26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ İLKOKULU VE KIZILAY İŞBİRLİĞİYLE KAN BAĞIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
DİŞLİ İLKOKULU VE KIZILAY İŞBİRLİĞİYLE KAN BAĞIŞI  GERÇEKLEŞTİRİLDİ


"SAĞLIK GELECEK İÇİN EL ELE PROJESİ" KAPSAMINDA DİŞLİ İLKOKULU VE KIZILAY İŞBİRLİĞİYLE KAN BAĞIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ .



Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR , Dişli İlkokulu Bünyesinde Okulumu ve Çevremi Güzelleştiriyorum , Eğitimde Kalitenin Yükseltilmesi, Sağlıklı İnsan Sağlıklı Yaşam, Kültürel Değerlerimizin Yaşatılması , Veli Ziyaretleri , Güzel Dişliler Dayanışmasında El Ele" gibi bazı projeleri uygulamaya koyduklarını , zamanla bu projelerle ilgili çalışmalarına devam edeceklerini belirterek , bu güzel çalışmalar için Dişli ve Çevresinde Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Milli Eğitim Kurumları ile dayanışma içerisinde bulunacaklarını ifade etti.

Bu çalışmalardan Kızılay kan merkezi işbirliğiyle toplumumuzda dayanışma örneğinin en önemli halkalarından birisi olan " 1 DAMLA KAN , 1 CAN " Kan Bağışı Kampanyası düzenlediler. Bu anlamlı çalışmalarından dolayı , Başta Okul Müdürü Bülent GÜVENİR 'e , Kan bağışı kampanyasına gerek önemli destek vererek veya kanlarını vererek katkıda bulunan ;Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR 'e , Dişli Atatürk Orta Okulu Müdürü Mustafa UYAR'a , Okul Aile Birliği Başkanmız İsmail ÖLMEZ'e , Dişli İlkokulu Öğretmenleri Sedat BİLGEN'e, Ömer Faruk TAKTAK'a , Sadık DEĞİRMENCİ'ye , Kadir GÜVENİR'e , okul hizmetlileri Üzeyir VURAL'a , Abdullah SOLMAZ'a , Kampanyaya Gönülden destek olarak çevresindeki dostlarını arkadaşlarını kan vermeleri hususunda ikna ederek kan vermelerini sağlayan İlyas YILDIRIM Kardeşimize, öğrenci anne ve babalarına , kasaba esnaflarına , Dişli Cami İmam Hatiplerinden Mehmet SAPMAZ Hocamıza , Emekli Polis Salih Gedik'e , Eczacı Ali CEYLAN'a desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi ve Allah Razı Olsun dileklerimizi iletiyoruz.






























































































Son Güncelleme :  14/01/2015 Saat 21:18:54 Bu Haber  4482 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 26/01/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
KAN VEREN HERKESTEN VE EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN-EROĞLU AİLESİ - TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 19/01/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin Güzel İnsanları Güzel Bir Kurumda yeni yöneticileri ile güzel bir uygulama yapmışlar. Emeği genlerden Allah razı olsun. Daha nice yenilikler ve hayurlı işler sizleri bekliyor. Allah yolunuzu açık kılsın. Yar ve Yardımcınız olsun.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 17/01/2015 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
BİR DAMLA KAN BIR CAN SLOKANI GUZEL OLMUŞ KAN BAĞIŞI BILIÇLENDIRME ORGANIZASYONU GERCEKTEN ÖNEMLI VE GUZEL EMEĞİ GECEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ACIL DURUMLARDA HASTANENIN NEKADAR IHTIYAÇ DUYDUĞU VE BAĞİŞLANAN KANLA NE CANLARIN TEKRAR HAYAT BULDUĞU ORTADADIR TESEKKURLER DİŞLİM TESEKURLER KIZILAY KAN MERKEZI

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta