02 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu'nun Frankfurt Ziyaretleri (Fotoğraf)
Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu'nun Frankfurt Ziyaretleri  (Fotoğraf)


Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu'nun Frankfurt Ziyaretleri

Avrupa Dişlililer Derneği Başkanı Tahsin Arslan tarafından gönderilen ziyaret haberi ve ziyaret resimleri aşağıda yer almaktadır.

Av.D.D Frankfurt'ta yapılacak olan Avrupa Dişlililer Gecesinin ön hazırlık çalışmaları hakkında toplantı yaptı. Bu toplantıda Avrupadaki Dişlili kardeşlerimizin güzel bir gece geçirmesi için önemli görüşmeler yapıldı, çok güzel kararlar alındı. Aytekin Ağilönü kardeşimizin evinde yapmış olduğumuz toplantının ardından gecemize ev sahipliği yapacak olan Frankfurt'taki Dişlili kardeslerimizle, İrfan Tekeş kardeşimizin baskanlığını yaptığı Diyanet Cami'sinin lokalinde gecemiz hakkında istişare yapıldı. Buradaki sohbetimizde olumlu ve güzel geçmistir. Frankfurt'taki Dişlili kardeşlerimize ilgilerinden dolayi çok teşekkür ederiz. Avrupadaki Dişlili kardeşlerimizi çok güzel bir gece beklemektedir. Zaman yaklaştıkca daha geniş bilgiler aktarılacaktır.

Av.D.D Yönetim kurulu
































































Son Güncelleme :  26/01/2011 Saat 06:06:51 Bu Haber  5458 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 29/01/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
AVRUPADAKİ GURBETÇİ KARDEŞLERİM SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ KASABAMIZA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ YARDIMLARLA BEĞENİMİZİ KAZANDINIZ. İŞALLAH BİRLİK BERABERLİĞİNİZ DEVAM EDER. GÜLTEKİN ARKADAŞIM MAŞALLAHIN VAR BOĞAZINA İYİ BAKIYORSUN

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 29/01/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu arkadaşlara çalışmalarında başarılar dilerim. Hepinize Allah kolaylık versin. Avrupa''nın değişik ülkelerinde oturan Dişlili hemşehrilerimize derneğimize yardımlarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Yönetim kurulu arkadaşım Salih Ağılönü en kısa zamanda E Postanı bana gönderirsen iletişimimiz daha kolay olacak. Salih galiba Bu sene Avrupa''da dondurucu soğuklar hüküm sürüyor, babanı hasta etmeden Anavatana gönder. Hepinize selamlar.

     
     
 Yorumlayan : Tahsin Arslan      Tarih : 28/01/2011 00:00:00
   
almanya
07/04/2005
Mesaj Bilgisi
163

Başarılı Üye
 
....Tüm yorumlariniz icin cani gönülden tesekkür ederiz ...Avrupa Dislililer Dernegi elinden gelen gayreti göstermektedir göstermeyede devam edecektir bize gelen talepleri kersinlikle degerlendirecegiz; vaktimiz müsayit oldugu müddetce ...lokman hocam sizin özelinize yazmistim sizinle tanismak icin ama sizden bir cevap gelmedi yada siz görmediniz ama sizide zülkarni abiyede en kisa zamanda ziyaret edecegiz...zafer tesekkür ederim bizlerde siz dostlarimizi özledik en kisa zamanda görüsmek dilegiyle....saygilarimizla

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 27/01/2011 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
çok güzel bir organizasyon,bunun için uğraş veren,kilometrelerce giderek,maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm dişlilerin,ALLAH rızası için verdikleri mücadele takdire şayan:bunun gün geçtikçe büyüyen ve her zaman birlik ve beraberliklerin daha çok pekişerek daha büyük organizasyınlarla devam etmesini can_ı gönülden dilerim...(celal resimde bişeylerin dikkatimden kaçtığını sanma...bunu özel görüşelim tmmı kardeşim??)

