06 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ (FOTO)
AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ (FOTO)


AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Daha önce sitemizde duyurusunu yapmış olduğumuz, Avrupa Dişlililer Derneği ' nin 3. sünü düzenlemiş olduğu iftar daveti Bielefeld şehrinde 27 Ağustos 2011 tarihinde gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olması hepimizi çok memnun etti.

Güzel bir iftar yemeğinin ardından Türkiye´de şehit düşen asker ve polislerimiz için Kuran okundu. Avrupa Dişlililer Derneği yönetim kurulu çalısmalar hakkında üyelerini bilgilendirdi. Bunun ardından kasabamızdan bilindik oyunlar, fili fili ve kaç kabak oyunu oynandı.
Neşe içinde geçen çok hoş sohbetlerle birlik ve beraberliğimizi tekrar pekiştirdik ve ardından hep birlikte sahur gerçekleştirdik.

Avrupa Dişlililer Derneği tüm gelen misafirlerine ve bu etkinliği haziılayan Bielefeld´de ki tüm hemşehrilerine teşekkür ve şükranlarını sunmaktadir.

Bütün Üyelerimizin ve Tüm Dişlili Kardeşlerimizin Ramazan-ı Şeriflerini Kutlar ve Bereketli Geçmesini Temenni Ederiz.

AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Bu güzel görüntüleri bizlerle paylaşıp sitemize ulaştiran Vatan Kodeş ve kizi Emine Kodeş´e, siz değerli hemşehrilerimiz ve sitemiz adina Teşekkür ederiz.




























































































Son Güncelleme :  29/08/2011 Saat 04:01:58 Bu Haber  6661 Kez Okundu



Avrupa ' dan bildiriyor
 
Cennet Taşpınar

firtina_cennet_79@msn.com

Sitemizde 70 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ismail cakil      Tarih : 30/08/2011 00:00:00
   

04/01/2008
Mesaj Bilgisi
211

Fanatik Üye
 
ALLAH birligimizi ve beraberligimizi daim kilsin emegi gecen butun kardeslere ve bacilardan ALLAH RAZI OLSUN HAKLARINI HELAL ETSINLER HERSEY DISLI ICIN MUBAREK RAMAZAN BAYRAMI CUMLE ISLAM ALEMINE BARIS VE SEVINC GETIRSIN 30 AGUSTOS BAYRAMIDA KUTLU OLSUN

     
     
 Yorumlayan : kadir pamukcu      Tarih : 30/08/2011 00:00:00
   

15/01/2007
Mesaj Bilgisi
222

Fanatik Üye
 
Güzel bir gece gecirmissiniz bende gelmek isterdim fakat nasip olmadi insallah bir dahaki sefere.Ayrica bende emegi gecen bütün arkadaslara tesekür ederim.AYRICA BÜTÜN ISLAM ALEMININ MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN.Berlin

     
     
 Yorumlayan : Tahsin Arslan      Tarih : 30/08/2011 00:00:00
   
almanya
07/04/2005
Mesaj Bilgisi
163

Başarılı Üye
 
Avrupa dislililer dernegi iftar yemegini gerceklestirmis ve üyeleriyle istisaresini yapmistir her konu görüsülmüstür yeni temsilcinin atanmasi ve diger konulari üyeleriyle görüsmüs,konusmustur vede üyelerinin tam destegini almistir kaldiki temsilcimizin x partiden olmasi söz konusu degildir bu güne kadar siyasete karismayan Av.D.D bundan sonrada karismayacaktir Avrupa dislililer dernegi yönetim kurulunu ancak üyeleri yargilayabilir bunun disinda kimsenin haddi degildir yönetim kurulu iftar yemeginde üyelerinden tam destek almistir ...saygilarimizla Av.D.D yönetim kurulu

     
     
 Yorumlayan : ZÜLKARNI Pamukcu.!      Tarih : 29/08/2011 00:00:00
   
ALMANYA
02/09/2006
Mesaj Bilgisi
39

Yeni Üye
 
Evvela iftar davetine gelen dislili kardeslerimizi en güzel sekilde sevgi,saygi ve sefkatlice karsilayan (Hursit abeyime ve Yengeme) Yönetimde olan tüm Disli,li kardeslerime sonsuz Tessekür ederim.Davete gelen ve gelemiyen Tüm Disli,li hemserilerimi kutluyor.Birimiz hepimiz.Hepimizde Güzel DISLI,miz icin variz.Tüm DiSLi.li kardeslerimin simdiden bayramlarini kutlar Yüce rabbimden tüm ülkem ve DiSLi,min birlik ve beraberligimizin muaffakiyetini dilerim saygilar.

     
     
 Yorumlayan : Ozcan Bakar      Tarih : 29/08/2011 00:00:00
   
Almanya Augsburg
28/02/2009
Mesaj Bilgisi
53

Aktif Üye
 
allam birlik bereberli giyimiizi bozmasin hepinizin iftari niallah kabuletsin ve herkesin mübarek ramazan bayrami mübarek olsun hersey disli icin

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 25/08/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Avrupa Dişlililer Derneği Temsilciliğinden yaklaşık bir ay önce bazı nedenlerden dolayı kendi isteğimle ayrıldım. Kasabanın diğer sitesinde yeni temsilcinin Mevlüt Çakıl olduğu ile ilgili yazıyı okudum. Lise ve yüksek okulda okuyan öğrencilere duyurulur.

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta