26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 KASABAMIZ 2014 YEREL SEÇİMLERİ BAŞKAN ADAYLARI
KASABAMIZ 2014 YEREL SEÇİMLERİ BAŞKAN ADAYLARI


KASABAMIZ 2014 YEREL SEÇİMLERİ BAŞKAN ADAYLARI

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde kasabamız Belediye Başkanlığı için yarışacak adaylar netleşmiştir.

Bu aşamada Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi adayları yerel seçimlerde belediye başkanlığı için yarışacaktır.

Haber yapıldığı sırada diğer partilerden herhangi bir aday açıklaması gelmemişti. Bu konuda ve de adayların meclis üyeleri konusunda gelişme oldukça sayfamızda güncelleme yapılacaktır.









Adalet ve Kalkınma Partisi Dişli Belediye Başkan Adayı

Süreyya GÜVENİR
www.sureyyaguvenir.com




Süreyya Güvenir Özgeçmişi:

1973 Dişli Kasabası Doğumlu olup,ilk ve orta öğrenimini
Kasabamızda, Lise Tahsilini Bolvadin Endüstri Meslek Lisesinde Tamamladı. Daha Sonra Ticaret Hayatına Atıldı.Halen Ticaretle Uğraşmaktadır. Evli ve Dört Çocuk Babasıdır.










Milliyetçi Hareket Partisi Dişli Belediye Başkan Adayı

Mustafa KARAKOÇ
www.mustafakarakoc.biz



Mustafa Karakoç Özgeçmişi:

1960 Dişli Kasabası doğumlu olup, İlk ve Orta tahsilini Dişli'de tamamladı. Bolvadin Endüstri Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra aynı yıl Gölcük Tersane Komutanlığı'nda göreve başladı. 17 Yıl Deniz Kuvvetleri idareciliği sırasında ABD ve İngiltere 'de Eğitim amaçlı NATO seminerlerine katıldı. Kooperatif ve Sendika Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2004 yılında emekli oldu. 2009 yerel seçimlerinde belediye başkanlık görevini kazandı. Evli ve 3 çocuk babasıdır







Belediye başkanlığı yolunda her iki adaya da başarılar diler , dostluk içinde bir seçim yarışı ile kasabamız için hayırlısı olmasını ve de kazananın her zaman Dişli Kasabası olmasını dileriz.

Adaylar ; Partilerin Harf Sırasına Göre sıralanmıştır.

Haber sitemiz üye ve ziyaretçilerini kasabamız seçim sürecinden haberdar etmek için yapılmıştır ve yoruma açık değildir.


Son Güncelleme :  17/02/2014 Saat 17:00:25 Bu Haber  6929 Kez Okundu



Site ' den bildiriyor
 
Güzel Dişlim

gd@dislikasabasi.com

Sitemizde 5 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun