06 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Ak Parti Hükümeti Kasabamızda Başlatılan Köklü Yatırım Kervanına Devam Ediyor.
Ak Parti Hükümeti Kasabamızda Başlatılan Köklü Yatırım Kervanına Devam Ediyor.






Ak Parti Hükümeti Kasabamızda Başlatılan Köklü Yatırım Kervanına Devam Ediyor.

Çok Kıymetli Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın “ Durmak Yok Yola Devam!.. “ Sloganıyla Her Zaman Olduğu Gibi Allah Rızasını Gözeterek Başlanılan Çalışmalar Hızla Devam Ediyor.


Kasabamızı ve Komşu Özburun’u kısa mesafeden Bolvadin İlçemize bağlayan Uluyol diye bilinen yol, Dişli Ak Parti Belde Başkanımız Sayın Sait ŞİŞİK , Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sayın Carullah KOLAY, Önceki Dönem Milletvekilimiz Sayın Ahmet KOCA’nın Katkıları Değerli Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU’nun Talimatlarıyla başlatılan çalışmanın 2011 yatırım projesi kapsamında 09 Eylül 2011'de başkanlığını Afyonkarahisar Valisi Sayın İrfan BALKANLIOĞLU ’ nun yaptığı, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Salih SEL' inde hazır bulunduğu İl Genel Meclisi Toplantısında alınan kararla, gerekli ödeneğin İl Özel İdaresi Bütçesine Aktarılarak çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanılacağı bilgisi edinildi.


Kasabamız Uluyol asfaltlama çalışmaları ile Özburun ve kasabamız arazilerinin sulanması için gerçekleştirilen Özburun Barajı ve yağmurlama ve damlama suyu tesislerinin yapımı, taşkından korunma kanallarının yapımı ve diğer yatırımlarda katkısı bulunan başta Çok Kıymetli
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU'na, Milletvekilimiz Halil ÜRÜN'e, Önceki Milletvekilimiz Sayın Ahmet KOCA’ya, Afyonkarahisar Valisi Sayın İrfan BALKANLIOĞLU’na, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Salih SEL'e, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sayın Carullah KOLAY'a, İl Genel meclisi Üyesi Sayın Derviş AYNACI’ya, İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Ömer DAYI’ya, Dişli Ak Parti Belde Başkanımız Sayın Sait ŞİŞİK'e Emeklerinden Dolayı Tüm Kasabamız Halkı ve Sitemiz Adına
Teşekkürlerimizi ve Allah Razı Olsun Dileklerimizi İletiyoruz.

















Son Güncelleme :  09/09/2011 Saat 23:29:51 Bu Haber  5460 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : bekir uysal      Tarih : 23/09/2011 00:00:00
   
Bolvadin Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğ
31/10/2007
Mesaj Bilgisi
196

Başarılı Üye
 
MEMLEKET İÇİN EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDEREK, ALLAH YARDIMCILARI OLSUN DİLEKLERİMİ SUNARIM.

     
     
 Yorumlayan : salih çakıl      Tarih : 21/09/2011 00:00:00
   
ist
23/08/2007
Mesaj Bilgisi
55

Aktif Üye
 
kasabamıza yardım edenlerden ALLAH razı olsun ama bukadar insan sayarken sayın çok değerli belediye başkanımız MUSTAFA KARAKOÇ neden atladınız anlamadım şu kısa dneminde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor saygıyla ellerinden öpüyorum.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 15/09/2011 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Ramazan bu konu hakkında Belediyeden müracaat yazısı alındı bir yılı aşkın süredir de burada çalışılıyor.Bölge müdürü bu projeyi o 700 milyar ek masraf çıktı diye pahalı görüyor, Oysa pahalı değil işletmeye geçtikten sonra bir kaç yılda amorti eder.Şimdi yapılacak bir tek şey var bu konu hepimizin boyunu aştı Eroğluna bu konuyu anlatmak.Eroğlu''nun bölge müüdürüne bir talimat vermesi yeterli.Ama Eroğluna yanaşabilecek birisi lazım onun için ben konuyu buradan duyurdum.Hiç ummadığın birisi yapabilir bu işi hiç belli olmaz.

     
     
 Yorumlayan : ramazan sapmaz      Tarih : 14/09/2011 00:00:00
   
dişli
21/11/2005
Mesaj Bilgisi
84

Çalışkan Üye
 
ahmet abi madem öyle bir durum var ne gerekiyorsa yetkili kurum planını projesini gerekli yere sunsun bizde vatandaş olarak üzerimize ne düşerse maddi ve manevi olarak yapalım. tabi bu işin yetkili kurumu da belli top onlarda benim bildiğim paşa dağının her yeri sondaja açık saracığın arka tarafındaki dereninde yer zemin etüdünün 1 yıldır mühendisler tarafından kontürolünün yapıldığını biliyorum inşallah ora nın zemini uygyun olur su tutar da özburun göletinden su borularla dişli saracğa taşınır bu bizim dişli mizin geleceğinin kurtulması demektir. tabi bu dişlimizin bir meselesi her kes bir tarafa çek sündür yaparsa bu iş gene olmaz benim fikrim bu. kimsede bu lafıma alınmasın

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 11/09/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Kasabamıza yapılan hizmetlerden dolayı Ak. Parti Hükümetine, Çevre ve Orman Bakanımız Sn. Veysel EROĞLU''na, Ak. Parti Dişli Belde Başkanı Sait ŞİŞİK ağabey''e teşekkürlerimizi sunarız. Bu tür faaliyetler kasabamızın geleceği için çok önemli mesela uluyol asfaltlama projesi Özburun ve Kasabamızı Bolvadine daha kısa yoldan götürmekten ziyade trafik yoğunluğundan da kurtarır. Çünkü Özburun da Bolvadin''e giderken kasabamızdan geçmek zorunda böyle olunca yoğun bir trafik oluyor Allah korusun heran kazaya davetiye çıkarır en azından uluyol asfaltlandığı taktirde o yolu kullanarak trafikte bir rahatlama olur. Emeği geçen herkese teşekkürler.

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 10/09/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
NE DESEM NASIL ANLATSAM BİLEMİYORUM AK PARTİ UFACIK BİR KASABAYA BİLE TİRİLYONLAR AKITABİLİYOR KASABAMIZA NE YAPILDI DİYENLERE DUYRULUR. AHMET ÜNAL ABİMİN YAZDIKLARI DOĞRUYSA BAKANIMIZA VE AK PARLİ TÜM YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM. AYRICA KASABAMIZLA İLGİLENDİĞİ İÇİN DE AYRICA ÜNAL ABİMİ KUTLUYORUM.

     
     
 Yorumlayan : fatih öztoprak      Tarih : 10/09/2011 00:00:00
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
Öncelikle, Belde başkanımız Sn.Sait Şişik Beyi ve Isparta DSİ Bölge Md.lüğü Teknikeri Sn Ahmet Ünal Beyi, Dişliye olan Dişli sevdalılğı, maddi manevi hizmeti, güzel düşüncelerinden dolayı tebrik ederim. Dayım, Ahmet Beyin bahsettiği Dişli Saracık Mevkiine gölet yapımı hususunda, bahis konusu kapalı sistem paşa dağından tünel boru hattıyla Özburun Barajı destekli, ikinci baraj göleti ve güzel Dişlimize, saracığa baraj hizmeti, Bu hizmet için, Siyasi, idari ve bürokrasi bütün herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Dişli''deki tüm siyasi teşkilat yönetimine, ve tüm yönetici ve idarecilerimize, Başkanımız Sn.Mustafa Karakoç beye sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Herşey güzel dişli için.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 10/09/2011 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Demekki akp belde baskani Sait Sisik bos durmuyor, kutlamak gerek. Kasabamiz insanida bos durmamali, öneri ve projeler üretmeli, daha fazla hizmet istemelidir. Yani ne istedigini bilmeli ve almalidir.Ahmet Ünal arkadasimizin düsünceleri dikkate deger ve yerinde görünüyor.Kasabamizdaki gelismeleri cok insanimiz avrupadanda gururlve takdirle takip etmekte. Emegi gecen herkese tesekkürlerimle.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 10/09/2011 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
çıkıyor, Gölet işinden 200 milyar para girecek.Eğer bu iki iş olursa 350 milyar yıllık para demektir.DSİ Genel Müdürü Bolvadinli, Veysel Eroğlu''nun da Dişli''ye ayrı bir sempatisi var, böyle fırsat 50 yılda bir gelir.Eğer bu iş yukarıya anlatılabilirse Dişli kurtulur.Değilse on yıl sonra petrol ofisi satılsa bile borç ödenemez duruma gelir.Benim anlatmak istediğim buydu.Bu işe kim önayak olacaksa ilgilensin eğer bana ihtiyaç duyulursa bu aşamaya kadar olan bilgileri vermek için bende gelirim.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 10/09/2011 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Benim dediğim 2 trilyon borç lafı tahmini bir rakamdır.Tam borç ne kadar bilmiyorum. O iki projeden kastımda birisi içme suyu ile ilgili, Belediye aylık 12 milyar civarında elektirk parası veriyormuş bu çok büyük rakam.Belediye Bşk.kim olursa olsun zorlanır iş yapamaz.Tuzlukçu ilçesinde 1800 rakımlı dağdan saniyede 30 litre artezyen kaynağı buldu, bizim paşa dağından da böyle bir artezyen bulunur diyor jeoloji mühendisleri.İkincisi saracığa yapılacak gölet projesidir, o derenin kendi suyu yok özburundan saracığa kadar kapalı sistemle su getirilecek ama 700 milyar ek masraf çıkıyor bölge müdürüde bu parayı çok görüyor.Eğer gölet işide olursa 150 ile 250 arası yıllık para girecek belediyeye.Aylık 12 milyardan yaklaşık yılda 150 milyar para

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 13 Yorum Bulunmakta