02 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BOLVADİN’DE KUR'AN DOSTLARININ HİZMETLERİ BÜYÜLÜYOR (2.VİDEO-FOTO)
BOLVADİN’DE KUR'AN DOSTLARININ HİZMETLERİ BÜYÜLÜYOR (2.VİDEO-FOTO)




BOLVADİN’DE KUR'AN DOSTLARININ HİZMETLERİ BÜYÜLÜYOR




İlçemiz Bolvadin’de yapımı planlanan Sultan Carullah Hafızlık Bölge Erkek Kur'an Kursu binasının temeli, Diyanet İşleri Başkan yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz'ın katılımı ile atıldı.

Törenlere Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu , Diyanet İşleri Başkan yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık , Diyanet İşleri Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Daire Başkanı Dr. Ulvi Ata, Diyanet İşleri eski Başkanı Tayyar Altıkulaç, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Abdülkadir Akcan, Siyasi partilerin ilçe başkanları il genel meclisi üyeleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Diyanet İşleri Başkan yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz "Afyokarahisar'da Kur'an kursları ve hafız yetiştirilmesi konusunda Bolvadin İlçemizin yeri ayrıdır. Burada Hafız yetiştirilmesi konusunda büyük bir gayret gösterilmektedir. Bu gayretlerinden dolayı tüm Bolvadinli yardım sevenlere yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Sultan Carullah Hafızlık Bölge Erkek ve Kız Kur'an Kursu Derneği Başkanı Gazi Apaydın, yaptığı Konuşmada: “Dernek yönetimi olarak ilçemizin ve bölgemizin en büyük eksiği olan hafızlık kız Kur'an kursunun inşaatına Mayıs 2012 tarihinde başlamış olup, bir yıl gibi çok kısa bir süre içerisinde sizlerin maddi ve manevi desteği ile bitirmiş bulunmaktayız. Bu gururla erkek hafızlık Kur'an kursu inşaatına başlamış bulunmaktayız.Toplam inşaat alanımız 5.000 metrekare olup toplam maliyeti 2,5 Milyon Liradır. Gençlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak spor salonu, öğrenci kafeteryası, uygulamalı mescit gibi daha bir çok sosyal tesisler yer alacak olan Erkek Kur' an kursumuz 150 öğrenci kapasiteli olacaktır"dedi.


Erkek Kur'an Kursunun temelinin atma töreninden sonra, geçen yıl temeli atılan ve bir yıl içerisinde yapımı tamamlanarak geçtiğimiz aylarda hizmete giren Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Bolvadin Sultan Carullah Hafızlık Bölge kız Kur'an Kursu binasının da açılışı yapıldı.


Bu Güzel ve Anlamlı Adımı Atan Sultan Carullah Kur’an Kursu Derneği Yönetim Kuruluna ve Dernek Başkanı Gazi APAYDIN Bey’e , Çok Önemli Katkı Sağlayan ve Adının Açıklanması İstemeyen Bolvadin’in Saygın İşadamlarına, Bütün Kur’an Dostu Hayırseverlere , Bu Güzel Organizasyonun Gerçekleştirilmesinde Katkıları Bulunan Başta Bolvadin Kaymakamımız Osman Nuri CANATAN Bey’e , Bolvadin Müftümüz Muammer KAVŞAK Hocamıza Teşekkür Ediyor ,


Bu Güzel Eserlerin ; Gelecekte Allah Yolunun ve Güllerin Efendisi Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.)’in İzinden Ayrılmayan Nesillerin Yetiştirilmesine Vesile Olmasını Cenab-ı Allah’tan Niyaz Ediyoruz.




Bu Güzel Haberi ve Görüntüleri Bizlerle Paylaşan ; Bolvadin Postası Haber Portalı’na (Ertuğrul SEVİM’e) , 24 Eylül Gazetesi(Sadık ve Selçuk BOSNALI’ya) Teşekkür Ederiz.

AFYONKARAHİSAR VALİMİZ SAYIN İRFAN BALKANLIOĞLU'NUN KONUŞMALARI





AFYONKARAHİSAR KANAL3'TEN ALINAN HABER VİDEOSU






















































Son Güncelleme :  10/11/2013 Saat 06:01:22 Bu Haber  5898 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 23/11/2013 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
KURAN KURSLARIMIZ TÜRKİYENİN HER YERİNDE ÇOĞALIYOR.EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 12/11/2013 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Çok güzel, çok hayırlı bir hizmet gerçekleştiriliyor. Maddi ve manevi emeği geçenlerden Allah razı olsun. Nice nice güzel hizmetler beraberinde gelsin. Allah''dan Kur''an-ı okuyan, okuduğunu anlayanı, anladığını tatbik eden kullar olmamızı niyaz ederim.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 11/11/2013 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1804

Fanatik Üye
 
ALLAH YOLUNA MADDİ, MANEVİ HİZMET EDENLERDEN VE EMEĞİ GEÇENLEREDN ALLAH RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 10/11/2013 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Kur''n''a ve islama hizmet den herkesten Allah razı olsun.Bu Kur''an Kurslarının inşasında ve imarında emeği geçen,öncülük eden herkesten Allah razı olsun. Vatandaşlarımıza düşen görev de çocuklarımızı bu kurslara göndererek kıyamet gününde başlarına nurdan tâç giymelerine inşaallah sebeb olurlar.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 09/11/2013 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
hızmet hak yolunda olursa tabbı çok guzel olur kuranı azımuşşanı cenabı hak muhafaza edeceğini ayetlerınde bıldırıyor sanırım, hafız olmak, bır nevı mukaddes kıtabımızı muhafaza etmek anlamına gelıyor,emeği gecen herkesten allahım razı olsun

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta