19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞI GECESİNDEN İZLENİMLER (FOTO - VİDEO)
AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞI GECESİNDEN İZLENİMLER (FOTO - VİDEO)


AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞI GECESİNDEN İZLENİMLER

KANAL 3 YAYININI TEKRAR İZLEMEK İÇİN VİDEO EKLENDİ

Avrupa DiŞlililer Derneğimizin organize ettigi Birlik, Beraberlik ve kardeşlik gecesi büyük bir coşkuyla Bischofsheim ' da kutlandı.

Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Süreyya GÜVENİR ' e ve ekibine, daha sonra Derneğimiz üyelerine ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.

Avrupa Dişlililer Derneğimizin ağalığı Ahmet ÖZDEMİR Abimizden alınıp iki yıllığına Karavelilerin Emin ' in Kadir ' in oğlu MEHMET KARA Abimize geçmiştir.Hayırlı uğurlu olsun. Her iki eski ve yeni Ağamıza da Derneğimize yapmış oldukları maddi ve manevi yardımlardan dolayı teşekkür ederiz.

Bu organize de emeği geçen, görünen görünmeyen tüm hizmet erlerine tek tek canı gönülden şükranlarımızı sunarız. Hepiniz sağ olun , Allah yar ve yardımcınız olsun. Selam ve dua ile.


AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİMİZİN ORGANİZE ETTİĞİ BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK GECESİ KANAL 3 AFYON TV DE 11 NİSAN 2015 CUMARTESİ GÜNÜ YEREL SAATİYLE 22.30 ' DA AVRUPA SAATİYLE 21.30 ' DA GURBET ELLER PROGRAMINDA CANLI OLARAK YAYINLANACAKTIR.İZLEMEK İSTEYEN DİŞLİLİ HEMŞEHRİLERİMİZE DUYURULUR. TVDEN İZLEYEMEYENLER AŞAĞIDA Kİ İNTERNET ADRESLERİNDEN İZLEYEBİLİR.SELAM VE DUA İLE

www.kanal3.com.tr


1.BÖLÜM



2. BÖLÜM


AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ BAŞKAN KONUŞMASI

Sayın Dişli Kasabası Belediye başkanımız, tüm değerli saygı değer konuklarımız ve misafirlerimiz Avrupa Dişlililer Derneğimizin düzenlemiş olduğu Dişlililer Gecesine Hoş Geldiniz.

Değerli Dişlililer, değerli misafirlerimiz , 2000 yılından bu yana faaliyet göstermekte olan derneğimiz 15. Yılını sizlerin sayesinde kutlamaktadır. Siz değerli Dişlili hemşerilerimizin bunda katkısı azımsanmayacak kadar çoktur. Bunun için sizlere derneğimiz adına canı gönülden teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Siz değerli misafirlerimiz bizleri yanlız bırakmayıp buralara kadar geldiniz. Birlik beraberlik ve kardeşliğinizi gösterdiniz. Bizlerde Yönetim Kurulu olarak sizleri burada misafir etmekten gurur duyuyoruz. Ayrıca kadın kollarımız ve BISCHOFSHEIM ' da yaşayan Dişlili bacılarımız siz değerli misafirlerimize kendi elleriyle yöresel yemekler sunacaklar. Onlara huzurunuzda teşekkür ederiz.

Kısace derneğimizin amaç ve faaliyetlerinden de bahsetmek istiyorum;

- Derneğimizin Misyonu ; İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır ilkesiyle çalışmalarımızı en üst seviyede yürütmektir.
- Vizyonumuz ; Avrupa ' da Birlik ve Beraberlik olup Dişlimize gereken güzellikleri sunabilmektir.
- Çalışma ilkelerimiz ; Gurbette ki Dişlilileri bir araya toplamak , haberleşme , irtibat ve beraberliğimizi bir arada tutmak , şeffaflık ve eşitlik ilkesi ile Yönetim Sağlamak , Yurt dışı ve yurt içi olaylara duyarlı olmak , çevremize duyarlı olmak , her türlü olay haber ve projeye anında olumlu reaksiyon göstermek. Tabi ki sizden gelecek her türlü fikire açık olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Konuşmama son vermeden önce hepinize iyi eğlenceler diler , saygı ve sevgiyle selamlar, katılımlarınızdan dolayı derneğimiz adına teşekkür ederim.

Avrupa Dişlililer Derneği Başkanı
Nurullah OKUMUŞ




AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ MUASİP-SEKRETER KONUŞMA METNİ

Öncelikle amacı birlik, beraberlik ve kardeşlik olan Dişlililer gecemize hoş geldiniz. Ben derneğimizin Muasip ve Sekreteriyim. Bu konuda üzerime düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Müsade ederseniz sizlere bu konuda bir kaç istatistiki bilgi vermek istiyorum.

20.04.2014 Tarihinden buyana , yani yaklaşık bir yıldır ne gibi faaliyetlerde bulunduğumuzu detaylara girmeden sırayla belirtmek isterim;

- Öncelikle noter işlemleri ile ilgili pürüzler giderildi. Dernek yeni adresine resmi olarak taşındı(Adres yanlışlığı düzeltildi ve değişikliği yapıldı. Resmi olarak notere başvuruldu)
- Bankacılık sisteminde ki değişiklikler nedeniyle problemli olan sistem yeniden sepa ile ONLINE BANKING'e geçildi.
- 15 yıl önceki tüzük yenilendi. Kurul toplantısıyla uzun çalışmalar sonrası güncel hale getirildi.
- Üye kayıtları kontrol altına alındı. Digital ortamda üye takibi sağlandı.
- Derneğimiz ve üyelerimiz arasında sosya paylaşım siteleri kuruldu. (E-mail , facebook , Twitter , Güzel Dişlim [www.dislikasabasi.com] , Skype[Telekonferans için] , WhatsApp [Yönetim Kurulunun haberleşmesi için] gibi)
- Tasarruf paketine geçildi. Dernek masrafları minumuma indirildi.
- Mali konularda şeffaflığa gidildi. Oto kontrol sistemi sağlandı. (Bütün girdi çıktı kayıt altına alındı. Gelir Gider denkliği sağlandı. Sistem herkese açık olup kontrol edilebilir)

Haberleşme Alanında Yapılanlar;

- Yönetim Kurulumuz Bir yılda 6500 Km yapmıştır. Toplam yapılan Km 10100 ' dür.
- Facebook ' da 340 Konu Başlığı Paylaşıldı.
- Facebook Messenger ile 1650 mesaj paylaşımı yapılmıştır.
- Güzel Dişlim sitemizde 12 haber paylaşılmış ve haberlerimiz ortalama 1200-1300 takip sağlanmıştır.
- E-mail ve Twitter daha çok derneğimizin resmi haberleşmelerinde kullanılmaktadır.

Hepinize gecemize katıldığınız için Teşekkür Ederiz. İyi Eğlenceler. Hayırlı Akşamlar Dileriz. Selam ve Dua İle.

Muasip - Sekreter
M. vural YURDUSEV








Avrupa Dişlililer Derneği Gecesinden Sitemize Ulaştırılan Fotoğraflar;

































































































































































































Son Güncelleme :  10/04/2015 Saat 00:41:56 Bu Haber  9099 Kez Okundu



Avrupa ' dan bildiriyor
 
Cennet Taşpınar

firtina_cennet_79@msn.com

Sitemizde 70 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 15/04/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
BAZI TANIDIK SİMALARI GÖREME SEKTE GÜZEL OLMUŞ EMEĞİ GEÇENLERDEN VE BİZLERE BU GÖRÜNTÜLERİ CANLI YAYIN YAPAN KANAL 3 AİLESİNDEN VE HAMZA BEYDEN ALLAH RAZI OLSUN.NİCE HAYIRLI GECELERE-TINAZ TEPEDEN SELAMLAR EROĞLU AİLESİ

     
     
 Yorumlayan : H.HÜSEYİN UYAR      Tarih : 15/04/2015 00:00:00
   
BİLECİK/BOZÜYÜK
06/01/2008
Mesaj Bilgisi
659

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimizin Güzel insanları Güzel Bir Etkinlik Olmuş. Allah Birlik Beraberliğinizi Bozmasın.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 14/04/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin Güzel İnsanları Güzel Bir etkinlikte bir araya gelerek güzelliklerini ortaya koymuşlardır. Allah yar ve yardımcınız olsun. Aranıza fitne-fesat tohumu atmak isteyenlere fırsat vermesin. Nice nice bu tür güzel etkinlikler sizlerin olsun.

     
     
 Yorumlayan : Kadir Pamukcu      Tarih : 13/04/2015 00:00:00
   

15/01/2007
Mesaj Bilgisi
222

Fanatik Üye
 
Emegi gecen arkadaslara tesekürler güzel bir gün gecirdik.Ayrica türkiyemizden gelen Baskana ve arkadaslarada tesekürler ederim insallah devamini dileklerimle.Ayrica frankfurt camiasini cok selamlar tesekürler.

     
     
 Yorumlayan : Ibrahim Koylu      Tarih : 13/04/2015 00:00:00
   
fransa
04/12/2005
Mesaj Bilgisi
428

Fanatik Üye
 
Emegi gecenlerden Allah razi olsun

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Aksoy      Tarih : 12/04/2015 00:00:00
   

27/01/2013
Mesaj Bilgisi
142

Tecrübeli Üye
 
Allah birlik ve beraberliğinizi daim etsin.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 11/04/2015 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
memleket sevdalılarına selam olsun allahım bırlık ve beraberlığımız bozmasın memleket için durmak yok yola devam

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 11/04/2015 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Avrupa Dişlililer Derneğinin organize etmiş olduğu birlik ve beraberlik gecesi gayet güzel olmuş,geceyi organize eden ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Gençlerimizin arasına ayrılık tohumları girmediği ve gençlerimiz buna fırsat vermediği takdirde,yürekleri toplu attığı müddetçe onları kimse sindiremez.Gençler milli ve manevi değerlerine sahip çıktığı müddetçe islami kuralların dışına çıkmadığı müddetçe eğlenebilirler,bunda bir mahzur yoktur.Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın..Avrupadaki tüm kardeşlerimize selamlar...

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 11/04/2015 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Dernek yöneticilerimiz ve dernegimize yardimda bulunan bütün hemsehrilerimize samimiyetimle tesekkür ederim. Bizler icin güzel bir hizmet ve güzel bir gündü.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 08/04/2015 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Avrupa da Yaşayan Hemşehrilerimiz Avrupa Dişlililer Derneği Çatısı Altında 2 Yıl da Bir,Bir Araya Gelerek Güzel ve Anlamlı Birlikteliğin Yaşatılmasında Bu Güzide Dernek Çatısı Altında Canla Başla Görev Yapan Başta Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah OKUMUŞ Kardeşimiz Olmak Üzere Tüm Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gönüllü Olarak Gecesini Gündüzüne Katan Ailelerin Katkıları Çok Büyüktür.Bu Güzel ve Anlamlı Gününüz Hayırlı Olsun.Daha Nice Güzel Birlikteliklere Kavuşmanız Dileğiyle Başta Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nurullah OKUMUŞ Kardeşimize,M.Vural YURDUSEV Kardeşimize, Tüm Yönetim Kurulu Üyesi Kardeşlerimize ve Avrupa da Yaşayan Tüm Gurbetçi Ailelerimize Güzel Dişlimiz den Kucak Dolusu Selam ve Sevgilerimi Sunarım.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 12 Yorum Bulunmakta