29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Merhum İsa ÖZDEMİR (İlisan Amca) Eşleri Ayşe ÖZDEMİR'in Vefatı (Foto.Eklendi)
Merhum İsa ÖZDEMİR (İlisan Amca) Eşleri Ayşe ÖZDEMİR'in Vefatı (Foto.Eklendi)


Kasabamızın Yukarı Mahallesinde ikamet etmekteyken bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ; Merhum İsa ÖZDEMİR'in (İlisan Amcanın) Eşleri Ayşe ÖZDEMİR Hakkın Rahmetine kavuşmuştur.



Merhumeye Allah'tan (C.C.)Rahmet; evlatlarına, torunlarına, tüm ÖZDEMİR ve OKÇU ailelerine, yakınlarına, sevenlerine sitemiz ve Kasabamız Halkı adına baş sağlığı dileriz.




Nasıl oluyor da Allah'ı inkar ediyorsunuz? Oysa ölü iken sizi o diriltti; sonra sizi yine öldürecek, yine diriltecektir ve sonra O'na döndürüleceksiniz.(Bakara Suresi, 28)




Sonunda, onlardan birine ölüm geldiği zaman, der ki: "Rabbim, beni geri çevirin. Ki, geride bıraktığım (dünya)da salih amellerde bulunayım. "Asla, gerçekten bu, yalnızca bir sözdür, bunu da kendisi söylemektedir. Onların önlerinde, diriltilip kaldırılacakları güne kadar bir engel (berzah) vardır.(Müminun Suresi, 99-100)




(Merhumenin cenazesi bu gün (02 Temmuz 2006) saat 18:00'da evinden alınarak musallaya getirilmiş,kılınan cenaze namazının ardından Kasabamız mezarlığına defnedilmiştir)




Mahallede Taziye Evi Civarında Bekleyiş






Musallada Namaz Sonrası Merhumenin Ruhlarına Dua Tevdi Edilmesi



Özdemir ve Okçu Ailesinin Baş sağlığı Dileklerini Kabul Ederlerken


Son Güncelleme :  03/07/2006 Saat 17:07:46 Bu Haber  5825 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Uzeyir VURAL

mertcanim@hotmail.com

Sitemizde 6 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : Faruk göceci      Tarih : 02/07/2006 00:00:00
   
 
DÜNÜRÜMÜZ AYSE ÖZDEMIR YANI HACI ABLAMIZ ALLAHIN RAHMETINE KAVUSTU MEKANI CENNET OLSUN:GERIDE KALAN SERIFE ABLAMIZ,NAZMIYE ABLMIZ,RABIYE ABLAMIZ,AHMET ABEMIZ VE ENISTEM GÜRSEL ÖZDEMIR VE AYRICA YAKINLARINA BASSAGLIGI DILEKLERIMI SUNAR ALLAH SABIRLA ACILARINA KATILARAK ÜZÜNTÜMÜ BELIRTIR TAZIYELER SUNARIM.haci ablamizin cok insan da oldugu gibi bizlerinde üzerinde hakki bulunmustur hakkini helal etsin bizlerden yani helal olsun.tekkrar ALLAH RAHMET ETSIN.saygilar

     
Toplam 7 sayfada 1..567

Habere Yapılmış Toplam 61 Yorum Bulunmakta


 Facebook Yorumları