02 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AFYONKARAHİSARLILAR HALİÇ'TE BULUŞUYOR GECESİ YAPILDI (YENİ - FOTO)
AFYONKARAHİSARLILAR HALİÇ'TE BULUŞUYOR GECESİ YAPILDI (YENİ - FOTO)


AFYONKARAHİSARLILAR HALİÇ'TE BULUŞUYOR GECESİ YAPILDI

PENDİK BELEDİYESİ PLAKET TESLİMİ

03 DIYAD ' ında kurucu üyesi olduğu Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu (AFYONMADEF) tarafından düzenlenen ve Kanal 3 televizyonu tarafından da canlı olarak yayınlanan "AFYONKARAHİSARLILAR HALİÇ'DE BULUŞUYOR" gecesi yoğun bir katılımla İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Geceye Orman ve Çevre Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Şuhut , Çobanlar, Sandıklı , İşcehisar belediye başkanları, Üniversite rektörleri, Afyon'unumuz işadamları ve federasyon kurucu dernekleri başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Dişli Belediyesi'ni temsilen Başk.Vekili Tacettin Ağılönü katılmıştır.

Gece Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, ardından AFYONMADEF ' in tanıtımı için hazırlanan multivizyon gösterisi yapıldı. Afyonkarahisar Belediyesi Folklor Ekibi gösterisini sundu. Protokol konuşmaları Federasyon Başkanı İlyas SEÇEN ile başladı ve sayın Afyonkarahisar valisi , Afyonkarahisar belediye başkanı ve ardından da sayın bakanımızın konuşmaları ile bitti. Konuşmalar sonrasında Türk Sanat Müziği sanatçısı Tuğçe (Becerikli) Pala konser verdi. Konser sonrası Federasyonun kurulumunda emeği olan ve geceye katılanlar için plaket töreni yapıldı ve son olarak Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer EZGÜ konser verdi.


03 DIYAD önünden 16:00 ve 17:30 ' da 4 otobüs 4 yarım otobüs ile ayrıca Kasabamız, Gebze , Gölcük ve Levent'ten yaklaşık 350-400 kişilik katılım gerçekleştiren hemşerilerimiz programın başından sonuna kadar salona damgasını vurmuş ve diğer katılımcı dernekleri kendine hayran bırakmıştır. Bu büyük katılımı gerçekleştiren ve coşkusundan hiç bir şey kaybetmeyen hemşerilerimize derneğimiz ve sitemiz adına teşekkürü borç biliriz.


Gecede Pendik Belediyesi ' me verilen ve 03 DIYAD Yönetim Kurulu tarafından alınan teşekkür plaketi ; Pendik Belediye Başkanı Sn.Dr.Salih Kenan ŞAHİN ' e makamında teslim edildi. Teslimden fotoğraflar
















Geceden İzlenimlerimiz






































































































































































Son Güncelleme :  16/02/2011 Saat 09:10:05 Bu Haber  7725 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 18/02/2011 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
AFYONUMUZUN TANITILDIĞI GECEDE İLİMİZİN İSTANBUL İÇİNDE ÇOĞU İL VE İLÇE DERNEKLERİNİ VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI GERİDE BIRAKACAK KADAR ORGANİZE OLMUŞ VE BUNU CAN-I GÖNÜLDEN YAPAN 03 DİYAD DERNEĞİMİZİN SN BAŞKANI MUSTAFA KODEŞ,RECEP TEKEŞ,SAVAŞ UYAR,M.ALİ ÖZKARAN,UĞUR ÇAKIL,İBRAHİM YILDIRIM,KISACASI İSİMLERİ BURAYA SIĞMAYACAK KADAR DİŞLİMİZİN DEĞERLİ İNSANLARI;YURT DIŞINDAN GELEN MİSAFİRLERİMİZDEN DOLAYI GECEMİZDE BULUNAMASAMDA ORADAKİ ÇOŞKUYU YAŞATANLARLA BERABER EN GÜZEL ŞEKİLDE YAŞATTINIZ...AFMADEF FEDERASYON BAŞKANI SN İLYAS SEÇEN BEYİN ISRARLA DAVETİNE İCABET EDEMESEMDE BÜYÜYEN BİR FEDERE YAPININ HER DAİM DESTEKÇİSİ OLACAĞIMIZ MALUMUNUZDUR...SEVGİLİ SAVAŞ KARDEŞİM PENDİK BELEDİYE BAŞKANIMIZI ONURLANDIRMANIZ İSE AYRICA TAKDİRE ŞAY''AN

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 16/02/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM OLMUŞ DİŞLİMİZİ BÜTÜN YURDA VE DÜNYAYA DUYURDUNUZ İSTANBULDAKİ HEMŞERİLERİME KUCAK DOLUSU SELAMLARIMI SUNUYORUM.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 15/02/2011 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
İstanbul 03 DİYAD''ın Yorulmaz Neferi Güzel Dişlili,M.Ali ÖZKARAN Kardeşimin ''''AFYONKARAHİSARLILAR HALİÇ''TE BULUŞUYOR GECESİ davetini getirmişti.Fakat önemli bir mazeretimizden dolayı katılamayacağımızı kendilerine belirtmiştik.Bizede Güzel Dişlililer''in geçmişteki gibi renk katacakları,bu çok anlamlı buluşma gecesini Tv''den izlemek düştü.Sanki Gece, Güzel Dişlililer''in Gecesiydi. İzleyiciler arasında Dişlililer''in yekvücut olarak yaptıkları coşkun tezahüratları birlik ve beraberliğin örneğini teşkil ediyordu.Gurbette ses getirmek her babayiğitin harcı olmasa gerek.Ne mutlu sizlere ki bunu gerçekleştirdiniz. Ben de geçmişte benzer anı yaşayanınız olarak; Bu Güzellikler Anlatılmaz,Yaşanır Diyor.Güzel Dişlimiz''den Selamlarımızı Gönderiyoruz.

