Gurbetde Bayram bir baska. Hasret, özlem ve burukluk. Yine de elinden gelenin en iyisini yapabilmek çabasi ve coskusu. Iste yine Onbir ayin sultanini ugurladik ve Almanya Köln ´ de tüm hemsehrilerimizle bir bayram coskusu yasayip, yasatmaya çalistik.
19 Agustos 2012 Pazar günü havanin da çok güzel ve civil civil olmasiyla, Köln ve çevresinde ikamet eden hemsehrilerimizle Piknik alaninda bulusarak, birlik ve beraberligimizi pekistirdik.
Elimizden gelenin en iyisini yaparak bu mübarek günü ihya etmeye çalistik.
Rabbim biz cümle müslümanlari tekrar nice Ramazan ve Bayramlara eristirmeyi nasip etsin Insaallah.
Tüm Hemsehrilerimizin Geçmis Mübarek Ramazan Bayrami Mibarek Olsun
Simdi sizleri bu güzel görüntülerle bas basa birakiyoruz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
Abdil TEKES
Tarih : 06/09/2012 00:00:00
30/10/2005Mesaj Bilgisi
2172
Fanatik Üye
Bayran gurbette de olsa güzeldir. Yaradanin bir lutfudur. Insan olan anlar ve idrak eder. Rabbine sükreder ve görevini yerine getirir. Bayrami bayram bilip nerede bulundugana bakmadan bayramin hazzini yakalayabilenlere ne mutlu. Nice nice mutlu bayramlara.
Yorumlayan :
Savas UYAR
Tarih : 02/09/2012 00:00:00
Istanbul(Kaynarca)
16/12/2006Mesaj Bilgisi
237
Fanatik Üye
ALLAH BIRLIK VE BERABERLIGINIZI BOZMASIN,MILLI VE MANEVI DEGERLERIMIZI YASATTIGINIZ IÇIN ALLAH RAZI OLSUN. SELAM VE DUA ILE ALLAH''A EMANET OLUNUZ.
Yorumlayan :
Bekir Uysal
Tarih : 29/08/2012 00:00:00
Bolvadin Gida, Tarim ve Hayvancilik Ilçe Müdürlüg
31/10/2007Mesaj Bilgisi
196
Basarili Üye
ÖNCELIKLE DISLI KASABASI HALKINA VE DISLI KASABALI OLUP DISARIDA YASAMAKTA HEMSERILERIME SELAM EDERIM. KURBETTE RAMAZAN BAYRAMI YASAK ZORUNDA KALAN TÜM KASABALILARIN BASRAMINI EN IÇDEN DILEKLERIMLE KUTLARIM. ALMANYA/KÖLN''DE BAYRAM GEÇIREN HEMSEHRILERIMIN BIRLIK VE BERABERLIGINDEN BÜYÜK GURUR DUYDUM HEP BÖYLE NESELI VE MUTLU BIRBIRINE SAHIP OLMALARINI DILERIM. ELBETTE GURBETTE BAYRAM YASAMAK INSANA HÜZÜN VERIR FAKAT BU KARDESLER BUNU ASMIS SANKI KASABADALARMIS GIBI BIR BAYRAM HAVASI YASAYARAK BU SIKINTILARINI HAFIFLETMISLER RESIMLERDE ÖYLE OLDUGU GÖRÜLMEKTE BUNLARIN VE DIGER DISARIDA OLSUN KASABADA OLUSUN YASAN TÜM ES DOST HISIM AKRABA ILE TÜM MÜMINLERIN DAHA NICE MUTLU RAMAZANLAN VE BAYRAMLAR YASAMALARI DILEKLERIMLE ALLAHA EMANET OLUN.
Allah birlik ve beraberliginizi bozmasin,daha nice bayramlara saglik ve afiyet içerisinde kavusmayi cümle ümmet-i Muhammede nasip eylesin.Neseniz bol,huzurunuz daim olsun...
Yorumlayan :
Mustafa Tosun
Tarih : 28/08/2012 00:00:00
Manisa
23/08/2009Mesaj Bilgisi
286
Fanatik Üye
Rabbimiz biz müslümanlari tekrar nice Bayramlara eristirmeyi nasip etsin Insaallah.