Kasabamizin Yunus Emre Mahallesi'nde Ikamet Etmekte Olan Merhume Arife Ninenin esi; Ramazan Gökmen, Adile Gümüs ve Gülsüm Güvenir'in Babalari Kasabamizda Garanin Ibili Diye Bilinen
ASIRLIK ÇINAR HACI IBRAHIM GÖKMEN AMCA
14 Ocak 2013 Pazartesi Günü Bir Süredir Tedavi Gördügü Afyon Mavi Hastanede 91 yasinda Hakk'in Rahmetine Kavusmustur.
Aramizdan Ayrilan Asirlik Çinar Merhum Haci Ibrahim Amcaya Allah'tan Rahmet, Geride Kalan Ogluna, Kizlarina, damatlarina, Torunlarina Kederli GÖKMEN Ailesine Sitemiz ve Tüm Hemsehrilerilerimiz Adina Bassagligi Dileklerimizi Iletiyoruz.
Merhum Haci Ibrahim Amcanin Cenazesi 15 Ocak 2013 Sali Günü Disli Çarsi Camide Ögle Namazina Müteakip Kilinan Cenaze Namazindan sonra Kasabamiz Mezarliginda Topraga Verilmistir.
Bassagligi Dilemek Için Ramazan Gökmen: 0 544 483 03 85
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
Kadir Tekes
Tarih : 28/01/2013 00:00:00
21/02/2007Mesaj Bilgisi
381
Fanatik Üye
MERHUMA YÜCE ALLAHTAN RAHMET DILER, GERIDE KALAN KEDERLI AILESI, DOST VE AKRABALARINA BAS SAGLIGI VE SABIRLAR DILERIM. KABRI NUR MEKÂNI CENNET OLSUN INSALLAH.
Yorumlayan :
Ömer Gedik
Tarih : 28/01/2013 00:00:00
23/05/2010Mesaj Bilgisi
412
Fanatik Üye
Kiymetli komsumuz ve degerli büyügümüz olan Haci Ibrahim ( ibili ) amcaya ALLAH''tan rahmet kederli ailesi ve yakinlarina bassaglig dilerim kabri nur mekani cennet olsun.
Aramizdan Ayrilan Haci Ibrahim Amca''ya Allah Rahmet Eylesin , Kabrini Cennet Eylesin. Geride Kalan Kiymetli Evlatlari ; Ramazan , Adile ve Gülsüm Kardesimize , Sevgili Torunlarina ve Kederli Tüm GÖKMENLER Ailesine Bassagligi Dileklerimizi Iletiyoruz. ( Bülent GÜVENIR ve Ailesi )
Yorumlayan :
Ali OKUMUS
Tarih : 20/01/2013 00:00:00
istanbul/4.LEVENT
13/12/2007Mesaj Bilgisi
62
Aktif Üye
merhum ibili agamiza ALLAH tan rahmet geride kalan oglu ramazan dayima , adile ablama ve güssün ablama ALLAH sabir ihsan eylesin. mekani cennet .kabri nur olsun.gökmen ailesinin basi sag olsun....ABDULLAH SERIFE SOLMAZ....
Disli Kasabasi
19/07/2005Mesaj Bilgisi
496
V.I.P. Üye
Haci Ibili Amcaya Allah''tan rahmet, yakinlarina bassagligi dilerim. Bir asira yakin yasayan asirlik çinarlardan Haci Ibili Amcamizda aramizdan, yalanci dünyadan gerçek aleme uçtu gitti. Kendisi akrabamizdir. Yakindan tanirim. Ibadete çok düskündü. Özellikle sabah namazini hiç kaçirmaz muhacir deresinde bulunan Yeni Camide kilardi. Zaten rahmetliyi ne zaman görsem ya abdest alirken, ya da camiden çikarken görürdüm ''''Nasil yasarsaniz, öyle ölürsünüz.'''' degil mi oda Rabbine gülümseyerek gitti. Mekanin cennet olsun Haci Ibrahim amca. Seni çok özleyecegiz.
Yorumlayan :
RIZA ÖLMEZ
Tarih : 18/01/2013 00:00:00
Çerkezköy/Tekirdag
18/02/2007Mesaj Bilgisi
4
Yeni Üye
Vefat Eden Degerli Merhumun Ailesine Dualarimizi, Acili Kederli Ailesine Bassagligi Diliyoruz...
Yorumlayan :
ilyas agilönü
Tarih : 18/01/2013 00:00:00
gebze
24/03/2008Mesaj Bilgisi
34
Yeni Üye
Alahrahmet eylesin ailesine ve yakinlarina bassagligi dilerim
Yorumlayan :
Nihat Danis
Tarih : 18/01/2013 00:00:00
Saglik ocagi
03/04/2007Mesaj Bilgisi
31
Yeni Üye
Ibrahim amcaya ALlahtan rahmet geride kalan aileisine sabri cemil niyaz ederim.mekani cennet olsun