30 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BAKAN EROĞLU BOLVADİN'DE 3 TESİSİN TEMELİNİ ATTI (Fotoğraflı)
BAKAN EROĞLU BOLVADİN'DE 3 TESİSİN TEMELİNİ ATTI (Fotoğraflı)


ÇEVRE VE ORMAN BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU BOLVADİN'DE 3 TESİSİN TEMELİNİ ATTI

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Bolvadin İlçesi'nde temeli atılan 3 tesisin 4 milyon liraya mal olacağını bildirdi.

Çevre ve Orman Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Dişli Kasabası Taşkın Koruma İnşaatı, Kemerkaya Beldesi Taşkın Koruma İnşaatı, ve Kurucaova Köyü Taşkın Koruma İnşaatı'nın temellerini atmak üzere Hemşerimiz Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Bolvadin'e geldi. Bakan Eroğlu, ilçeye girişinde davul zurna eşliğinde folklör gösterileriyle karşılandı. Bolvadin Çınar Altı Meydanı'nda gerçekleştirilen açılış törenine, Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Devlet Su İşleri Müdür Vekili Akif Özkaldı, DSİ yetkilileri, Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekilleri, Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Durmuş Yöndem, milletvekili adayları,il ve ilçe başkanları, Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Dişli Belediye Başkanı Mustafa Karakoç, Kemerkaya Belediye Başkanı Asım Yavuz, Kurucaova Köyü Muhtarı Ali Tektek, Meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Taşlıdere Köyü Muhtarı Mahmut Koçer ve Dipevler Köyü Muhtarı Adem Mızrak Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'na köylerine yaptığı hizmetten dolayı ,Dişli Belediye Başkanı Mustafa Karakoç Dişli'nin Sel ve Taşkınlardan Koruması amacıyla atılan temel nedeniyle kasabamız adına Şükran Plaketi takdim etti.


Bolvadin'in kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu konuşmasında Afyonkarahisar ili ve ilçelerdeki yapılan yatırımları anlattı. Bolvadin Dişli Beldesi Taşkın Taşkın Koruma İnşaatı, Kemerkaya Beldesi Taşkın Koruma İnşaatı ve Kurucaova Köyü Taşkın Koruma İnşaatının toplam maliyetinin 4 milyon lira olduğunu bildiren Bakan Eroğlu ''Yeni hedefimiz 2023 yılından önce ülkemizi 10 büyük ülke ekonomisi arasına yükseltmek. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız ve hedefimize kitleneceğiz. Sadece dış siyasette itibar kazanmadık, borçlarımızı ödüyoruz, ülkemiz kalkınıyor. IMF'siz bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.'' dedi.


Çevre ve Orman Bakanlığının Türkiye çapında 3 500'den fazla şantiyesinin olduğunu belirten Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'a hizmet edecek olan Zafer Havalimanının temelini de bu ziyaretinde atacaklarını ifade etti. Bakan Eroğlu'nun konuşmasının ardından havaifişek gösterileri eşliğinde tesislerin temeli atıldı. Müteahhitlerden tarih ve saat alma geleneğini sürdüren Bakan Eroğlu, bir yıl sonrası için anlaştı. Tören bittikten sonra Çarşı Camisi önünde vatandaşlara 5 000 Bin tane çam fidanı dağıtıldı.
































































Son Güncelleme :  26/04/2011 Saat 01:07:13 Bu Haber  5975 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 28/04/2011 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
tek kelime ALLAH RAZI olsun hizmetlerinde dolayi

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Ali ÖZKARAN      Tarih : 26/04/2011 00:00:00
   
kaynarca
09/08/2005
Mesaj Bilgisi
19

Yeni Üye
 
ORGANİZASYONU BOLVADİN İN YATIĞI TEMEL ATMA TÖRENİNE BENDE KATILDIM AHMET BEYİNDE DEDİĞİ ĞİBİ BAŞKANANIMIZLA GURUR DUYDUM SORUMLULUK BİZDE OLMASADA EVSAHİPLİĞİNİ YAPTI HER ŞEY KASABAMIZ İÇİN TEŞEKÜRLER BAŞKANIM SAĞOL

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 26/04/2011 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Bakanimiz Sn Veysel Erogluna hizmetleri icin tesekkür ederiz, hükümetimizin calismalarini avrupadan takdir ederek ve yakindan izliyoruz. Kasabamizda bu tür konularla ilgilenenlerin ve takip edenlerin olmasi dogrusu sevindiriyor. Selamlarimla.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 26/04/2011 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
nazmiye hanım göründü nihayet.bana göre nazmiye hanım sınıfta kaldı, bir gün önce dinarda açılış vardı ve aynı bolvadindekinin benzeriydi ama dinar ilçe belediyesi kusursuzdu.Bolvadinin öğreneceği çok şey var.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 26/04/2011 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
O günkü törende kimsenin farkına varmadığı büyük bir skandal son anda önlendi. Saat 12-12.30 sularıydı Dsi Gen.Müd.Yard. akif özkaldı ve yanındaki heyet ile Dsi bölge Müdürü ve yardımcılarıyla o saate kadar ilgilenen olmadı, bu durumda iş her ne kadar bizim,kemerkayanın ve kurucaovanında olsa bu tören ilçe merkezinde yapılıyordu ve ev sahibi konumunda olan Nazmiye hanımdı, akif beyin yüz ifadesinden tedirgin olduğu belliydi ben bile hicap duymaya başladım zira ortada yerel yöneticilerden kimse yoktu, o sırada mustafa ve arif sapmaz göründü akif beyin yüz ifadesi değişmişti tebessümlerinden belliydi bu.Nihayet bir ilgilenen yönetici çıkmıştı dsi genel müdürlüğü ekibini ve bölge müdürlüğü ekibi ile ilgilenip yemeğe götürdüler saat 2 ye doğru

