18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dişlimizden Esintiler (Fotoğraflı)
Dişlimizden Esintiler   (Fotoğraflı)
    Dişlimizde son bir haftadır belirli aralıklarla yağan yağmurlarla kırları ovaları suya doydu. Yağmurların çevremizdeki değişimler görülmeye değer. Bu günün hıdrellez aynı zamanda sınav gününe rastlaması (Çocuklarımızla Afyon'da bulunmamız gerektiğinden),bizi Dişlimizden maalesef uzak tutacak. Dün yağan yağmurla birlikte yerlerin ıslak olması Hıdrellez etkinliklerini yarına taşıyacak gibi. Dişli Halkı bu yılki Hıdrellezi de ailesiyle,gençler arkadaş çevresiyle kutlayacaklar.Eski dönemlerde Hıdrelleze Girişme tabiri hepimizin hafızalarında bir anılar zinciri oluşturduğu muhakkaktır.Bu günü yaşarken, geçmişteki hıdrellezleri hatırlamamız çocuklarımıza anlatmamız kültür mirasımızı canlı tutmada önemli bir yere sahip olacağı kaçınılmazdır.

    Bu vesile ile Tüm Ziyaretçilerimizin ve Hıdrellez Geleneğimizi canlı tutan Tüm DİŞLİLİ Hemşehrilerimizin hıdrellezlerini tebrik eder, kasabamız içerisinde her türlü taşıt kullanmada daha dikkatli davranmalarını,fazla taşkınlıklardan ve heyacanvari davranışlardan uzak durmalarını tavsiye ediyoruz.

    Sizleri Dişlimizden izlenimlerimizle baş başa bırakıyoruz.

ASKERLER AĞIRLAMALARI DEVAM EDİLİYOR(ASKERLER KITIR ALİ'NİN EVDELER)


CUMA GÜNÜ İZLENİMLERİMİZ





DİŞLİMİZDEN BAHAR İZLENİMLERİMİZ





Son Güncelleme :  06/05/2006 Saat 11:46:20 Bu Haber  6294 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : tugba      Tarih : 06/05/2006 00:00:00
   
 
bunu hazırlayanlara çok tesekkür ediyorum bülent hocam size ayrıca tesekkür ediyorum askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum fotografların devamını bekliyorum.iyi günler.

     
     
 Yorumlayan : ilyas mert (ANK)      Tarih : 06/05/2006 00:00:00
   
 
ASKERE GİDECEK GENC KARDEŞLERİME HAYIRLI TEZKERELER DİLER, GAZASIZ BELESIZ VATAN BORÇ LARINI ÖDEMELERİNİ.CANABI ALLAHTAN DİLERİM.

     
     
 Yorumlayan : ilyas mert (ANK)      Tarih : 06/05/2006 00:00:00
   
 
köyümü özlemişsiyin Hele hıdırellezi,tam 24 yıl olmuş köyde hıdırellez görmeyeli ALLAH Kahretsin bu gurbeti.çocuklarım hıdırellezin anlamını bilmiyor.kutlayan köylülerimi teprikeder bizim içinde eğlenmelerini dilerim.bizim hıdırellez yaptımız yerlerde evler olmuş artık.

     
     
 Yorumlayan : Ümit ÖZTOPRAK      Tarih : 06/05/2006 00:00:00
   
 
Çok güzel resimler yağmur yağışı çiftçimizin yüzünü güldürüyor inşaallah ürünler bu sene bol olacak ALLAH (C.C.) ağız tadıyla yedirmek nasip etsin. ALLAH' ın selamı üzerinize olsun

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 24 Yorum Bulunmakta