     
     
 Yorumlayan : H.HÜSEYİN UYAR      Tarih : 26/01/2011 00:00:00
   
BİLECİK/BOZÜYÜK
06/01/2008
Mesaj Bilgisi
659

Fanatik Üye
 
ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ BOZMASIN. SADICIM SENİ İYİ GÖRDÜM. HAYIRLI İŞLER, BOL KAZANÇLAR İNŞAALLAH

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 26/01/2011 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
ALLAH C.C. BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ DAİM EYLESİN. YURT DIŞINDA DOĞAN KARDEŞLERİMİZE GEÇMİŞİ VE KASABAMIZIN GÜZELLİKLERİ İLE BAZI BÜYÜKLERİN TAKLİTLERİNİ KÜÇÜK TİYATRO SİKEÇLERİ ŞEKLİNDE SUNARSANIZ DAHA EYLENCELİ OLACAĞINA İNANIYORUM.AVRUPADAKİ TÜM KARDEŞLERİMİ SAYGI VE SEVGİ İLE KUÇAKLIYORUM.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Ömer Gedik      Tarih : 26/01/2011 00:00:00
   

23/05/2010
Mesaj Bilgisi
413

Fanatik Üye
 
Başta kadir amca olmak üzere akrabalarım yeğenlerim vedeğerli arkadaşlarımı görme imkanımız oldu ALLAH''ın selamı üzerinize olsun.bu gibi güzellikleri bizlere yansıtan dernek başkanı ve yönetimine teşekür ediyor başarılarının devamını diliyorum.herşey gönlünüzce olsun saygılarımla.

     
     
 Yorumlayan : zafer mert      Tarih : 26/01/2011 00:00:00
   
gebze
20/07/2007
Mesaj Bilgisi
80

Çalışkan Üye
 
ALLAH BİRLİĞİNİZİ DAİM ETSİN TAHSİN SENİ GEÇ SOL ELLE YAZI YAZMANI BİLE ÖZLEMİŞİZ. SLM.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 26/01/2011 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Avrupa disli gecesine hazirliklar yapilmakta ve hatta tamamlanmak üzere. Bu, ne önceki yönetim nede simdiki yönetimin sahsi meselesi degil... Yöenetimdeki arkadaslarimiz cansiparene gayret gösteriyorlar, avrupada cesitli ülkelerde yasayan insanlarimizin tanismasi, yabanci kalmamasi, kaynasmalari icin bütün bu gayretler. Akrabasini tanimayan, akraba olmasina ragmen herbiri ayri dili konusan, milli kültürümüzü yeterince tanimayan cocuklarimiz düsünün bir kere... Lokman hocamizida en kisa zamanda kucaklamamiz gerek, selamlarimla

     
     
 Yorumlayan : Lokman Kahraman      Tarih : 26/01/2011 00:00:00
   
Bolvadin
19/02/2008
Mesaj Bilgisi
174

Başarılı Üye
 
SELAMÜN ALEYKÜM TÜM AVRUPADAKI VE ÖZELLIKLE ALMANYA-DAKI HEMSEHRILERIMIZE SELAMLAR ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN BENDE ACIZANE 2 YILA YAKIN ALMANYA-HANNOVER-NIENBURG DA DIN GÖREVLISI OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM;GÖREVIMN YOGUNLUGUNDAN VE CEVREYI TANIMADIGIMDAN;DIL SORUNUNDAN DOLAYI HEMSEHRILERIMI ZIYARET EDEMEDIM AMA ILETISIM KURDUGUM HEMSEHRILERIMIZ VAR.FAKAT BENIM ZIYARETIME BIR IKI KISI GELDI BANA COK YAKIN OLUPTA (40-50km)TANIYIPTA ZIYARETTE BULUNMAYAN HEMSEHRILERIMIZE GÖNLÜM KIRIKTIR.HEMSERILIK BUMU AVRUPALI DISLILER DERNEGI YÖNETIM KURULUNUN BILGISINE SELAMLAR HER SEY GÖNLÜNÜZCE OLMASI DILEGIYLE ALLAH(CC) YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN......

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 12 Yorum Bulunmakta