23 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ BELEDİYESİ DİŞLİ HALK PAZARI VE DİĞER KASABA CADDELERİNİ DÜZENLEDİ
DİŞLİ BELEDİYESİ DİŞLİ HALK PAZARI  VE DİĞER  KASABA CADDELERİNİ  DÜZENLEDİ




Dişli Belediye Başkanlığına seçilen Süreyya Güvenir ve ekibi görevi devraldıktan sonra hemen çalışmalar için kollarını sıvadılar . İlk önce çalışamaz durumdaki toprak su sulama kuyularını DSİ ve yönetime getirilen sulama kooperatifi ile işbirliğine geçerek çalışır hale getirildi. Kurumaya yüz tutan ekili sulak tarlalardaki ekili alanların kurumasının önüne geçilmeye çalışıldı.

Ardından kasabanın bozulan sokak ve cadde yolları İl Özel İdaresi ile temasa geçilmiş mezarlık yolu çay kenarı mezbahane yolu ile kasabamız banka ile ana yol arası kople asfaltlanması kısa zamanda gerçekleştirildi.

Ardından Hacı Bekir aralığı belediye yanından Cılkoğlu sokağa kadar parke ile döşendi Cılkoğlu sokağın bozulan parkeleri değiştirildi.

Değiştirilen parkelerin işe yarayanları değerlendirilerek Süleyman Şah sokak parke ile döşenerek sokak sakinleri çamurdan kurtarıldı.

Dişli PTT Telekom Binası Arkası Cadde ile devamı Pazılılar sokağına parke döşendi.

Arapyakasına giden caddedeki astbestli su boruları yenileriyle değiştirildi.

Aynı hızla çalışmalara devam eden Dişli Belediyesi Başkanı Süreyya Güvenir ve ekibi kasaba halkının çarşı içinden pazarın kaldırılması isteği derhal yerine getirilerek Dişli İlkokulu önünden başlanarak çay kenarı cadde diğer köprüye kadar parkeyle döşetildi.

Ayrıca Hamam arkası cadde Özburun yoluna kadar parkeyle döşenerek ana caddenin yükü bu yola dağıtılması sağlanarak Pazar Yerinin düzenlemesi bitirilerek 01 Eylül 2014 tarihinde Dişli halk Pazar yeri derli toplu olarak eski yerine kavuştu. Halkın acil isteği de böylece yerine getirilmiş oldu.

Bu çalışmaları 5 ay içerisinde yerine getiren Süreyya Başkan ve Ekibi kasaba halkının takdirlerini kazanmaya devam ediyor . Süreyya Başkan önceki dedikoduları boşa çıkararak yolcu otobüs sayısını artırarak 4 yeni yolcu otobüsünü kasabamız hizmetine kazandırma ayrıca kasaba halkı tarafından memnunlukla karşılandı.



Kısa zamanda Yapılan hizmetlerinden dolayı başta Dişli Belediye Başkanımız Süreyya Güvenir e Ekibindeki Belediye Meclis üyelerine ve kasabamız halkına teşekkür ediyoruz .

Kasabamızın birlik ve beraberliği ve her türlü yapacakları Çalışmalarında başarılar diliyor kendilerine DURMAK YOK ASFALTA PARKEYE VE ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM diyoruz .




















































































































































































































































































































































DİĞER ÇALIŞMALARLA İLGİLİ FOTOĞRAFLAR VE VİDEOLAR EKLENMESİNE DEVAM EDİLECEKTİR



Son Güncelleme :  06/09/2014 Saat 20:51:03 Bu Haber  6732 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 07/09/2014 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
DİŞLİ BELEDİYESİNİ VE EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDER HİZMETLERİNİN DEVAMINI BEKLİYORUM.BAŞKANIMIZ HERKESİ ŞAŞIRTTI KISA ZAMANDA YAPILAN HİZMETLER BENCE ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 04/09/2014 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Hem AKP ruhuna, hemde DISLI ye bu hizmetler yakisiyor dogrusu. Parke dösenecek fazla sokak, cadde kalmadi galiba, diger sokaklarinda parke tasiyla kaplanmasi temennisiyle, belediye baskanina tesekkür ediyorum.

     
     
 Yorumlayan : ahmet gümüş      Tarih : 03/09/2014 00:00:00
   
Manisa
14/02/2007
Mesaj Bilgisi
133

Tecrübeli Üye
 
Guzel DİŞLİ mize buzamana kadar yapilmasi gereken hizmetler yapilmaya baslamis cok guzel gorukuyor.Basta baskan sureyya guvenire,ekibine ve emegi gecenlere tesekkur ederim.Durmak yok yola devam.MANİSA''dan selam.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 01/09/2014 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Güzel hizmetler yapılmış,emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 01/09/2014 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
DİŞLİ ÖZLEDIĞI HIZMETI GÖRMEYE BASLADMIŞ TESEKURLER BASKAN

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 01/09/2014 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlime güzel hizmetler her zaman yakışır. Belediyemizin yapmış olduğu bu hizmetlerin devamlı olması, aksayan yerlerin acilen giderilmesi çok iyi olur. Yeni çeşmenin suyu akıtılmazsa bu hizmetlerin güzelliğine gölge düşecek. İnşallah bu çeşmemizin suya kavuşması için acil çözüm bulunur. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yapılan hayırlı hizmetlerinden dolayaı emeği geçenlerden razı olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta