18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 HASTA ZİYARETLERİ (Fotoğraf Eklendi)
HASTA ZİYARETLERİ  (Fotoğraf Eklendi)



Yüksek tansiyon nedeniyle Eskişehir Osman Gazi Tıp Fakultesinde üç haftadır tedavi gören Celalettin Ağılönü'nün annesi Hacı Arife Ablayı ve Bel kayması sonucu Afyon Fuar Hastanesinde ameliyat olan Dişli Yeni Cami İmamı İbrahim Yıldırım'ın annesi Hacı Hacer ablayı ziyaret ettik. Kendilerinin sağlıklarının gittikçe düzeldiğini gördük.

Hastayı ziyaret etmek onun moralini yükseltir, yalnızlığını giderir ve hastalığını hafifletir. Ziyaret aynı zamanda büyük bir sevaptır. Peygamberimiz '' Her kim bir hastayı ziyaret ederse, Allah'ın rahmetine dalmış olur. Oturunca da rahmet içinde oturmuş olur.'' buyuruyor.












Son Güncelleme :  27/06/2011 Saat 22:45:33 Bu Haber  3858 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : resul uyar      Tarih : 28/06/2011 00:00:00
   
kaynarca
28/04/2007
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
HASTALARIMIZA ALLAHDAN ACİL ŞİFALAR DİLERİM

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 27/06/2011 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
“Beş şey gelmeden evvel beş şeyin kıymetini biliniz;Hastalık gelmeden evvel sağlığın,fakirlik gelmeden evvel zenginliğin,ölüm gelmeden evvel hayatın,ihtiyarlık gelmeden evvel gençliğin ve meşguliyet gelmeden evvel boş vaktin kıymetini biliniz.”(Hadis-i Şerif). Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.(Kanuni Sultan Süleyman).Tüm hastalarımıza ve yakınlarına geçmiş olsun der,Cenab-ı Allah’dan tüm hastalarımıza acil şifalar niyaz ediyorum.En kısa zamanda eski sağlıklı günlerine tekrar kavuşmalarını cânı gönülden temennî ederim.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 12 Yorum Bulunmakta