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 14/02/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
03 DİYAD''ında kurucu üyesi olduğu Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kanal 3 tarafından da yayınlanan Afyonkarahisarlılar haliçte buluşuyor gecesine davetinizden dolayı teşekkür ederim. Babamın rahatsızlığı nedeniyle proğrama katılamadım. 03 DİYAD Derneği yönetim Kurulu arkadaşları Kanal 3''te izledim göğsüm kabardı. Dişli''nin sesini dünyaya duyurdunuz. Kasabamızdan proğrama katılan oldukça fazlaydı. İnşallah proğrama katılanlar ya da Kanal 3''ten izleyenler sitemizde yorumlarını yazarlar. Biliyorsunuz sitemize çok değişik kesimlerden insanlar giriyor, ve beğenilerini ifade ediyorlar. Site yoluyla sesimizi duyuran Admin İbrahim Yıldırım''a ne kadar teşekkür edilse azdır. Birlikten kuvvet doğar.

     
     
 Yorumlayan : aliihsan gürkan      Tarih : 14/02/2011 00:00:00
   
DİYARBAKIR ÖZEL HAREKAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
15/05/2006
Mesaj Bilgisi
103

Çalışkan Üye
 
BUNE GADINIM HERKES GİTMİŞ VALA KÖYDEN ARABAMI KALKTI BİZİM HİÇ HABERİMİZ OLMEYVERİYO YİNE DE GÜZEL GECE OLUVEMİŞ GURBETTE Kİ KÖYLÜLERİMİZİN DİŞLİ HALKIMIZIN GÖZLERİNDEN ELLERİNDEN ÖPÜVERİYON HEKESE SELAM OLUVESİN GAYLİNE... 1SEVGİLERİMLE

     
     
 Yorumlayan : Savaş UYAR      Tarih : 13/02/2011 00:00:00
   
İstanbul(Kaynarca)
16/12/2006
Mesaj Bilgisi
237

Fanatik Üye
 
Dünyanın başkenti İSTANBUL''da dişliyi ve dişli''lilerin kim olduğun tüm dünya''ya göstermenin haklı gururunu yaşıyorum,Allah böyle gururu herkeze nasip etsin. Özellikle 03 DİYAD yönetimi olarak tüm üyelerimize ve bizlere maddi manevi desteğini esirgemeyerek geceye damga vuran dişli sevdalısı tüm hemşerilerime canı gönülden teşekkürü bir borç bilirim. ALLAH birlik ve beraberliğimizi bozmasın dilği ve daha büyük işler başarmak ümidi ile hoşcakalın

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 13/02/2011 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Geceyi tertip eden bütün organizatörlerden ve emeği geçenlerden Allah razı olsun.Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın.

     
     
 Yorumlayan : hicazi akyüz      Tarih : 13/02/2011 00:00:00
   
istanbul
06/11/2006
Mesaj Bilgisi
16

Yeni Üye
 
03 diyad dişlili hemşerilerimiz tek kelimeyle salonu inletti herkese tşk ederiz

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 13/02/2011 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
TEK KELIMEYLE SÜPER BIR GECE OLDU ORADA BULUNUN TÜM DISLILI KARDESLERIMIZDEN BIR DISLILI OLARAK GURUR DUYDUK DISLIMIZI NASIL TEMSIL EDILDIGINI HERKESE GÖSTERDIK KOSKOCA SALON TEK KELIMEYLE DISLI DISLI DIYE INLEDI BIZLERE BU GECEYI YASATAN ÖNCELIKLE DERNEGIMIZ 03DIYAD YÖNETIMINE ÜYELERINE SONSUZ TESEKKÜRLER ALLAHIM BIRLIGINIZI DOSTLUGUNUZU BOZMASIN INSALLAH DISLIMIZIN SESINI ISTANBUL DEGIL TÜM DUNYA SEVE SEVE IZLEDI ALLAH SIZLERDEN RAZI OLSUN HERSEYIN EN GÜZELI DISLIMIZIN OLSUN

     
     
 Yorumlayan : İbrahim YILDIRIM      Tarih : 13/02/2011 00:00:00
   
Kaynarca/İstanbul
01/04/2005
Mesaj Bilgisi
408

Site Yöneticisi
 
Hemşerilerimizin AFYONKARAHİSARLILAR HALİÇ '' TE BULUŞUYOR gecesinde yapmış olduğu muhteşem gösteri bir Dişlili olarak göğsümü kabarttı. Dişli''nin birlik ve beraberliğini tüm İstanbul''da yaşayan Afyonkarahisar''lılara bir kez daha gösteren tüm hemşerilerimize tekrar tekrar teşekkürler.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 11 Yorum Bulunmakta