19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI (FOTO EKLENİYOR)
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI (FOTO EKLENİYOR)






DİŞLİ , AFYON VE BOLVADİN'DE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSUNDAN GÜZEL İZLENİMLER EKLENİYOR

Bu gün (23 Nisan) ; Yurdumuzu işgal eden düşman kuvvetlerine karşı milli mücadelemizi topyekün düzenli bir ordu ile mücadele edilmesi,Kurtuluş savaşının milli meclisten yönetilmesi amacıyla yurdun dört bir yanından gelen millet temsilcileri Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal etrafında toplanmış, Milli Egemenliğimizin temeli Atılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir diyerek, güzel yönetim şekli halk idaresi olan devletimizin idaresini Milletvekilleriyle gerçekleştirerek ,Türk Milleti'nin her evladının canıyla malıyla en değerli varlıklarını vatan uğurunda feda ederek bu zorlu Kurtuluş Savaşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılmış , sonuçta da

Türkiye Cumhuriyeti kurularak İlk Cumhurbaşkanımız Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Milli Egemenliğe kavuştuğumuz bu güzel günü Türk çocuklarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak hediye edişinin 93. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi kasabamızda ve ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun




Kasabamızda ve Bolvadin'de Yapılan Bayram Kutlamalarıyla İlgili Fotoğraflar ve Zamanla Eklenecektir.











GÜZEL DİŞLİMİZ' DE 23 NİSAN COŞKUSU



DİŞLİ'DEKİ BAYRAM GÖRÜNTÜLERİ EDİTÖRÜMÜZ MUSTAFA OKUMUŞ VE ERKAM CELAL GÜVENİR TARAFINDAN ÇEKİLMİŞTİR.





























































































































































































































































































































Öğretmen İbrahim GÜVENİR'in Güzel Yorumuyla...



Dişlili Kardeşimiz Afyonkarahisar Sahipata İlkokulu Öğretmeni İbrahim GÜVENİR'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarında Sunucu Olarak Duygu Dolu Yorumuyla Okuduğu "Sakarya Şiiri" Nedeniyle Bizde Ağzına ve Yüreğine Sağlık Diyoruz ...






BOLVADİNDE 23 NİSAN COŞKUSU


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İlçemiz Alparslan İlkokulu ve H.A.Meryem Birdane Okulu Öğrencileri İlçemiz Kaymakamı Osman Nuri Canatan' ı makamında ziyaret ettiler.


Ziyarete Okul Müdürleri Ferhat Balaban ve Nurettin Selek' le beraber minik öğrencilerden; Hamza Kumru,Tuana Zeliha Yüksel ve Büşra Kalaycı katıldılar.Kaymakam Canatan' a çiçek takdim eden öğrencilerin yaptığı ziyaretten çok memnun oldu.Daha sonra öğrencilerden Hamza Kumru temsili olarak Makam Koltuğuna oturarak İlçemizde yapılan Kaymakamlık faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kaymakam Canatan, Ziyaret sonunda Öğrencilere birer hediye takdim etti.















BOLVADİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSUNDAN DİĞER İZLENİMLER









































Son Güncelleme :  24/04/2014 Saat 15:00:25 Bu Haber  7298 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 29/04/2014 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Ne güzel çocuk olmak. Algıdan, vergider habersiz şen ve neşeli yaşamak. Dünyanın bir çok yerinde bunu yapamayan milyonlarca çocuk var. Rabbimizden dünyamızda yaşayan tüm çocukların sağlıklı, huzurlu ve neşeli olmasını niyaz ediyorum. Biz büyükleride bunları en iyi şekilde yetiştirmeye davet ediyorum. Ağaç yaşken eğilir atasözünü unutmayarak bu yavrularımızı Dinine, Vatanına, Milletine, Ülkesine ve Ailesine faydalı bireyler olarak yetiştirmek için elimizden gelen gayreti sarfedelim. Geleceğimizi emin ellere bırakalım. Bu çocuklar bizim. Bu vatan bizim. El ele, gönül gönüle hep birlikte olalım. Allah yar ve yardımcımız olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 28/04/2014 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Çocuklarımızın bayramları kutlu olsun.Yavrularımızı milli ve manevi değerlerimize bağlı,büyüklerine saygılı küçüklerine sevgili,vatan ve milletinin değerini bilen, Allah ve Resûlüne iman ve itaat eden nesiller olarak yetiştirmeliyiz ki yarınlarımıza güvenle bakabilelim.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 25/04/2014 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ULU ÖNDER ATATÜRKÜN TÜM ÇOCOKLARA ARMAGANI 23 NİSAN ULUSAL, EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI FOTOĞRAFLARDANDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ KASABAMIZDA VE BOLVADİN İLÇEMİZDE ÇOK İYİ GEÇMİŞ.ÇOCUKLARIMIZIN 23 NİSAN BAYRAMINI KUTLUYORUM. BU FOTOĞRAFLARI BİZLERE SUNANLARADA TEŞEKKÜR EDİYORUM. TINAZTEPEDEN HERKESE SELAMLAR EROĞLU AİLESİ.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta