19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Bakanımız Prof.Dr. Veysel EROĞLU'nun İstanbul Ziyareti (Foto)
Bakanımız Prof.Dr. Veysel EROĞLU'nun İstanbul Ziyareti (Foto)


Bakanımız Prof.Dr. Veysel EROĞLU'nun İstanbul Ziyareti

Değerli hemşerimiz Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel EROĞLU, Seçim çalışmaları kapsamında İstanbul Kartal AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Temurhan YILDIZ ' la birlikte Afyonkale Spor Kulübü ve İstanbul Afyonlular Derneğini ziyaret etti. İstanbul' daki hemşehrilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve her zaman hemşerilerimizin hizmetinde olduğunu belirtti.

03 DIYAD Yönetim Kurulu olarak da bakanımızın ziyaretinde bulunduk ve derneğimizin sorunları ile ilgili olarak birebir görüşme imkanımız oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Uyar , Bşk. Yrd. Haşir Olaş , Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kandemir, Kurucu Başkanımız Ahmet Sapmaz, Eski Başkanlarımından Mustafa Kodeş ve üyemiz Kadir Solmaz ' ın da hazır bulunduğu ziyaretde Dişli ' nin sesini duyurma imkanı bulduk.

Ayrıca Ziyarette Afyonmadef Federasyon Bşk. İlyas SEÇEN, İstanbul Afyonlular Dernek Bşk. Levent IŞIK, Bolvadinliler Dernek Bşk. Ercan KÖSEER, Dinarlılar Derneği Yön.Krl.Üyesi Burhan ERHAN, Afyonmadef Denetleme Krl.Bşk.Metin SÖYLEMEZ, Disiplin Krl. Bşk. Süleyman NACAK, bürokratlarımızdan İstanbul Orman Böl.Md. Zekeriya MERE, İBB Satınalma Md. H.İbrahim PERÇİNKAYA ve kalabalık bir hemşehri topluluğumuz hazır bulundular.

03 DIYAD Yönetim Kurulu

































Son Güncelleme :  13/03/2014 Saat 11:53:15 Bu Haber  4492 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 15/03/2014 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
03 OLSUN ÇAMURDAN OLSUN DER ASKERLER BIRBIRINE ASKERLIK YAPANLAR BILIR 03 BIR ARAYA GELDIMI GURBETTE UZAKTAN BIR YAKINI GELMIŞ GIBI SEVINIR GÖNLU HOŞ OLUR BAKANIMDA AYNI DUYGULARDANDA YUKSEK BIR SEKILDE SEREF VERMİŞ DERNEGIMIZE TESRIF ETMIŞ ÇOK GUZEL .ÇOK GUZEL BAKANIMIZIN YERI DOLMAZ ARKADASLAR KIYMETINI BILELIM BIRLIK VE BERABERLIK İÇİNDE HERSEY GUZEL AFYONUMUZ İÇİN HERSEY DİŞLİM İÇİN

     

Habere Yapılmış Toplam 1 Yorum Bulunmakta