03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 KASABAMIZDAN UMREYE GİDECEKLER BELLİ OLDU
KASABAMIZDAN UMREYE GİDECEKLER BELLİ OLDU



Kasabamızdan Umreye gidecek vatandaşlar birinci tur umre için şubat ayının son günlerine doğru kutsal topraklara hareket edecek. Kasabamızdan bu sene geçen yıllara oranla umreye gidecek olanların beş kat arttığı belirtiliyor.

ŞUBAT AYINDA UMREYE GİDECEKLER:
1. 2. Mustafa TEKEŞ - Ayşe TEKEŞ
3. 4.Nazmi TEKEŞ - Aliye TEKEŞ
5. 6.Şaban TEKEŞ - Aynur TEKEŞ
7. 8.Nazmiye TEKEŞ - Sultan GÜVENİR
9.10.Abdil YILDIRIM - Elveda YILDIRIM
11. 12. Galip GÜMÜŞ - Güler GÜMÜŞ
13. 14. Hatice ŞİŞİK - Fadime SOMUNCU
15. 16. Makbule UYSAL - Saliha KOCA

MART AYINDA UMREYE GİDECEKLER:
17. 18. Osman ŞİŞİK - Döndü ŞİŞİK

NİSAN AYINDA UMREYE GİDECEKLER:
19. 20. Hüseyin EROĞLU -Adile EROĞLU
21. 22.Muzaffer PAmukçu - Belkıs PAMUKÇU

23. 24. Abdil UYSAL ve Ablası Havva DEMİREL








































Son Güncelleme :  18/02/2011 Saat 17:33:20 Bu Haber  5518 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Hacer OKUMUŞ      Tarih : 16/02/2011 00:00:00
   
Dişli'den
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
180

Başarılı Üye
 
Kasabamızdan Umreye gidecek kardeşlerimize Allah şimdiden hayırlı yolculuklar versin Bizlerden peygamberimize selamımızı untmazsınız inşallah. Allah umrenizi kabul etsin. Ne kadar ulvi ve kutsal yolculuk gidenler bilir, tekrar tekrar gitmek ister, o kutsal yerlerin bir çekim gücü var. Yaşamadan anlatılamaz. Bu sene umreye gidenlerin çoğu hacca gitmişti. Ama gönlü oralarda kalmıştı. Ne mutlu size. Allah o yerleri tekrar gösterecek, o havayı teneffüs edeceksiniz, Peygamberin geçtiği yollardan geçeceksiniz, kabeyi tavaf edeceksiniz, göz yaşı dökeceksiniz.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 16/02/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Allah umreye gidecek müslüman kardeşlerimizin umrelerini kabul etsin. Son yıllarda gerek hacca gitmek isteyen, gerekse umreye gitmek isteyenlerde Türkiye''nin her tarafında büyük talep patlaması görülüyor. Dolayısıyla kasabamızda da hac ve umreye gitmek için büyük istek olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Bu durum çok güzel bir gelişme. Türkiye''de yaşayan vatandaşlarımızın büyük bir kısmı milli ve manevi değerlerine bağlıdır. Ancak gittikçe dini değerlerine bağlılığı arttığı görülüyor. Toplumlar ne kadar islamı hayatlarına uygularsa o toplumda hırsızlık, fuhuş, dolandırıcılık, tembellik, haksızlık, sahtekarlık, içki, kumar, esrar gibi kötü alışkanlıklar azalır. Toplumda zulum olmaz, huzur olur. Herkes Allah için birbirini sever.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 15/02/2011 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Resûlüllah (S.A.V) Efendimiz bir Hadis-i Şeriflerinde şöyle buyuruyorlar:” Kim benim kabrimi hayatında ziyaret ederse;şefaatim ona hak olur.”Umreye gidecek kardeşlerimize şimdiden hayırlı yolculuklar diler,Cenab-ı Allah umrelerini kabul etsin.kazasız - belasız,sağlık ve sıhhat içerisinde gidip gelmeyi nasip eylesin. Peygamber efendimizin hadisindeki müjdeye nail eylesin.Kutsal topraklara gitme arzusuyla tutuşan kardeşlerimize de en kısa zamanda oraları ziyaret etmeyi Cenab-ı Allah nasip eylesin.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 13 Yorum Bulunmakta