19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BOLVADİN'DE VE DİŞLİ'DE ''TERÖRE LANET '' MİTİNGİ DÜZENLENDİ (Fotoğraflı)
BOLVADİN'DE VE DİŞLİ'DE ''TERÖRE LANET '' MİTİNGİ DÜZENLENDİ (Fotoğraflı)




Bolvadin'de 22 Ekim 2011 Cumartesi günü Saat13.30'da Çınar altında sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin ortaklaşa düzenlediği mitinge, Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye KILÇIK, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, belde belediye başkanları, ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşının okunmasının ardından şiirler, Kur'an-ı kerim ve şehitlerin isimleri okundu ve dualar edildi. Belediye Başkanı KILÇIK, burada yaptığı konuşmada, yaşanan saldırılarda asker ve polislerin şehit düşmelerinin herkesin yüreğine ateş düşürdüğünü söyledi.

Miting ardından Bolvadin İlçe Jandarma komutanlığı önüne gelen vatandaşlar, burada İstiklal Marşı ve şehitlerin isimlerini okudu. Daha sonra şehitliğe yürüyen vatandaşlar, burada şehitler için okunan Kur'an- Kerim'i dinledi.

Dişli Kasabasında 23 Ekim 2011 Pazar Günü Saat 17.00'de Çarşı Camisi önünde ''Teröre Lanet Mitingi'' düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ burada yaptığı konuşmada ''Avrupa ülkeleri, terör örgütünün propaganda ve parasal faaliyetlerine destek veriyor. bu ülkeleri kınıyorum'' dedi. Proğramın sunuculuğunu yapan Bünyamin OLAŞ hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklerin adlarını okudu. Vatandaşlar ''Burada'' diye cevap verdi. Almanya'dan Emekli olan Alihsan Çelik; Teröre lanet Mitingine daha fazla katılım beklediklerini, milli konularda tek yürek, tek bilek olmamız gerekktiğini vurguladı. Çarşı Camisi İmam-Hatibi Hulusi ÇETİNKAYA Dua etti. Müezzin Kadir ERYILMAZ şehitler için Kur'an okudu.

Mitigten sonra vatandaşlar belediyeye kadar yürüyüş yaptı.

























































Son Güncelleme :  25/10/2011 Saat 10:33:55 Bu Haber  5414 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : a.muttalip okumuş      Tarih : 28/10/2011 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
Vatanını, milletini, namusunu, mukaddes emanetlerini müdafaa etmek için, göz nuru gencecik yavrularını gözünü kırpmadan ''''Vatan borcu namus borcudur'''' diyerek vatani görevini yerine getirmek üzere askere gönderen anaların, kınalı kuzuları olan ''''MEHMETÇİKLERİMİZ'''' kar- kış demeden gözleri ufukta, elleri tetikte, kalbi iman nuruyla dolugöğüslerini sipere dayayan bu vatanın mukaddes evlatları olan şanlı ve şerefli şehitlerimizi rahmetle yad eder, ailelerine ve yakınlarına sabrı cemil niyaz ederim.tüm Milletimizin başı sağolsun.Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah''tan rahmet diler, yakınlarına ve ailelerine sabrı cemil niyaz ederim. T.B.Millet. Meclisinde idamın tekrar getirilmesi hususunda çalışmalar olduğunu öğrendim. Sevindim.

     
     
 Yorumlayan : ZÜLKARNI Pamukcu.!      Tarih : 25/10/2011 00:00:00
   
ALMANYA
02/09/2006
Mesaj Bilgisi
39

Yeni Üye
 
Böyle bir etkinligi düzenleyenlerde Yüce rabbim razi olsun Cünkü gün birlik ve beraberlik günüdür.Ama beni üzen tek sey Katilimin az olmasi,Bu demek oluyorki Malesef Güzel Disli,mde hala daha ikilik ve partizanlik devam ediyor.Cünkü Resimlere bakinca katilmis olan vatandaslardan anlasiliyor.Böyle an ve zamanlarda birakin partizanligi insan isi dahi olsa birakip o Mitinge katilmasi lazim.Cünkü o askerler bizim icin ve vatan icin sehit düstüler,sadece ahmet veya mehmet icin degil saygilar.

     
     
 Yorumlayan : Cengiz okumus      Tarih : 25/10/2011 00:00:00
   
Belcika-Mol
07/02/2010
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
Pkk''yi Disarda aramamak lazim,Apo Yasadigi surece devam edecektir,adami bir simge olarak gordukleri icin savasi bitirmiyorlar,Idam Cezasi Sart Inanin cok seyler degisecek,icerde sen En buyuk teroristi tut beklet guzelcene yasat denizin ortasinda en iyi yemegi icecegi ver,sonra pkk ile mucadele et,ulen icerdeki adami yok et sonra kimi yok edeceksen yok et,icerdeki adama el bebek gul bebek gibi besliyorlar,sonra BDP''yi yok et,DUNYA Devi israile Kafa Tutmayi biliyorsan ozaman Bdp''yede Kafa Tutmayi bilmelisin ve yok etmeleri lazim ve apo''yuda aynen yok etmeleri lazim,Cok mu zor?sen masum gencecik fakir cocuklari daglara gondermeyi biliyorsun,Milleti kandirmayi birakin artik,Ayiptir Gunahtir Haramdir,Bu Teror Bitmez BDP ve Apo Yok edilmeli!!!

     
     
 Yorumlayan : asım PAMUKÇU      Tarih : 25/10/2011 00:00:00
   
Kütahya
08/02/2007
Mesaj Bilgisi
184

Başarılı Üye
 
Bu mitingi düzenleyenlerden Allah razı olsun.Yalnız mitinge katılımın az olması beni üzdü.Ben isterdimki bütün kasabamız halkı bütün işlerini güçlerini bırakıp bu mitinge katılsın isterdim.Çünkü bugün benim oğlum şehit olmuşsa yarın da senin oğlun olacak.Yani bizler birlik ve beraberlik içinde olmadığımız sürece bu PKK nın kökü kurutulmaz.Ama birlik ve beraberlik içinde olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey kalmaz.Şunu unutmayalımki birlik ve beraberliğini kaybeden bir ülke herzaman bölünmeye parçalanmaya mahkumdur.Eğer parçalanmak bölünmek istemiyorsak,Tek vatan Tek Bayrak diyorsak Böyle mitinglerde duyarlılık götermeliyiz diye düşünüyorum.Saygılarımla....

     
     
 Yorumlayan : ismail cakil      Tarih : 25/10/2011 00:00:00
   

04/01/2008
Mesaj Bilgisi
211

Fanatik Üye
 
degerli turkiye vatandaslari gosterdiginiz hassasiyetden dolayi herkese cani gonulden tesekkur ederim bu birlik beraberlik olduktan sonra cok pkk lesi atariz kopeklere askerimiz ve milletimiz sag olsun ezanlar dinmez bayraklar inmez vatan bolunmez ya seveceksiniz yada terk edeceksiniz ne mutlu turkum diyene sehitlerimiz ana kucaginda rahat uyusun pkk ya hesaplari sorulsun VATAN SAG OLSUN

     
     
 Yorumlayan : Muhammed Okumuş      Tarih : 25/10/2011 00:00:00
   

25/06/2011
Mesaj Bilgisi
32

Yeni Üye
 
Bir kısmı oğullarına cep harçlığı gönderemeyecek kadar çok fakir, bir kısmı sadece fakir, hepsi orta tabakaya mensup, hepsi çilekeş, hiç biri yüksek, kodaman, seçkin, egemen tabakadan olmayan, , lüks meskensiz, lüks arabasız, dar gelirli, hepsi boynu bükük, hepsi mütevazi... aristokrat, anlı şanlı, ihtişamlı, debdebeli, tantanalı bulunmayan; yüzme havuzlu, tenis kortlu, lüks siteli, ana kapılarından yabancıların giremediği dükalıklarda oturmayan acılı ailelere samimi taziyelerimi arz ediyorum. acılarını yürekten paylaşıyorum. İçim kan ağlıyor. Gözlerimden yaşlar akıyor. Hüzün ve öfke beni kucaklamış. Rahim ve rahman olan Cenab-ı Hak acılı ailelere sabır versin. Şehit olan oğullarına rahmet ve mağfiret buyursun.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 25/10/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
KALBİM ÇOK AĞRIYOR ÖPTE GEÇSİN ANNE Geçtiğimiz günler çok korkunçtu. Bütün evlerde matem vardı. 24 evladımız daha elimizden kayıp gitti. Şehitlerimiz için ülke yasa büründü. Biri de bir, bini de bir. Ama sanki bıçak kemiği de kesip geçmişti. Acı çok büyüktü. Analar değil günleri, saatleri, dakikaları bile sayarken. ailelerin en değerli varlığı olan evlatları canilerce kurban edildi. Ocaklara ateş düştü. Evladı Hakkari''de olanlar zaten uyumuyorlardı. Sanki özellikle yapılmış gibi her şehre bir şehit düştü. Erzurumlu onbaşı Mesut, içine doğan sıkıntıyı facebook''ta paylaşmış: ''''Eskiden düşerken dizim yaralanır, acıyla önünde diz çökerken dur öpeyim de geçsin yavrum derdin anne, şimdi ise kalbim çok ağrıyor, öp de geçsin anne''.''

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 24/10/2011 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın,pkk yı ve destekleyicilerini kahhar sıfatıyla kahru perişan eylesin.Kahraman ordumuzu karada, havada ve denizde pkk ya ve tüm düşmanlarımıza karşı her zaman muzaffer eylesin,vatan hainlerinin de tuzaklarını kendi başlarına çevirsin.

     
     
 Yorumlayan : FATİH OKUMUŞ      Tarih : 24/10/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
İşte PKK yandaşı Avrupa: DANİMARKA''da ROJ TV NOBEL ADAYI GÖSTERİLDİ PKK''nın yayın organı Roj TV, Türkiye''nin tüm uyarılarına rağmen 2004''ten beri Danimarka''da yayınına devam ediyor. Danimarkalılar terör örgütüne destekte o kadar ileri gittiler ki , PKK''nın TV''sini 2011 Nobel Barış ödülüne aday gösterdiler. BELÇİKA YATAKLIK YAPIYOR Danimarka''nın yanı sıra Roj TV''nin yayınında Belçika''nın da önemli bir payı var. Yayın lisansı Danimarka''dan alınmış olmakla birlikte merkez stüdyoları Belçika''da olan kanalları neredeyse tüm yayınları Brüksel''de hazırlanıyor. ALMANYA TERÖR ÖRGÜTÜ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ Almanya''da yaşayan Türk nüfusun yoğunluğu terör örgütünün Avrupa alanındaki faaliyetlerinin organizasyonunda bu ülkeyi merkez haline getirdi.

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt AĞILÖNÜ      Tarih : 24/10/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül PKK''lıların yaptıkları yanlarına kalmayacak misliyle alınacaktır. demişti. Kahraman askerlerimiz teröristleri inlerine kadar sıkıştırdı. 100''ün üzerinde teröristin canı cehenneme gitti. Genel Kurmay Başkanı , Kuvvet komutanları ve mehmetçiklerimize Allah güç ve kuvvet versin.

     

Habere Yapılmış Toplam 10 Yorum Bulunmakta