19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03 DIYAD ' DA YAPILAN İŞTİŞARE TOPLANTISI (FOTO)
03 DIYAD ' DA YAPILAN İŞTİŞARE TOPLANTISI (FOTO)


03 DIYAD ' DA YAPILAN İŞTİŞARE TOPLANTISI

2011 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde; derneğimiz olarak yıl boyunca yapılan etkinliklerin ve aynı zamanda eksikliklerimizin görüşüleceği, önümüzdeki yıl derneğimizin planladığı faaliyetlerin tartışılacağı genel bir toplantı yapılması düşünülmüştür.

Derneğimizin gelişiminde katkısı bulunacak toplantımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir.

TOPLANTI TARİHİ VE SAATİ

01 Ocak 2012 Saat 14:00
Dernek Merkezi


Mehmet Ali Özkaran
Yönetim Kurulu Başkanı


Duyurusunu yaptığımız iştişare toplantısı dernek merkezinde yapılmıştır. Üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı sonucu Pendik ' de derneğimizin organizasyonu ile gece düzenlenmesine karar verilmiştir.

Toplantıdan Görüntüler






















Son Güncelleme :  01/01/2012 Saat 15:47:30 Bu Haber  5361 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 703 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 07/01/2012 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Atalarımız Nede Güzel Söylemiş : '' Danışan Dağlar Aşmış Danışmayan Düz Yolda Şaşmış'' Diye... Hazreti peygamber Bile Ashabını Önemli İşler ve Savaş Öncesi Toplar Onların Görüşlerini Alır İstişarelerde Bulunurlardı... Her Topluluk Hele Hele Toplumun Geleceğini İlgilendiren Kararları Alırlarken Bu İstişareyi-Danışmayı Yaptıkları Takdirde Alınacak Kararda ve Yapılacak Seçimde Herkes Elini Taşın Altına Koyar Yapılan İş Tüm İlgili Topluluk Adına Yapılmış Olur... Bütün Gariplikler ve Gönül Koymalar Ben Yaptım Oldu Anlayışı Sonucunda Olur ki Bu da Topluluğu Ne Melazımcılığa ve Bana ne Anlayışının Yayılmasına Neden Olur..Ne Mutlu Bu Güzel Birliktelikler Doğrultusunda Sağlıklı Kararlar Alıp Uygulayan Kardeşlerimize..Allah''a Emanet Olun Saygılarımla.

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 02/01/2012 00:00:00
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
İstişare etmek biz müslümanlara Allahın emirlerinden birisidir. Peygamberimiz Allahadan vahiy aldığı halde mühim kararları vermeden önce sahebesi ile istişare etmiştir. Ben bilirim deyip burnunun doğrultusunda gitmek insana çok hata yaptırır.Derneğin istişare toplantısı yapmasını çok önemli bir iş olarak görüyorum. Ancak istişare demek laf olsun, ne güzel söyledi desinler diye yapılmaz yapılması düşünülen ve faydalı olduğuna inanılan çalışmaların görüşmeleri yapılır ve alınan kararlar da uygulanır. çalışmalarınızda başarılar dilerim...

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta