolvadin
27/07/2009
Mesaj Bilgisi
25

Yeni Üye
 
uğur agabey o kadar istanbuldan gelir geçerdiniz bilecik yolundan araba sollayamazdınız.,sollayan yerdi cezayı,. istabul bilecik yolu tüneller amma ne tüneller karademiz yolları ipek yolları karadeniz sahil yolları ankara eskişehir ile istanbul ankara hızlı tren yakında avrupaya hacıya kabeye orta asyaya ipek yolu teren seferi işleyecek kemerkaya dişli arasına takmayın kafayı elin oğlu ne dağlar ne denizler aşıyor. ,, millet vatan için herşey feda olsun .,. güneş balçıkına sıvanmaz arkadaşlar .,. hizmet hepimiz için bir ve beraber olalım .,. kardeş olalım .,. allah hepinizden razı olsun .,. sevelim seveilelim dünya kimsiye kalmazzz

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Gümüş      Tarih : 15/12/2010 00:00:00
   
Bolvadin
27/07/2009
Mesaj Bilgisi
25

Yeni Üye
 
allah memleketin 5 kuruşunu milleti için harcayan herkesten razi olsun,, osmanlı padişahı abdul mecit bogazin altından avrupa yakasina o zamanlar tünel procesi yaptırmış amma o günnlerden sonra birçok padişah biçok 50-60 hökümet geçmiş kime nasip olmuş kazmayı vurmak tünelleri açmak içine tren rayı döşetmek ,. lafla peynir gemisi yürüseydiii parayı vermiyen düdüğüde çalardı.,.

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 14/12/2010 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
YOL YAPIMI ÜLKEMİZ EKONOMİSİNE ÇOK BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞI GİBİ TRAFİK KAZALARININ ÖNLENMESİNDEDE FAYDALI OLACAKTIR...BU PROJE SAYIN BAKANIMIZ A.KADİR AKCAN BEYİN OLSADA DEVAM ETTİRİP YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

     
     
 Yorumlayan : uğur çakıl      Tarih : 14/12/2010 00:00:00
   
istanbul
14/05/2005
Mesaj Bilgisi
92

Çalışkan Üye
 
yapılanişler tabıkı guzel ama dişli kemerkaya yolu 8 senedır yapılmadı dıye hıc olumsuz bır yorum okumadım sankı yorumlar hukumetı elestırı anlamı tasırsa tahammul edılmıyor gıbıme geldı lutfen sıte yonetıcılerı bırazda bu goruslerı dıkkate alırsa daha adıl olacagı dusuncesındeyım saygılar

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 12/12/2010 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Önceki yillarda Edirne- disli kasabasi arasi araba yolculugumuz 10-12 saat sürerdi. Bu yil adapazari-Bilecik arasinda, dagilk alandaki otobani görünce, samimiyetimle yaziyorum, gözlerim yasardi. Demekki imkansiz görünen o koskoca daglar, dize getirilip, tünellerle, viyadüklerle otoban haline getiriebiliniyormus. Yurt disinda yasayan vatandas olarak,saglik,agaclandirma ve yol yapim calismalarini bizzat gördügüm icin,bakanliklarimizada tesekkür mektubu gönderdim. Bugün disli-edirne arasi neredeyse boydan boya otoban ve 6-7 saate düsmüs durumda.Allah develetimize ve is yapan insanlarimiza zeval vermesin.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 12/12/2010 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Allah devlete zeval vermesin. Hükümet her alanda başarılı ama özellikle sağlık alanında ve yol yapımı alanında çok çok başarılı. Kilometrelerce oto yol yapılıyor. Dolayısıyla trafik kazalarında azalma görülüyor. Şehirler arası ulaşım ve ticaret artıyor. Yurdumuza uzun süredir gelmeyen insanlar Türkiye''ye gelince gelişmeleri ve ülkemizdeki yenilikleri hemen fark ediyor. Dünyada prestijimiz çok arttı. Bu yıl Hacca gidenler; Müslüman ülkelerin Türkiye''yi ve Başbakanımızı çok sevdiklerini Tayyip mükemmel diye dile getirdiklerini belirtiyorlar. Türk parasını bozdurmaya gittiklerinde paramızı havada kaptıklarını söylüyorlar. Tabi ki Atalarımız Osmanlılar İslam ülkelerini asırlarca adaletli bir şekilde yöneterek dünya''ya örnek olmuşlardı

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 11/12/2010 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
KASABA VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN.İNŞAALLAH BUNDAN SONRA KAZA BELA OLMAZ, IŞIKLANDIRMA VE SİNYALİZASYON İŞLERİNİ DÜZGÜN YAPARLARDA.

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Alkan      Tarih : 11/12/2010 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR BOLVADİN
25/04/2009
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Çok guzel işler yapılıyor.Hakketen dişii için emek sarfedenlerden Allah razı olsun....

     
     
 Yorumlayan : hatice tekeş      Tarih : 10/12/2010 00:00:00
   
ŞİŞLİ/ İSTANBUL
01/07/2008
Mesaj Bilgisi
105

Çalışkan Üye
 
yol calışması çok güzel oldu teşekkürler ama önemli bir sorunda istanbul veya başka yerlere sürekli gidenler için yolun kenarına kapalı bir bekleme salonu yapılması, ilgililerin çok acele bu meseleyi gündeme almalarını rica ediyoruz, inş duyulur sesimiz...

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 13 Yorum Bulunmakta