25 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 30 MART 2014 MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMİ MUHTAR ADAYLARI
30 MART 2014 MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMİ MUHTAR ADAYLARI



30 MART 2014 MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMİ MUHTAR ADAYLARI


30 Mart 2014 Pazar günü ülkemizde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için kasabamızda Mahalle Muhtar Adayları Belli olmuştur.

Kasabamız mahalle muhtar adayları ile ilgili olarak ; sitemiz ana sayfasında duyuru yayınlamış ve bize ulaşmaları durumunda özgeçmişlerinin yayınlanacağını ifade etmiştik.

Kasabamız Mahalle Adaylarının ilk olarak mahalle adı ve her mahallenin de adaylarının harf sırasına göre listesi aşağıdadır;


ÇAYBAŞI MAHALLESİ



ABDİL ALKAN
KAMİL SEVİM
RESUL TEKEŞ
SEYDİ AYDIN

FATİH MAHALLESİ



RAMAZAN SAPMAZ

15/01/1977 yılında Dişli Kasabası' nda doğdu. Lise mezunu 3 çocuk babası olan Ramazan SAPMAZ 30 mart 2014 yerel seçimlerinde Fatih Mahallesi muhtarlığına adaylığını koydu.

Fazla söze gerek olmadığını, bir muhtarın görevinin neyse onu eksiksiz olarak yapacağını ve 7 gün 24 saat mahallesi için çalışacağının güvencesi ile "Bizi bilen bilir 7/24 hizmetinizdeyim" sloganıyla 30 mart 2014 yerel seçimlerinde Fatih Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıklamıştır.
YILMAZ TEKEŞ

2014 Yerel Seçimlerinin memleketimize ve mahallemize hayırlı olmasını diler, desteklerinizi beklerim. Mahallemize hangisi hayırlısıysa o olsun. Tercih seçmenin eğer kazanırsam, hizmeti görün. ALO 113 GELIYO

KÖPRÜBAŞI MAHALLESİ



CEYLAN ÖLMEZ
HASAN AĞILÖNÜ
(Kocakoyunun Alinin)
MEHMET UYSAL

MALAZGİRT MAHALLESİ



HIDIR GÖKMEN
KADİR KARA

MEVLANA MAHALLESİ



ALİ SOLMAZ
(Barabarının Halilin)
CENGİZ KÖYLÜ
SEBAHATTİN GÖCECİ
ÜNAL ÖLMEZ

OKUL MAHALLESİ



DOĞAN YEŞİL

1972 Dişli doğumlu olup, 11 yıldır Dişliye esnaf olarak ve 5 yıldır Okul Mahallesi muhtarı olarak hizmet etmekteyim. Tüm mahalleli bizi Tanır. Fazla söze gerek yok. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Tüm seçmenlerimizin oyuna talibim. Saygı ve Selamlarımla.
İLYAS BÖCEK
(Hacı Hocanın)

1970 yılında Dişli Kasabası'nda dünyaya geldim. İlk ve Orta öğrenimini Dişli Kasabası'nda tamamladım. Lise öğrenimi Bolvadin Endüstri Meslek Lisesinde tamamladım. 1989 yılında vatani görev için Kayseri hava indirme tugayına gittim. 1991 yılında vatani görevimi tamamladım,askerlik dönüşümden sonra istanbul'da iş hayatına atıldım çeşitli özel sektörlerde depo şefi,ekip başı gibi görevlerde bulundum bu görevlerimde 20 yakın başarı ödülleri aldım. 2009 yılında istanbul'daki iş hayatımı tamamlayıp dişli kasabasına yerleştim dişli kasabasında bir süre esnaflık yaptım sonra çifçilige başladım halen çiftçilikle uğraşmaktayım. Okul egitimimden sonra 10 a yakın egitici ve mesleki kuslara katıldım . Evli ve üç çocuk babasıyım Mehmet, Halil İbrahim,rumeysa Kevser adı altında üç çocugumla dişli kasabasında ikamet etmekteyim.

SLOGANIMIZ:

30 mart yerel seçimlerinde okul mahallesi muhtar adaylıgımı açıkladım 30 yıla aşkın iş hayatımdaki tecrübelerimi bilgi ve becerilerimi mahallemizin güzel insanlarına aktarmaya ve bu güzel insanlara 24 saat hizmet etmeye kendime görev kabül ederek bu göreve talip oldum.mahallemin güzel insanları bu göreve beni yüce rabbimin izniyle uygun bulacagına inancım sonsuzdur.

ŞEYH ŞAMİL MAHALLESİ



OSMAN SAPMAZ
YILMAZ AKYÜZ

YAVUZ SELİM MAHALLESİ



ADNAN KOÇ
(Kırmacı Menderes)
CENGİZHAN AYDIN
DOĞAN SAPMAZ
HAMDİ ÖLMEZ
(Mustuustanın Kadirin)
RECEP TEKEŞ

YUKARI MAHALLESİ



ARİF SEVİM
(Karagızının Hacının)
RAMAZAN ÖZ
(Alaaddin amcanın torunu)

YUNUS EMRE MAHALLESİ



MEVLÜT OKUMUŞ
1972 Doğumlu, Ortaokul Mezunu. 5 yıldır aynı mahallede muhtarlık yapıyor. Evli ve 2 Çocuk babasıdır. Beş yıldır devam ettiğim muhtarlık hizmetini, bundan sonraki seçimlerden sonrada herşeyin en iyisine layık olan mahallem için kullanmak için sizlerden destek bekliyorum.
MUSTAFA SARICA
1971 Yılında Dişli’de Doğdu. İlk ve Orta Okulu Dişli ‘ de , Lise öğrenimini Bolvadin Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümünde tamamladı . Şu anda Dişli, de tesisatçılık, hayvancılık ve çiftçilikle uğraşmaktadır. Bütün Yunus Emre Mahallesi seçmenlerinin oylarını bekliyorum. 7/24 saat hizmet için varım . Bütün kasaba halkımıza selam ve saygılarımı sunuyorum.
MUSTAFA UYAR
(Gıdak)



Yapılacak Olan Muhtar seçiminde tüm adaylara başarılar dileriz. Haber yayınından sonra bizimle özgeçmiş ve resim bilgisi paylaşmak isteyen adaylarımız bilgi@dislikasabasi.com email adresini kullanabilirler.

Son Güncelleme :  14/03/2014 Saat 09:44:36 Bu Haber  7116 Kez Okundu



Site ' den bildiriyor
 
Güzel Dişlim

gd@dislikasabasi.com

Sitemizde 5 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun