22 Mayıs 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AKŞEHİR'DEN URFA'YA UZANAN ÜÇ GÜNLÜK GEZİ İZLENiMLERİ (FOTO)
AKŞEHİR'DEN  URFA'YA UZANAN ÜÇ GÜNLÜK GEZİ İZLENiMLERİ (FOTO)






Geçtiğimiz hafta Emekli öğretmen Mustafa Okumuş'un organizasyonuyla gerçekleştirilen Akşehir'den Şanlı Urfa'ya üç günlük gezi izlenimlerini sizlerle paylaşmak istedik. Akşehir'de; Nasrettin Hoca Türbesi ve müzesi. Konya'da; Mevlana Müzesi, Şemsi Tebrizi Camisi ve türbesi, İstiklal Harbi Şehitler abidesi. Karaman'da; Mevlana'nın annesi Mü'mine Sultan, Yunus Emre, Taptuk Emre ve Mehmet Çelebi'nin ailesi ve çocukları. Mersin'in Silifke ilçesinde; Cennet obruğu, Cehennem çukuru. Tarsus'ta; Ashab-ı Kehf, Hz. Danyal Peygamberin kabri, Bilali Habeşi kuyusu, tarihi Ulu Cami. Gaziantep'in Nur Dağı ilçesinde Hz. Ukkaşe'nin (ra) türbesi. Urfa'nın Birecik ilçesinde kelaynak kuşları.


Şanlı Urfa'da; Balıklı Göl, Eyüp Peygamberin kaldığı mağara, Urfa kalesi, mancınık ve Urfa çarşısını gezdik. Urfa'da Gezimize rehberlik eden Polis memuru Musa Daldal'a eşi Şöhret Hanıma, çocukları Ahmet ve Sebahattin'e Ayrıca yakın ilgilerinden dolayı Polis Memuru Levent Solmaz'a teşekkür ederiz. Bize karşı Türk misafirperverliğin örneğini gösterdiler. Gezimiz üç gün çok güzel unutamayacağımız anılarla geçti.



































































































Son Güncelleme :  08/07/2011 Saat 22:02:02 Bu Haber  4985 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Ömer Gedik      Tarih : 18/07/2011 00:00:00
   

23/05/2010
Mesaj Bilgisi
413

Fanatik Üye
 
Bu gezi organizasyonunu yapan. Mustafa OKUMUŞ hocamızdan ve emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun.bütün yerlerin manevi değeri yüksek.Ashab-ı kehf mağarası''da gerçekten etkileyici.gezip görülecek ve gurur duyulacak öyle yerler varki.inşallah hepimizede nasip olur.

     
     
 Yorumlayan : a.muttalip okumuş      Tarih : 13/07/2011 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
Amcam Mustafa Okumuş''un organize ettiği geziyi anneme sordum. anne geziniz nasıl geçti dedim. tek kelimeyle gezilecek, görülecek yerlermiş. Oğlum iyi ki gitmişim. fırsat bulduğunda sende git dedi. Keşke bu gezide ben de olsaydım. Gerçekten Türkiye''miz çok güzel değerini bilelim.

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt AĞILÖNÜ      Tarih : 13/07/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Geçtiğimiz hafta yapılan üç günlük geziye bende katıldım. Geziden hayatım boyunca unutamayacağım hatıralarla döndüm. Güzel vatanımızın gezilecek, görülecek çok güzel yerleri var. Anadolu''nun evliyalar ve Peygamberler yatağı olduğunu gördüm. Rabbim yurdumuzu kem gözlerden korusun. Turistler Vatanımızı karış karış gezerken bizim bilmediğimiz, görmediğimiz çok yerler olduğunu anladım. Ancak uyanış başladı. Artık kendi kültürümüze, değerlerimize ve şanlı tarihimize sahip çıkmağa başladık. inşallah üç kıtada at koşturan atalarımız Osmanlılar gibi sözü dinlenen ülke oluruz.

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 11/07/2011 00:00:00
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
Aziz vatanımın her bir köşesi ayrı bir tarih ve maneviyat kokuyor fakat bu değerlerden ne kadarımızın haberi var? bu geziye katılan kardeşlerimi böyle bir imkandan yararlandıkları için çok şanslı buluyorum. Geziye katılan kardeşlerimi tebrik ediyor hepsine selamlarımı sunuyorum...

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 09/07/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
Türkiyemizin her yeri doğusuyla batısıyla tarih kokuyor yaklaşık yirmi yıl önce bende bu güzel illerimizi arkadaşlarla gezmiştik hala unutamadım bu gezide bende olmak isterdim işallah tekrar bu güzel tarih kokan illerimizi ziyaret etmek bizlere nasip olur gitmeyen kardeşlerime tavsiye ederim.

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 08/07/2011 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
ALIN SIZE GEZILECEK YERLER AVRUPALI KARDESLERIMANTALYA ALANYA BONRUM KEMER DEYIL TARIH KOKAN ASHABI KEYF VE PEYGAMBERLERSEHRI BUTIP GEZILERIDUZENLEYEN VE KATILANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

     
     
 Yorumlayan : Cengiz Okumus      Tarih : 08/07/2011 00:00:00
   

02/11/2010
Mesaj Bilgisi
12

Yeni Üye
 
Bu Guzellikleri bizlere sundugu icin Mustafa Okumus Abiye ve arkadaslarina tebrik ediyorum,bu ulkenin kiymetini bilmeliyiz,Avrupada Boyle Yerleri arasanda bulamazsin. Cengiz Okumus Belcika

     
     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 07/07/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası / Bolvadin
01/12/2005
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
Tarihimize ,milli kültürümüze,manevi değerlerimize bu tür sosyal etkinliklerle sahip çıkmada örnek davranışlar sergileyen Mustafa OKUMUŞ hocamı ve ekibini takdirle karşılıyorum. Bu ekibin içinde olmayı çok isterdim ama nasip olmadı.İnşallah böyle etkinlikler kasabamızda çoğalır katılım dahada artarak milli ve manevi değerlerimiz hakkında daha çok bilgi sahibi oluruz. TEŞEKKÜRLER MUSTAFA OKUMUŞ VE GEZİ EKİBİ...

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 07/07/2011 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Mustafa OKUMUŞ Hocamız ve Eşleri Hacer Kardeşimizin Türkiyemizin Tarihi,Milli,Dini ve Kültürel Değerlere Sahip Şehirlere ve Buralardaki Görülmeye Değer Yerlere Düzenledikleri Gezileri Takdirle Karşılıyorum.Yurtdışından Pekçok Turistin Uzun Bir Yol Katederek Bu Güzel Yerleri Gezmeleri Bu Yerlerin Önemini Bizlere Anlatmaya Yetiyor Sanırım.Bu Yerlerden Kokusu İnsanın İçine İşleyen Manevi Bir Atmosfere Sahip Peygamberler Şehri Şanlıurfa''nın Benim İçin Çok Farklı Bir Yeri Var.Çünkü Bu Güzel İlimizin Siverek ve Bozova İlçelerinin Köylerinde 4 Yıl Öğretmenlik Yaptım. Bu Güzel Beldelere Gezi Düzenleyerek Güzel Görüntüleri Bizlerle Paylaştığı ve Dişlimizde Güzel Çalışmalara Önayak Olan Mustafa Okumuş Ailesine ve Ekibine Teşekkürü Bir Borç Bilirim.

     

Habere Yapılmış Toplam 9 Yorum Bulunmakta