30 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BİLAL -İ HABEŞİ CAMİSİNDE HATİM DUASI YAPILDI (fotoğraf Eklendi)
BİLAL -İ HABEŞİ CAMİSİNDE HATİM DUASI YAPILDI (fotoğraf Eklendi)




Ekim ayından beri yetişkinler için Kasabamız Bilal-i Habeşi Camisi ve Fatih Camisinde gece yatsıdan sonra devam eden Kur'an Kursu etkinlikleri devam ediyor. Kurslara devam eden yetişkinler Kur'an-ı Kerimi okumayı öğrendiler. Ayrıca Kur'an-ı Kerimi hatmeden öğrenciler için İmam-Hatip Mehmet Sapmaz ve İmam- Hatip Mustafa Petek tarafından hatim duası yapıldı. Gece kursuna devam eden öğrenciler; ''Kur'an öğrenmenin bu kadar kolay olduğunu bilmiyorduk. Allah'a şükürler olsun şimdi kutsal kitabımızı okuyoruz. Okudukça manevi haz alıyoruz.'' dediler.

Ayrıca gece kursuna katılan kardeşlerimiz güveç yaptırarak beraberce yediler.















































Son Güncelleme :  26/03/2011 Saat 09:30:01 Bu Haber  4357 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 09/04/2011 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
ALLAH DEVAMINI GETİRSİN TÜM KURANIKERİM ÖGRETENLERDEN VE ÖGRENENLERDEN BUNUN HATİM DUASINI YAPANLARDAN VE BU ETKİNLİGİ DEVAM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN .

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 31/03/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Gece kursuna katılan kardeşlerim. Hepinizi candan kutlarım.Hocalarımıza da teşekkür ederim. Belki şimdiye kadar yaptığınız işlerin en iyisini yaptınız. Şimdi de Kur''an tefsiri alın, okuduğunuz ayetleri anlayın ve Kur''an ahlakıyla ahlaklanın. İslam ülkelerinin başına ne geldiyse İslamı uygulamamaktan geldi. İslam ülkelerinin başındaki kişiler batının yetiştirdiği despot kişiler. Çoğunda demokrasi yok halkın dediği olmuyor. Ama gittikçe çözülüyor. İnşallah daha iyiye gidecek. Müslümanız ama davranışlarımız Allah''ın emri gibi değil. Yaratıcı o kutsal kitabı bize niye gönderdi? Okuyup anlayasınız ve onunla amel edesiniz diye. Yani Kur''an ne diyorsa o şekilde yaşamınızı planlayasınız diye. Gününüz dününüzden iyi olsun.

     
     
 Yorumlayan : a.muttalip okumuş      Tarih : 30/03/2011 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
Kur''an-ı Kerimi öğrenen kardeşlerimizi kutlarım. Hocalarımıza da üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Zamanınızı en güzel şekilde değerlendiriyorsunuz. İnşallah Kur''an öğrenmek isteyenlere de örnek oldunuz. Bazıları kışı kahvelerde okey masalarında boş yere geçirdi. Ömür sermayesini heba etti. Siz ise bazı ağabeylerimizin yaşı ilerlemiş olmasına rağmen Kur''an öğrenmek için gayret ettiniz ve başardınız. İnşallah bundan sonra Kur''anın meal ve tefsirini okur, hayatınıza uygularsınız. Kur''an sadece ölülere okunacak kitap değil, esasen dirilere okunacak ve hayata uygulanacak kitaptır. Hepinize sevgi ve selamlarımı sunarım.

     
     
 Yorumlayan : Sözün Özü      Tarih : 27/03/2011 00:00:00
   

30/01/2006
Mesaj Bilgisi
29

Yeni Üye
 
ALAHU TEALA HEPİMİZİ KURAN OKUYAN VE KURANI KERİMİN İŞARET ETTİĞİ DOĞRULUK YOLUNDAN ÖLMÜ PAHASINADA OLSA AYRILMAMAYI .. NASİP ETSİN... NAMAZI DOS DOĞRU KILANLARDAN < HER TÜRLÜ ŞEYTANİ HAREKETLERDEN UZAK , BEYNİNDE ALLAH KORKUSUNU YAŞATAN .. BİRBİRİNİ YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVEN.. İYİLİKLERİ GÜZELLİKLERİ TAKDİR EDEN ... FECUZLUK HASETLİK ETMEYEN.. ETRAFINA YARADANIN YÜKLEDİĞİ NURLU IŞIĞI YAYAN TOPLUMU OLUŞTURMA GAYRETİ İÇERİSİNDE OLAN KULLARINDAN > EYLESİN... BU YOLDA KURAN AHLAKINA SAHİP OLARAK OKUYAN ETRAFINA NUR SAÇAN HOCALARA DİN ADAMLARINA VE OKUDUĞU KURAN YOLUNDA AMEL EDEN CEMAATA ALLAH YARDIM ETSİN .... AMİNNNNN

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 27/03/2011 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Allah kabul etsin ve devamını nasip etsin

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 26/03/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
ALLAHcc abilerimizin ve kardeşlerimizin yapmış oldukları hatmi şerifini kabul etsin MANİSADAN BEKİR TEKEŞ

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta