06 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 CAMİLER HAFTASI'NDA ÇOCUK CAMİ BULUŞMASI (Fotoğraf Eklendi)
CAMİLER HAFTASI'NDA ÇOCUK CAMİ BULUŞMASI (Fotoğraf Eklendi)





Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Kasabamız Çarşı Camisindeki buluşma çocukların şölenine döndü. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Aliosman Okumuş Dişli İlköğretim Okulları 4-5-6-7-8 sınıf öğrencilerini Cami ve Din Görevlileri ile buluşturdu. Çarşı Camisi İmam- Hatibi Hulusi Çetinkaya; Camilerin toplumdaki yeri ve öneminin yanında caminin bölümlerini tanıttı. Çarşı Camisi Müezzini Kadir Eryılmaz; Camilerin mihrabıyla mabet, minberiyle okul olduğunun belirterek yaşlı, genç, kadın, erkek, engelli, engelsiz herkesin camilerde ilim, irfan adap ve ahlak öğrenebileceğini kaydetti. Öğrenciler Din Görevlilerine Cami ile ilgili sorular sordu.


Din Görevlileri öğrencilere meyve suyu ve çikolata vererek camiden uğurladılar. Öğrenciler Camileri çok sevdiklerini belirterek Bu güzel mekanları sık sık ziyaret etmek istediklerini belirttiler.


























Son Güncelleme :  07/10/2011 Saat 17:13:14 Bu Haber  4610 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 20/05/2012 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Bu çocuklar yarının büyükleri olacaktır.Onların imanlı yetişmeleri her zaman için önemlidir...

     
     
 Yorumlayan : FATİH OKUMUŞ      Tarih : 13/10/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Camiler ve Din görevlileri haftası hocalarımıza kutlu olsun. Bende milli eğitim Bakanı Ömer Dinçer''i kutlarım. Metaryalist eğitim sisteminden milli değerlerimize uygun eğitim sistemine geçilmelidir. Milli eğitim Bakanlığı; Çocuklarımızı okullarda milli ve dini değerlerimizi benimseyen, büyüklerine saygılı, küçüklerini seven, vatanı için canını seve seve verebilecek, içki, kumar, esrar, sigara gibi kötü alışkanlıkları olmayan ,dürüst, kendine güvenen, çalışkan, örf ve adetlerimize bağlı bireyler yetiştirmelidir.

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 11/10/2011 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
TÜM DİYANET ÇALIŞANLARI, CAMİ DERNEK VE ÇALIŞANLARININ VE TÜM MÜSLÜMANLARIN CAMİLER HAFTASINI KUTLARIM M.TEKES/KÜTAHYA

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt AĞILÖNÜ      Tarih : 10/10/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Ülkemizde güzel gelişmeler oluyor. Milli eğitim Bakanını cesur adımlarından dolayı kutlarım. çocuklarımıza daha küçükken dinini sevdirmezsek ve öğretmezsek ileride çok acı çekeriz. Çocukların sadece karnını doyurmakla, sırtını giydirmekle iş bitmiyor. Önce islami terbiye verilmeli. Bu da eğitim sisteminin kültür değerlerimize uygun olmasıyla gerçekleşir. olur. Milli Eğitim Bakanı çok çalışkan. Diyanet işleri Başkanı dört dörtlük. Allah yardımcıları olsun. Camiler ve Din görevlileri haftası kutlu olsun. olsun.Öğretmenlerimize ve Din görevlilerimize başarılar dilerim.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 08/10/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Camiler Haftası nedeniyle Öğrencilerin camileri ziyaret etmesi Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer Dinçer''in ilk uygulamasıdır. Sadece kasabamızda değil, Türkiye''de tüm okul öğrencileri camileri öğretmenleri nezaretinde ziyaret etti. Ayrıca Lise dengi okullarda Arapça dersi seçmeli olarak okutulacak, Bazı liselerde osmanlıca dersi verilmeye başlandı. Düşünün Osmanlı torunları olarak mezar taşlarında yazılı Osmanlıcayı kaçımız okuyabiliyoruz. Milli Eğitim Bakanımızdan eğitim adına özümüze dönük reformlar bekliyoruz. Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Din görevlilerimizin haftası kutlu olsun. Camilerimiz fiziki olarak çok güzel ama daha önemlisi cemaatle içinin doldurulmasıdır. Bu işte galiba din görevlilerine düşüyor.

     
     
 Yorumlayan : ZÜLKARNI Pamukcu.!      Tarih : 07/10/2011 00:00:00
   
ALMANYA
02/09/2006
Mesaj Bilgisi
39

Yeni Üye
 
Kasabamizda ilk olarak böyle bir etkinligin yapilmasini ve cocuklarimiza din ve inanc kültürümüzün en güzel böyle gösterip gerekirse uygulamali bir sekilde camilerimizde anlatmak gelecegimiz olan genclerimiz icin cok önemli.Burda Almanya,da ana okuluna ve ilk ögretime baslayan cocuklari evvela Kiliseye götürüyorlar,Benim ülkemde niye olmasin.Bence Din dersleri hem anlatimli ve hem uygulamali camilerimizde yapilirsa daha etkili olur.Bu etkinlikte ve organizasyonda emegi gecen hocalarimizi ve ögretmenlerimizi kutluyorum Saygilar.

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta