21 Mayıs 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ FATİH CAMİİ'İNİN KUBBE KAPLAMASI YENİLENİYOR (Fotğraf Eklendi)
DİŞLİ FATİH CAMİİ'İNİN KUBBE KAPLAMASI YENİLENİYOR (Fotğraf Eklendi)




Dişli Fatih Camii kubbesinin bakır kaplamasının eskimesi ve yer yer delinmesi sonucu yağışlarda akıntı meydana gelmesi nedeniyle, kubbenin dış yüzeyinin aliminyum ile kaplanması çalışmaları devam ediyor. Dişli Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hacı Şükrü Arslan Ağabeyin verdiği bilgiye göre; Kubbe kaplaması Sivaslı Mehmet Yıldız Ustaya yaptırılıyor. Kubbenin kaplama maliyeti 10 bin lira işçilik, 10 bin lira malzeme olmak üzere 20 bin liraya mal olması planlanıyor.


Kaplama tamamlandıktan sonra kubbenin iç kısmında meydana gelen tahribatlar sonucu tavan yüzeyinin tekrar boyatılması ve yazılarının tekrar elden geçirilmesiyle çalışmaların sonlanrılacağı bilgisi edinildi.

Hayır sever halkımızın Fatih Camii için yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür eder, Allah yaptıkları yardımlarınızı kabul etsin dileklerimizi iletiyoruz.





























Son Güncelleme :  07/07/2011 Saat 12:33:28 Bu Haber  4513 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Celalettin Agilönü      Tarih : 07/08/2011 00:00:00
   
Almanya
13/04/2005
Mesaj Bilgisi
111

Çalışkan Üye
 
Allah yardim eden herkesden razi olsun,özellikle bizim Avrupa dislililer dernegi üyeleri kardeslerimize ayri bir tesekkür etmek istiyorumki onlarin yardimi olmasa bizler böyle güzel hayirlari yapmamiz mümkün olmazdi Mustafa hocam Allah sanada kolaylik versin Allaha emanet olunuz

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 11/07/2011 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta