03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03 DIYAD ' DA AFYONMADEF KATILIM TÖRENİ (FOTO)
03 DIYAD ' DA AFYONMADEF KATILIM TÖRENİ (FOTO)


03 DIYAD ' DA AFYONMADEF KATILIM TÖRENİ

Kısa bir süre önce tamamlanan Federasyon kurulumunun ardından, AFYONMADEF 'in kurucu dernekleri arasında yer alan 03 DIYAD derneğimizde Federasyon Başkanı İlyas SEÇEN , Genel Sekreter Numan Benek , Kocaeli İl Genel Meclisi Üyesi Metin SÖYLEMEZ, İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Faruk ŞAHİN' ninde katıldığı Federasyon flamasının derneğimize asılması için sade bir tören düzenlenmiştir.

Dernek başkanımız Mustafa KODEŞ , Başkan Yardımcısı Mehmet Ali ÖZKARAN, Yönetim Kurulu üyeleri Savaş UYAR, Muharrem AĞILÖNÜ ve dernek üyelerimizin hazır bulunduğu törende gecenin geç saatlerine kadar diğer dernek yöneticileri ile birlikte federasyonun geleceği ile ilgili olarak görüşmeler yapılmıştır.

Federasyon Başkanı İlyas Seçen ; yaptığı konuşmada federasyonun kurulum aşamasında ve sonrasında en aktif görevleri alan ve hiç bir özveriden kaçınmayan 03 DIYAD yöneticilerini , tüm derneklere örnek göstermiş ve bir kasaba derneğinin neler yapabileceğinin en güzel örneğini verdiğini belirtmiştir.


Fotoğraf çekiminde yardımcı olan Ömer SOLMAZ ' a teşekkür ederiz.












































Son Güncelleme :  17/12/2010 Saat 17:17:23 Bu Haber  4694 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 18/12/2010 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
03 DİYAD Derneği Lokaline Flama Asma Törenine Katılan Başta AFYONMADEF Federasyon Başkanı İlyas SEÇEN Bey''e,Genel Sekreter Numan Benek Bey''e,Kocaeli İl Genel Meclisi Üyesi Metin SÖYLEMEZ Bey''e , İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Faruk ŞAHİN Bey''e Hoş Geldiniz Dileklerimizi İletiyoruz. İstanbul''da 2011 Bahar Aylarında İlyas SEÇEN Bey ve Diğer Dernek Başkan ve Afyonkarahisar''ın Seçkin ve Değerli Temsilcileriyle Birlikte Gerçekleştirecekleri Afyonumuzun Adını Birkez Daha Duyuracak , Şölenlerini Şimdiden Tebrik Ediyor , Gurbetteki Tüm Afyonkarahisarlı ve Dişlili Hemşehrilerimize Güzel Dişlimiz''den Selam ve Enderin Muhabbetlerimizi Gönderiyoruz... <Dişlili Bülent Öğretmen>

     

Habere Yapılmış Toplam 1 Yorum Bulunmakta