23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMI COSKUYLA KUTLANDI (FOTO EKLENIYOR)
DISLI , AFYON VE BOLVADIN'DE 23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMI COSKUSUNDAN GÜZEL IZLENIMLER EKLENIYOR
Bu gün (23 Nisan) ; Yurdumuzu isgal eden düsman kuvvetlerine karsi milli mücadelemizi topyekün düzenli bir ordu ile mücadele edilmesi,Kurtulus savasinin milli meclisten yönetilmesi amaciyla yurdun dört bir yanindan gelen millet temsilcileri Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal etrafinda toplanmis, Milli Egemenligimizin temeli Atilmis
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak Egemenlik Kayitsiz Sartsiz Milletindir diyerek, güzel yönetim sekli halk idaresi olan devletimizin idaresini Milletvekilleriyle gerçeklestirerek ,Türk Milleti'nin her evladinin caniyla maliyla en degerli varliklarini vatan ugurunda feda ederek bu zorlu Kurtulus Savasi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliginde kazanilmis , sonuçta da
Türkiye Cumhuriyeti kurularak Ilk Cumhurbaskanimiz Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Milli Egemenlige kavustugumuz bu güzel günü Türk çocuklarina 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami olarak hediye edisinin 93. yil dönümü tüm yurtta oldugu gibi kasabamizda ve ilçemizde de coskuyla kutlandi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimiz Kutlu Olsun
Kasabamizda ve Bolvadin'de Yapilan Bayram Kutlamalariyla Ilgili Fotograflar ve Zamanla Eklenecektir.
GÜZEL DISLIMIZ' DE 23 NISAN COSKUSU
DISLI'DEKI BAYRAM GÖRÜNTÜLERI EDITÖRÜMÜZ MUSTAFA OKUMUS VE ERKAM CELAL GÜVENIR TARAFINDAN ÇEKILMISTIR.
Ögretmen Ibrahim GÜVENIR'in Güzel Yorumuyla...
Dislili Kardesimiz Afyonkarahisar Sahipata Ilkokulu Ögretmeni Ibrahim GÜVENIR'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Kutlamalarinda Sunucu Olarak Duygu Dolu Yorumuyla Okudugu "Sakarya Siiri" Nedeniyle Bizde Agzina ve Yüregine Saglik Diyoruz ...
BOLVADINDE 23 NISAN COSKUSU
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari kapsaminda Ilçemiz Alparslan Ilkokulu ve H.A.Meryem Birdane Okulu Ögrencileri Ilçemiz Kaymakami Osman Nuri Canatan' i makaminda ziyaret ettiler.
Ziyarete Okul Müdürleri Ferhat Balaban ve Nurettin Selek' le beraber minik ögrencilerden; Hamza Kumru,Tuana Zeliha Yüksel ve Büsra Kalayci katildilar.Kaymakam Canatan' a çiçek takdim eden ögrencilerin yaptigi ziyaretten çok memnun oldu.Daha sonra ögrencilerden Hamza Kumru temsili olarak Makam Koltuguna oturarak Ilçemizde yapilan Kaymakamlik faaliyetleri hakkinda bilgi aldi. Kaymakam Canatan, Ziyaret sonunda Ögrencilere birer hediye takdim etti.
BOLVADINDE CUMHURIYET BAYRAMI COSKUSUNDAN DIGER IZLENIMLER
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
Abdil TEKES
Tarih : 29/04/2014 00:00:00
30/10/2005Mesaj Bilgisi
2172
Fanatik Üye
Ne güzel çocuk olmak. Algidan, vergider habersiz sen ve neseli yasamak. Dünyanin bir çok yerinde bunu yapamayan milyonlarca çocuk var. Rabbimizden dünyamizda yasayan tüm çocuklarin saglikli, huzurlu ve neseli olmasini niyaz ediyorum. Biz büyükleride bunlari en iyi sekilde yetistirmeye davet ediyorum. Agaç yasken egilir atasözünü unutmayarak bu yavrularimizi Dinine, Vatanina, Milletine, Ülkesine ve Ailesine faydali bireyler olarak yetistirmek için elimizden gelen gayreti sarfedelim. Gelecegimizi emin ellere birakalim. Bu çocuklar bizim. Bu vatan bizim. El ele, gönül gönüle hep birlikte olalim. Allah yar ve yardimcimiz olsun.
Çocuklarimizin bayramlari kutlu olsun.Yavrularimizi milli ve manevi degerlerimize bagli,büyüklerine saygili küçüklerine sevgili,vatan ve milletinin degerini bilen, Allah ve Resûlüne iman ve itaat eden nesiller olarak yetistirmeliyiz ki yarinlarimiza güvenle bakabilelim.
Yorumlayan :
Salih EROGLU
Tarih : 25/04/2014 00:00:00
TINAZTEPE BELEDIYESI
11/03/2013Mesaj Bilgisi
1975
Fanatik Üye
ULU ÖNDER ATATÜRKÜN TÜM ÇOCOKLARA ARMAGANI 23 NISAN ULUSAL, EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMI FOTOGRAFLARDANDA GÖRÜLDÜGÜ GIBI KASABAMIZDA VE BOLVADIN ILÇEMIZDE ÇOK IYI GEÇMIS.ÇOCUKLARIMIZIN 23 NISAN BAYRAMINI KUTLUYORUM. BU FOTOGRAFLARI BIZLERE SUNANLARADA TESEKKÜR EDIYORUM. TINAZTEPEDEN HERKESE SELAMLAR EROGLU AILESI.