19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF.DR. VEYSEL EROĞLU BOLVADİN'E GELDİ(5 Video-Foto)
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF.DR. VEYSEL EROĞLU BOLVADİN'E GELDİ(5 Video-Foto)


Bolvadin'de bayramlaşma törenine katılan Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık'ın ''Katı Atık Birliği'ndeki borcumuzu silin'' isteği üzerine, gülerek ''Sizin borcunuzu sileriz, merak etmeyin'' dedi.Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Eroğlu, Afyon'a ve Bolvadin'e yapılan hizmetleri anlattı.


Dişli Belediye Başkanı Mustafa Karakoç Bakan Eroğlu'na çiçek vererek İçme suyunun şebekelerinin aspes boru olması nedeniyle değiştirilmesini, Bolvadin'e yapılan arıtma tesisine dört kollektörle Dişli ve Özburun'un 'da bağlanmasını istedi. Dişli Ak Parti Belde Başkanı Sait Şişik Kasabamıza yapılan hizmetler için teşekkür ederek Kasabamızın Sarıyer, Hergelegöçen, Cıbalak ve Korukırı mevkilerinin de baraj suyu ile sulanmasını istedi.

Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Veysel EROĞLU, bayramlaşma proğramının ardından Bolvadin Kapalı Spor Salonu'nda toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Dişli, Kemerkaya ve Kurucuova taşkın koruma tesislerinin açılışını yapan Bakan Eroğlu Kurucaova Göleti ve Sulaması, Büyükkarabağ Taşkın Koruma Tesisi, ve Bolvadin Fen Lisesinin de temelini attı. Eroğlu müteahhit firmalarla, projelerin tamamlanacağı tarih konusunda pazarlık yaptı. 2013'te bitirilmesi planlanan projelerin 26 Ağustos 2012'de tamamlanmasını istedi. Müteahhit firma temsilcilerinin bu isteği kabul etmesi üzerine protokol imzalandı.

Bakan Eroğlu Öğle namazını saat 14.00'de Dişli Bilal-i Habeşi camisinde kıldı.




























































Son Güncelleme :  16/11/2011 Saat 09:41:02 Bu Haber  6425 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 20/05/2012 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Başarılı ve çalışkan bir bakanımız ve hemşehrimiz,Allah kendisinden razı olsun hayırlı hizmetlerini daim eylesin.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 24/11/2011 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Geçmişte sorumluluk sahipleri sorumluluklarının gereğini yapmadılar, hatta uyarıldıkları halde.Sait bizim yaş grubumuzda olmadığı için fazlada tanımam, ama kendisini tebrik ediyorum.Bravo başkan hep böyle ol, devam et doğru yoldasın.mutlaka sonuç çıkacak.

     
     
 Yorumlayan : ramazan sapmaz      Tarih : 23/11/2011 00:00:00
   
dişli
21/11/2005
Mesaj Bilgisi
84

Çalışkan Üye
 
Bu konuyla ilgilenen emeği geçen herkese özellikle değerli belde başkanımız sayın SAİT ŞİŞİK abimize sonsuz teşekkürlerimi şahsım adına sunarım. Eğer bu proje tutarsa dişli miz daha güzel ve daha verimli arazilere sahip olacaktır. Ben burada bir şeyin farkına vardım yatırım alacaksan hizmet getireceksen vatanına ve beldene hizmet vereceksen muhalefet değil iktidar olacaksın.

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 20/11/2011 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
BAKANIMIZIN DÜNYANIN EN BÜYÜK METROPOLLERİNDEN İSTANBULUN SU PROBLEMİNİ ÇÖZDÜĞÜ GİBİ DÜNYANIN İLK YER ALTI SU İNCELEME PROJESİ ÜRETEREK YER ÜSTÜ SULAMA KAYNAKLARI OLUŞTURMADAKİ BAŞARISI ÜLKEMİZDE OLDUĞU KADAR TÜM DÜNYADA UYGULANMAYA BAŞLANMIŞ TÜRK MİLLETİNİN SU AKAR TÜRK BAKAR DİYEREK ALAY ETTİKLERİ AVRUPA ÜLKELERİNE BİR TOKAT GİBİ BİR CEVAP VEREREK İSPATLAMIŞTIR.....AYRICA A.K.P BELDE TEŞKİLAT BAŞKANIMIZ SAİT ŞİŞİK BEYEFENDİNİN SUNDUKLARI PROJE İSE ÇOK OLUMLU VE İLERİSİ İÇİN TARIMDA DİŞLİMİZİN KALNIMASINDA OLUMLU OLACAKTIR...BU ÇALIŞMALARDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM...

     
     
 Yorumlayan : SAİT ŞİŞİK      Tarih : 15/11/2011 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR
27/08/2006
Mesaj Bilgisi
48

Aktif Üye
 
Ayrıca Bolvadin programları bittikten sonra kasabamızın BİLALİ HABEŞ camiinde namazlarını kıldılar.Namaz çıkışında kendileri ile tekrar görüşme fırsatımız oldu oradada yine ÖZBURUN BARAJINDAN GELEN VE UYDUNUN YANLARINDA SONLANAN SULAMANIN ,ASFALTTAN ÖBÜR TARAFA AKTARILMASINI SARIYER,KORUKIRI MEVKİLERİNİN DE SULANMASINI TALEP ETTİM.BAKANIMIZDA DSİ.GENEL MÜRÜNE DİŞLİ TOPRAKLARININ TEKRAR İNCELENMESİNİ VE BU KONU İÇİN ÇALIŞILMASINI İSTEDİLER.İNŞAALLAH OLUMLU SONUÇLAR GELİŞİR...

     
     
 Yorumlayan : SAİT ŞİŞİK      Tarih : 15/11/2011 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR
27/08/2006
Mesaj Bilgisi
48

Aktif Üye
 
Sayın,ORMAN VE SU BAKANIMIZ PRF.DR.VEYSEL EROĞLU na verdiği hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi AK PARTİ BELDE TEŞKİLATI olarak sunmak isterim.Bolvadindinde kendilerine SARACIK MEVKİİSİNE 2010 YILINDA YERİNDE YAPILAN İNCELEMELERE TOPOĞRAFİK OLARAK UYGUN BİR AKS YERİ BULUNMUŞ AMA SU ÖLÇÜMLERİNİN YETERSİZLİĞİNDEN UYGUN GÖRÜLMEYEN SAVAĞIN ÖZBURUN''DA GÖLETTEN BORULARLA TAŞINARAK GÖLET ÖLUŞTURULMASI İÇİN KASABAMIZ MUHTARLARIYLA BİR ÇALIŞMA YAPARAK YENİDEN DEĞERLENDİRİLMESİNİ AK PARTİ TEŞKİLATI OLARAK İSTEDİK.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 15/11/2011 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Bolvadin-Dişli ve Özburunun içme suyunu çözmek üzere DSİ Genel Müdürlüğünden ve Bölge Müdürlüğünden uzman ekipler Perşembe günü Bolvadin Belediyesine geliyorlar, ağırlıklı görüş Sultan dağlarından su getirmek yönünde, eğer su bulunan yerden bize kadar kot tutarsa yırttık ama asbaesli boru meselesi bize kalacak gibi, bu asbesli borular döşenirken bir dalgınlık olduysa sözüm yok ama bilerek göz yumulduysa Allaha havale ediyorum Allahım bildiği gibi yapsın.

     
     
 Yorumlayan : Muhammed Okumuş      Tarih : 15/11/2011 00:00:00
   

25/06/2011
Mesaj Bilgisi
32

Yeni Üye
 
Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu''nu Afyon çevresine ve kasabamıza yaptığı hizmetlerden dolayı kutlarım. Kasabamıza İnşallah yeni yeni hizmetler gelir. Vatan çalışkan insanların üzerinde yükselir.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 14/11/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Hani eskilerin bir sözü vardır. ''''Su akarken destini doldur.'''' diye Hemşehrimiz Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu hiç bir ayrım yapmadan hizmet ederken Dişli''de hizmetlerden faydalanmalıdır. Fırsatlar bulut gibidir gelip geçerler.

     
     
 Yorumlayan : FATİH OKUMUŞ      Tarih : 14/11/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Afyon''un yetiştirdiği iftihar edeceğimiz Sayın Bakanım Veysel Ağabey Allah seni nazarlardan korusun. Çok planlı ve proğramlısın. Senin Kasabamıza ve diğer köylere, kentlere yaptığın hizmetler unutulamaz. Sizlerin büyüğümüz olarak ellerinden öperim. Hizmetlerinin Anadolu''nun her yerinde devamını beklerim.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 16 Yorum Bulunmakta