26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ AK PARTİ SEÇİM BÜROSU COŞKUYLA AÇILDI (3. Video Eklendi)
DİŞLİ AK PARTİ SEÇİM BÜROSU COŞKUYLA AÇILDI  (3. Video  Eklendi)






2014 Mahalli Seçimleri yaklaşırken seçim çalışmalarında seçmenle daha yakın irtibat kurabilmek ve seçim çalışmalarına heyecan katmak amacıyla Kasabamız Ak Parti Belde başkanlığınca Belediye Başkan adayı Süreyya GÜVENİR ve Belediye Meclisi adaylarının tanıtımının yapıldığı
Dişli Ak Parti Seçim Bürosu Belediyenin karşısındaki köşe kahvehanenin bulunduğu yerde yağan yağmura rağmen büyük coşku ile açıldı.


Açılışa Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Sayın Musa PEKTAŞ ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih KAYACAN, Özburun Ak Parti Belediye Başkan Adayı Asım KIZILARSLAN, İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Ömer DAYI, Eskişehir Öz Mermer Sanayi Tic. Anonim Şirketi Sahibi Sayın A. Kadir SÖNMEZ Katıldı.


Yağan bereket habercisi sağanak yağmurun altında yapılan açılış Mehmet MERT Hocamızın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. Açış konuşmasını Dişli Ak Parti Belde Başkanı Sait ŞİŞİK yaptı. Daha sonra Bolvadin Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih KAYACAN, Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Sayın Musa PEKTAŞ, İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Ömer DAYI coşkulu kalabalığa konuşmalarını yaptılar. Sunucu Önder ÖLMEZ'in anonsuyla BAŞKAN SÜREYYA sloganlarıyla kürsüye gelen Ak Parti Dişli Belediye Başkan Adayı Süreyya GÜVENİR'i açılışa katılan izleyicilerin coşkusu dahada doruğa çıktı.

Belediye Başkan adayı Süreyya GÜVENİR yağmura rağmen kendilerini yalnız bırakmayan Dişlili analara, bacılara, babalara, amcalara, gençlere teşekkür etti. Başkan Adayı Süreyya GÜVENİR bazılarının kapı kapı dolaşarak kendilerinin Dişli Yönetimine geldiklerinde Belediye Petrolünü ve diğer yerleri satacakları şeklinde yalan haberlerle iftiralar atıldığını üzülerek ifade ederek, kendilerine atılan iftiraları yalanları boşa çıkaracağını Allah'ın izniyle bunların yanında Dişli'ye daha güzel daha çok eserler kazandıracaklarını ifade ederek
bütün Dişlilere söz verdi.

Ayrıca Süreyya GÜVENİR Belediye başkanı olduğunda Dişli'yi başkalarının yöneteceği yalanlarını da uydurduklarını, Allah'ın izniyle 16 yabancı devlete Avrupa ve Uzakdoğu ülkelerine gittiğini Türkiyeyi yönetebilecek kapasitesinin olduğunu belirterek , Allah'ın izniyle kendisinin kazancını Dişli de kazandığını bundan sonra Dişli'ye hizmet edeceğini, Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU Bey'in Allah'a şükür devletimizin kasasının dolu olduğunu kendisinden proje getirmesini seçimden sonrada bu projeleri bir bir Dişlililer'in hizmetine birlikte sunacaklarını Bakanımızın Dişli yi çok sevdiğini ifade etti dedi.

İnşallah Dişli'de ikiliye son vereceklerini Dişli de kardeşliği ve birlik ve beraberliği sağlayacaklarını güzel eserleri Dişlililerin hizmetine zaman geçirmeden sunacaklarını ifade etti. Yağan yağmura rağmen bekleyen kalabalıkla birlikte Başkan Adayı ve beraberindeki misafirler Dişli Ak Parti seçim bürosunun açılışını yaparak törene katılan coşkulu topluluğa meyve suyu , ve pasta ikramında bulunuldu.



Açılış için toplanan kalabalık birlik ve beraberlik içerisinde hiç bir taşkınlık yapmadan
tören alanından birlik beraberlik içinde ayrıldılar.









