17 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  DİYAD ve AVR DİŞLİLİLER DERNEĞİ İŞBİRLİĞİ İLE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI (Foto)
 DİYAD ve AVR DİŞLİLİLER DERNEĞİ İŞBİRLİĞİ İLE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI (Foto)




Geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Avrupa Dişlililer Derneği işbirliğiyle Yeşil Dişli için elele kampanyası devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte tepede işçilere fidan çukurlarının açtırılmasıyla başlandı. geçtiğimiz hafta mavi servi katalpa, çınar, akçaağaç, söğüt, ıhlamur, iğde, at kestanesi, akasya ve nar çiçeği gibi süs ağaçları dikildi. Ağaçlandırma çalışmalarına gönüllü olarak katılan Avrupa'da ikamet eden hemşehrilerimize, analarımıza, amcalarımıza ve gençlerimize teşekkür ederiz.


Ağaçlandırma çalışmaları ve derneğimizde yapılan katmer etkinliklerini içeren fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedik. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Hepinize sağlıklı günler dilerim.
























































Son Güncelleme :  09/04/2011 Saat 10:28:14 Bu Haber  6495 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 01/04/2011 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
MADDİ VE MANEVİ KATKIDA BULUNAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN. YARADAN DİKİLEN AĞACIN YAPRAKLARI KADAR SEVABINA NAİL OLMAYI HERKESE NASİP ETSİN.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 31/03/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Ormanlar bir bakıma dünyanın akciğerleridir. Çünkü canlıların yaşaması için gerekli olan oksijenin büyük bölümünü ormanlar sağlar. Ayrıca kökleriyle toprağı, tutarak toprak kaymasını, aşınmayı ve su baskınlarını önleyende ağaçlardır. Ağaçlarda barınan ve besinini ağaçlardan sağlayan sayısız hayvan yaşamını ormana borçludur. Bunca zenginliğin kaynağı olan koruluklar ve ormanlar ayrıca şehir yaşamında bunalmış insanların sıkıntılarını atıp dinlenebilecekleri yerlerdir. DİYAD''ı kasabamızda ağaçlandırma ile ilgili yaptığı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Allah yardımcıları olsun. Halkımızda maddi ve manevi destek olsun. Ayrıca derneğin yıl boyunca yaptığı diğer etkinlikler takdire şayan. Sizinle gurur duyuyoruz. Katmerler ne güzel görünüyor

     
     
 Yorumlayan : hatice tekeş      Tarih : 30/03/2011 00:00:00
   
ŞİŞLİ/ İSTANBUL
01/07/2008
Mesaj Bilgisi
105

Çalışkan Üye
 
o katmer nasıl güzel gözükür böle yaa ,,,,,,,,;) emeğinizin karşılığını en iyi şekilde dünya ve ahirette almanız duası ile,,,,

     
     
 Yorumlayan : a.muttalip okumuş      Tarih : 30/03/2011 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
Hz. Peygamberin ağaç ve ağaç dikme konusuna ne kadar önem verdiğini göstermesi bakımından hadisi şerif son derece önemlidir. ''''Kıyamet koparken sizden birinizin elinde bir hurma dalı bulunurda bunu kıyamet kopmadan dikmeye gücü yeterse, mutlaka onu diksin, bırakmasın.'''' buyurmuştur. Allah-u Teala muhtelif Kur''an ayetlerinde kıyamet gününün dehşetini haber vermiştir. İnsanların sığınacakları yer arayacakları böyle korkunç bir günde dahi müslümanlara ağaç dikmelerini tavsiye edilmiş olması, konunun önemini, başka söze ihtiyaç duyurmayacak kadar açık ve kesinlikle anlatmış olmaktadır. Bu sebeple kasabamızın yeşil alanının artması için çaba gösteren Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma derneğini kutluyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Kolay gelsin.

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 30/03/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Kasabamızda yapılan ağaçlandırma çalışması gerçekten çok güzel örnek bir hareket kasabamızı yeşillikler içinde görmek bizi ve herkesi sevindiriyor bu ağaçlandırma da emeği geçen herkesten ALAHcc razı olsun. MANİSADAN BEKİR TEKEŞ

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 30/03/2011 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Yillar sonra olsada, yapilanlarin hayirla yadedileceginden eminim. Benim ayrica kücük bir uyarim olacak, lütfen gölgesinde oturulacak, meyvesiz agac dikimine özellikle önem verin.Emegi gecen dernek yönetimine, üyelerine, emegi gecen herkese en samimi duygularimla tesekkürü bir borc bilirim.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 16 Yorum Bulunmakta