19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 En Büyük Asker Bizim Asker (Asker Uşaklarımız) Doğan Bebeklerimiz (Fot.lı)
En Büyük Asker Bizim Asker (Asker Uşaklarımız) Doğan Bebeklerimiz (Fot.lı)
    Kasabamızdan Mayıs 2006 celp döneminde askere gidecek 86/2 Bahar Tertip, kasabamız tabiri ile Asker Uşaklarımızın askerlik öncesi eğlenceleri ve birlikte hareketlerini içeren etkinlikleri devam ediyor. Asker Uşaklarımız davetlere (Ağırlanmalara) gitmeye devam ediyorlar. Bu davetler evlere olduğu gibi, kırlarımızda da verilmekte bu tür eğlencelere ayrı bir renk katmaktadır. Sağır Süllüler Tüm Asker Uşaklarımızı ve bizi birlikte Paşa Köyü'deki ağıllarında ağırladılar. Biz ancak koyunun pişirildiği zamanın sonuna yetişebildik. Tümünün öğrencilerimizin oluşturduğu Asker Uşaklarımız ve Sağır Süllüler bize güzel ve unutulmaz ziyafet verdikleri için teşekkür ederiz.

    Mayıs ayının sonlarına doğru sevk tarihlerinden önce, kasabamızın yeni yapılan Hüseyin AYDIN Hocamızın Düğün Salonunda Asker Uşaklarımızın eğlencesi 14 Mayıs 2006 'da akşam saat 20.00'de başlayacağı bilgisini edindik.

Bu eğlenceye tüm Dişliler'in Davetli olduklarını 35 Asker Uşağımızın 86/2 Bahar Tertip Başkanı Musa KAROĞLAN tarafından sitemiz tarafından duyurmamızı istemişlerdir.

    Ayrıca bu yıl ilk defa 86/2 Bahar Tertip Asker Uşakları çevreyi kirletmeyeceklerini her yere gelişi güzel 86/2 Bahar Tertip yazılarını yazmayacaklarını,asıl yazının Tüm Dişliler'in gönüllerine yazmak olduklarını ifade eden 86/2 Bahar Tertip askerlerimizin bu davranışlarıda alkışlanmaya değer diye düşünüyor teşekkür ediyoruz.Bundan sonra da Asker Uşaklarımızın tüm etkinliklerini sitemizde yayınlayacağımızı belirtir,kendilerine önümüzdeki günlerdeki Vatan Görevinde Sağlıklı,mutlu ve Türk Gencine yakışan cesaretle görevlerini yapacaklarına inancımızı bir kez daha ifade eder hepsinin gözlerinden öperiz.

Sizleri aramıza katılan bebeklerimizin tatlı görüntüleriyle birlikte Asker Uşaklarımızın renkli etkinliklerini sunuyoruz.


Şu anda Batman İlinde Öğretmenlik Görevini yapan Belediye Başkanımızın damat ve kızları Mevlüt ve Tuğba ÖZDEN çiftinin bebekleri Melike Bebek aramıza hoş geldin.







Merhum Kamil KARAKOÇ Öğretmenimizin oğlu ve gelini Ahmet KARAKOÇ ve Neslihan KRAKOÇ'un oğulları Küçük Kamil (Hoca) Bebek aramıza hoşgeldin.






Merhum Muhtar Bakkal Hacı'nın İstanbul'da çalışan oğulları Nuri ve gelinleri Hanife TEKEŞ'in Bebekleri Nisa Nur Bebek aramıza hoşgeldin.








Bebeklerimizin yaşları uzun olsun,ailelerinin ağızlarının tadları bozulmasın,Allah Analı - Babalı büyütsün diyoruz.


ASKER UŞAKLARIMIZ ODA ÖNÜNDE TOPLU




ASKER UŞAKLARIMIZ PAŞA KÖYÜ'NDE KOYUNLARINI YERLERKEN


ASKER UŞAKLARIMIZLA PAŞAKÖYÜ ÇEŞMESİ'NDE


AĞIL ÇANINIDA GÖRÜNTÜLEDİK



SAĞIR SÜLLÜLERİN KINALI KEKLİĞİ DE NEDE GÜZEL ÖTERMİŞ


Son Güncelleme :  03/05/2006 Saat 23:30:59 Bu Haber  8347 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : kadir ölmez      Tarih : 06/05/2006 00:00:00
   
 
tüm asker uşaklarına şimdiden hayırlı teskereler. vatan borcu namus borcudur, layıkıyla yerine getirmek ise en asil şereftir.selamlar.