DİŞLİ AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI 1 paylaşan: dislikasabasi





DİŞLİ AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI 12 paylaşan: dislikasabasi






DİŞLİ AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI 3 paylaşan: dislikasabasi












































































































































































































































































































Son Güncelleme :  04/03/2014 Saat 02:04:28 Bu Haber  11886 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mehmet KARABACAK      Tarih : 22/03/2014 00:00:00
   
Fransa
28/11/2013
Mesaj Bilgisi
6

Yeni Üye
 
Kasabamiz icin hangi Belediye baskan adayi hayirli ise o gelsin insallah Bütün adaylarimiza Allah rizasini gözeterek hizmet yapmayi nasip etsin insallah

     
     
 Yorumlayan : kadir Erdemir      Tarih : 21/03/2014 00:00:00
   
HOLLANDA-VLAARDINGEN
12/07/2005
Mesaj Bilgisi
143

Tecrübeli Üye
 
Hayirli ugurlu olsun allah utandirmasin her sey disli icin basarilar dilerim allah utandirmasin birlik te basarilmiyacak is yoktur allah utandirmasin yolunuz acik olsun herkese selamlar

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 13/03/2014 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Herkese, bütün adaylara basari dileyenleri, ANLAYAN VARSA BIRDE BANA ANLATSIN LÜTFEN...

     
     
 Yorumlayan : Muammer Aksoy      Tarih : 09/03/2014 00:00:00
   
MARS
26/01/2008
Mesaj Bilgisi
203

Fanatik Üye
 
KASABAMIZ İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM DURMAK YOK YOLA DEVAM.

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 09/03/2014 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
süreyya güvenir ve ekibine başarılar diliyorum.kalabalık 30 martta açık farkla oyunu ak partiye vereceğini gösteriyor şimdiden hayırlı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 08/03/2014 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Güzel Dişli''ye ve Güzel Dişlililer''e Hizmete Talip Olmuş Kasabamızın Belediye Başkan Adaylarına ve Bütün Muhtar Adaylarına Başarılar Dilerim... Allah Hayırlı İşlerinde Yar ve Yardımcıları Olsun ...

     
     
 Yorumlayan : ahmet gümüş      Tarih : 08/03/2014 00:00:00
   
Manisa
14/02/2007
Mesaj Bilgisi
133

Tecrübeli Üye
 
Kasabamizda acilan AKP Disli secim burosu hayirli olsun.kasabamiz icin hayirli olan kimse kasabamiza kim faydali olacaksa o kazansin.Kasabamiza caliskan aday lazim Durmak yok yola devam.

     
     
 Yorumlayan : fatih öztoprak      Tarih : 06/03/2014 00:00:00
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
DİŞLİYE HİZMET LAZIM, DİŞLİDE BİRLİK BERABERLİK LAZIM, DİŞLİYE İKTİDAR LAZIM, BİR ELİN NESİ VAR, İKİ ELİN SESİ VAR. DURMAK YOK ÇALIŞMAK LAZIM, SU AKARKEN DESTİYİ DOLDURMAK LAZIM. GÜZEL DİŞLİMİN GÜZEL İNSANLARINA SAYGI VE SEVGİLERİMİZİ SUNARIZ.

     
     
 Yorumlayan : Nurullah Okumuş      Tarih : 04/03/2014 00:00:00
   
Almanya
16/10/2005
Mesaj Bilgisi
101

Çalışkan Üye
 
Ak Parti Disli secim burosu hayirli olsun secim calismalarinda basarilar dilerim

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Sapmaz (Bekiroglu)      Tarih : 04/03/2014 00:00:00
   
istanbul
03/04/2006
Mesaj Bilgisi
187

Başarılı Üye
 
Kasabamızdaki belediye başkanlık seçimlerinde her iki adayada başarılar diliyorum.İnşallah güzel bir seçim olur kazanan adayı şimdiden tebrik ediyorum. bizde o problem yok .İST Belli buradan bütün kasaba halkına sevgiler selamlar...

     
Toplam 4 sayfada 123.. 4>

Habere Yapılmış Toplam 31 Yorum Bulunmakta