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 25/04/2011 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
YAPILAN HİZMETLER İÇİN SAYIN BAKANIMIZA VE SEBEP OLAN TÜM YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ KASABAMIZ DAHA GÜZEL HİZMETLERE LAYIK TIR O BÖLGENİN MEYVE , SEBZEVE TAHIL DEPOSUDUR ELEŞTİRİ BABINDA DEGİL AMA ORGANİZE EDİLEBİLSEYDİDE AÇILIŞ YERİNDE YANİ KASABMIZDA YAPILSAYDI İYİ BİR KARŞILAMA VE MİSAFİRPERVERLİKLE BAKANIMIZ VE MİSAFİRLERİN KAFASINDA YER BIRAKABİLİRDİK AMA GEREK İSTANBULDA GEREKSE BOLVADİNDE GEREKENİ BELEDİYE BAŞKANI, DERNEK VE DİGER YÖNETİCİLER GEREGİNİ YAPMIŞLAR HEPSİNE YANİ TÜM KASABA HALKIMA MİNNETTARIM AYRICA MEHMETALİ VE MURAT KARDEŞİME, AMCA OGLUM MEHMET ABİYE İSTANBULDAN GELEREK SUNDUKLARI PUROJE İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM,LÜTFEN PROJENİN ARDINDA DURUN KENDİNİZ TAKİP EDİN CÜNKÜ İSMAİLİN DEDİGİ GİBİ BOLVADİNLER BİZEPEK HAYIROKUMAZ

     
     
 Yorumlayan : Ömer Gedik      Tarih : 25/04/2011 00:00:00
   

23/05/2010
Mesaj Bilgisi
413

Fanatik Üye
 
Sayın Pr.Dr. VEYSEL EROĞLU Türkiye genelinde sevilen bir kişiliğe sahip. kendisine Afyonkarahisar .ilçe ve kasabalarına özelliklede Dişlimize verdiği önem ve katkılarından dolayı sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz.yeşil bir Afyon ve yeşil bir dişli için çalışan herkesten ALLAH razı olsun.sayın bakanımıza görevinde ve hayatta başarılar dileriz.

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 24/04/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Böyle projeleri Afyon''umuza ve hatta kendi köyümüz''e yapan bakanımızdan ve buna sebep olanlardan Allah razı olsun. Örnek olarak Manisa ile Afyon''u ağaçlandırma ve yeşillik olarak kıyasladığımızda gerçektende güzel Afyon''umuz çok geri kalmıştı. Ama Afyon ve çevresinin ağaçlandırma konusunda hızla ilerlediğini gördük. Bakanımız ve yardımsever vatandaşlarımız sayesinde inşaallah daha da yeşil olacak.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 24/04/2011 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Afyonkarahisarımızn ve Ülkemizin yetiştirdiği ender insanlardan biri olan, hizmeti ile insanlığı ile öne çıkan, kendisini ülkesine ve insana adamış Sayın Prof. Dr.Veysel EROĞLU''na yaptığı bu hizmetlerden dolayı kendisinden ve ekibinden Allah razı olsun. Nice nice başta Afyonumuza ve tüm ülkemize hayırlı hizmetler sunmayı nasip etsin. Laf değil iş üreten karşılığını öbür alemde mutlaka göreceği gibi, bu dünyada da görmektedir. Bu vatan hepimizin. Yarin rahat etmek istiyorsak bu gün bunun tohumlarını atmamız lazım. Ülkeye hizmet etmek her insanın gönlünden geçer ama bunu gerçekleştirmek için fedakarlık yapmak her kişinin işe değil. Sayın bakanımız örnek alınarak tüm yetkililerin kendi gücü nispetinde bir şeyler yapması insanlık görevidir.

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 23/04/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
Veysel Eroğlu''na Kasabamıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etsek belki az gelir, bir de başarısının devamı için dua edelim. Bazı insanları gördüğünüzde hemen içinizden bir sıcaklık duyarsınız. Sanki ağabeyiniz veya amcanız, dayınız gibi gelir. İşte Veysel Eroğlu da öyle. Bir derdini anlatmak istesen hiç çekinmeden rahatça anlatabilirsin. Sizi sonuna kadar dinler Eğer anlattığınız mesele çözülebilecekse size yardımcı olur. Neticede Afyonlu hemşehrimiz bizden birisidir. Eski devlet memurlarını hatırlıyorumda yüzü mahkeme duvarı gibiydi. Cesaret edip yanına varamazdınız. Derdinizi açamazdınız. Bakanım siz bize yardımcı oluyorsunuz elbette bizde sizi düşüneceğiz. Allah sağlıklı uzun ömürler versin siz ve siz gibi ağabeylerimize.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 17 Yorum Bulunmakta