     
     
 Yorumlayan : M.MERT      Tarih : 06/05/2006 00:00:00
   
 
BU SİTEDEKİ BAZI ŞU BEBEK TATLI ŞU BEBEK TATSIZ GİBİ SENİN GİBİ HOCA ÇOCUCUĞUNUN İŞİN İÇİNE SİYASET YAZMASI DİŞLİLİ OLAN VEYA OLMAYAN KİM OLURSA OLSUN ONUN HAKKINDA İYİ KÖTÜ YAZMAK HİÇ DOĞRU DEĞİL. BAK BİR HOCAYA SORSAN MÜSLÜMAN ASKERİ ÇOCUKLARA KÖTÜ HAREKET YAPARMI.ONA SİLAH ÇEKERMİ.ÇÜNKÜ BEBEKLER İSLAM FITRATI ÜZERİNE DOĞAR.GAVURDA OLSA BEBEKLER İSLAM FITRATINDADIR.SENİN YAZDIĞIN ÖNCEKİ YAZININ SİLİNMESİ İÇİN İBRAHİM YILDIRIMA TELEFON EDENDE BENİM.BAŞKA DERDİN VARSA SÖYLEDE KONUŞALIM.BU BEBEK MERTLERİN YİYENİ OLUR.ADI GÜZEL MUHAMMET DELİKANLI. ABDİL HOCA OĞLU OLDUMU

     
     
 Yorumlayan : M.EBUBEKİR BÖCEK      Tarih : 06/05/2006 00:00:00
   
 
SAYIN BÜLENT HOCAM'''' YAZDIGIMIZ HABER YORUMLARI NEDEN SİLİNİYOR????? AÇIKLAMA BEKLİYORUM EN KISA ZAMANDA''!!! BURASI SADECE SENİN SİTEN DEĞİL BİZDE YAZABİLİRİZ VE SENİN BUNU SİLMEYE HAKKIN YOK... BENDE BİR DİŞLİLİ OLARAK BU RAYA YORUM YAZARIM....CEVAP BEKLİYORUMM....

     
     
 Yorumlayan : HALİL TEKEŞ      Tarih : 06/05/2006 00:00:00
   
 
SEVGİLİ KARDEŞLERTİM UNTMAYIN Kİ BU ASKERLİK ZAMANI ÖYLE BİR GEÇER Kİ GÖZLERTİNİZE İNANAMAZSINIZ.AMA BU ASKER ARKADAŞLIĞI VE ANILARI UNUTULMAZ EMİN OLUN KEŞKE BENDE ŞİMDİ TEKRAR GİTSEM ASKERE İNANIN ÇOK İSTERDİM AMA BİZDEN GEÇTİ SIRA SİZ SEVGİLİ KARDEŞLERİMDE ALLAH HİÇBİRİNİZİ SEVDİKLRİNİZDEN AYIRMASIN ALLAHA EMANET OLUN UNUTMAYIN Kİ BU VATANA BİR DEĞİL BİN ŞEHİT FEDA OLSUN VATAN SAĞOLSUN.KAHROLSUN PKK.BU VATAN SİZ MEHMETÇİKLERLE GURUR DUYUYOR.

     
     
 Yorumlayan : CİDO..      Tarih : 06/05/2006 00:00:00
   
 
SELAM ASKER UŞAKLARI...TÜMÜNÜZÜ TANIYORUM VE ÇOGUNUZ ARKADAŞIMSINIZ..HEPİNİZE YÜREKTEN VE BÖBREKTEN SEVGİLERİMİ SUNAR HAYIRLI TESKERELER DİLERİM...NASILSA YAKINDA BENDE ASKERE GİDECEGİM VE VATANİ GÖREVİMİ YAPACAGIM...VATAN SAĞOLSUN.. TABİKİ YUKARIDAKİ BEBEKLERDE ÇOOK TATLILAR...ONLARIDA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN...

     
     
 Yorumlayan : lavır oglu mehmet      Tarih : 06/05/2006 00:00:00
   
 
Tüm asker uşaklarına YÜCE mevladan sabırla peygamberler ocagına burunları kanamadan gidip gelmek nasip etsin. ALLAHI rahmeti ve bereketi tüm asker uşaklarının üzerine olsun. Şimdiden hepsinede hayırlı teskereler diliyorum.ALLAHIN selamı üzerinize olsun

     
     
 Yorumlayan : mehmet      Tarih : 05/05/2006 00:00:00
   
 
tüm asker usaklarına hayırlı teskereler

     
     
 Yorumlayan : ilyas böcek      Tarih : 05/05/2006 00:00:00
   
 
GENÇLERİMİZ İNŞALLAH BURNUNUZ DAHİ KANAMADAN GELİRSİNİZ YÜCE RABBİM SİZLERİN YANINDA OLSUN,HAYIRLI TESKERELER

     
     
 Yorumlayan : yılmaz aksoy      Tarih : 05/05/2006 00:00:00
   
 
tum askerlerımıze sımdıden hayırlı teskereler şafak bıtermı be

     
     
 Yorumlayan : VEYSEL UYAR      Tarih : 05/05/2006 00:00:00
   
 
dottiin kadir,incili,emin,emmi oglu malbora kemal ve diyer arkadaşlara hayırlı teskereler dilerim hepinize (KARABELANIN) selemı var 03vatan34mekan dan selamlar

     
Toplam 8 sayfada 12345.. 8>

Habere Yapılmış Toplam 72 Yorum Bulunmakta