21 Mayıs 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03 DIYAD ' DA YAPILAN KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ (FOTO)
03 DIYAD ' DA YAPILAN KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ (FOTO)


03 DIYAD ' DA YAPILACAK KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Erkeklere Özel Program ve Futbol Turnuvası Duyurusu

Kutlu Doğum Haftası 1989 yılından beri kutlanmaktadır. Hepimizin bildiği gibi Peygamberimizin dünyayı teşrifleri olan Mevlid-i Nebevi asırlardır milletimiz tarafından ‘Mevlid Kandili’ olarak kutlanmaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, yüzyıllar önce bir ilim ve kültür bayramı şeklinde kutlanan mevlid geleneğini canlandırmayı amaçlamış, bu düşünce ile de Peygamberimizin doğum gününü içine alan haftayı, "Kutlu Doğum Haftası" olarak ilan etmiştir.

03 DIYAD olarak ; gönüllerin efendisi , alemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) ' yı anmak için program düzenlemiştir.

ERKEKLERE ÖZEL PROGRAM

Erkeklere özel program 17 Nisan 2011 (Pazar) tarihinde Saat 14:00 ile 16:00 arasında dernek merkezinde gerçekleştirilmiştir. Kuran-i Kerim okunması , mevlidi şerif kutlu doğum haftası ile ilgili konuşmaların yapıldığı programa katılımın hayli yüksek olması bizleri sevindirdi.

Kutlu Duğum Haftası Etkinliğinden İzlenimlerimiz
































FUTBOL TURNUVASI DUYURUSU

03 DIYAD tarafından hemşerilerimizin katılımı ile Futbol Turnuvası düzenlenecektir.

Turnuvaya katılmak isteyen hemşerilerimiz, aralarında oluşturacakları 7 asıl ve 3 yedekten oluşan takımlarını 30 Nisan 2011 tarihine kadar aşağıda isimleri yazılı hemşerilerimize bildirmeleri gerekmektedir.

MUHAMMED GÖKMEN : 0 544 638 47 52

MUSA DALDAL : 0535 228 31 14

MEHMET SALMAN : 0542 532 39 02





BAYANLARA ÖZEL PROGRAM

Bayanlara özel program 15 Nisan 2011 (Cuma) tarihinde Saat 13:00 ile 15:00 arasında dernek merkezinde gerçekleştirilmiştir. Kuran-i Kerim okunması , mevlidi şerif kutlu doğum haftası ile ilgili konuşmaların yapıldığı programda katılımcılara hediye dağıtımı yapılmıştır.


15 Nisan 2011 Tarihinde 03 DIYAD dernek merkezinde gerçekleştirilen bayanlara özel "Kutlu Doğum Haftası Programı" ndan görüntüler






















AFYONMADEF 1. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

03 DIYAD ' ın da kurucu üyesi olduğu AFYONMADEF (Afyonkarahisar Marmara Dernekler Federasyonu) ' in 1. Olağan Genel Kurul ' u gerçekleştirildi.

İlyas Seçen ' in tekrar başkanlığa seçildiği genel kurul sonrasında oluşan Yönetim Kurulu'nda 03 DIYAD ' ı temsilen seçilen hemşerilerimiz ve görevleri şu şekildedir ;


  • Recep Tekeş (Muhasip)
  • M.Ali Özkaran (Kültür Faaliyetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı)
  • Kadir Ağılönü (Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı)
  • Savaş Uyar (Yönetim Kurulu Yedek Üyesi)


Yapılan kongreden fotoğraflar










Son Güncelleme :  17/04/2011 Saat 19:58:58 Bu Haber  6816 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 703 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 10/04/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Kutlu Doğum için hazırlanan 03 DİYAD Yönetim Kurulunu kutlarım. Güzel çalışmalara imza atacağınızı umuyorum. İşte ilk örneği. İnşallah bu sene kutlu Doğum Anadolunun her yerinde daha görkemli bir şekilde kutlanacak. Geçtiğimiz mart ayında umreye giden Dişlili kardeşlerimizin ifadesine göre; Umreye gidenlerden yarısı Türkiye''den gitmiş. Zengin olduğu için değil, belki de yastık altında biriktirdiği üç beş kuruşla Allah rızası kazanmak ve peygamber sevgisini tekrar yaşamak için.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 11 Yorum Bulunmakta