24 Nisan 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ ATATÜRK ORTAOKULU KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.
DİŞLİ ATATÜRK ORTAOKULU KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.





Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Dişli Atatürk Ortaokulu etkinlikler düzenledi. Proğram Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başladı. Kur'an-ı Kerimi ortaokul öğrencilerinden Kadriye Akçay okudu. Proğramın açılış konuşmasını Okul Müdürü Mustafa Uyar yaptı. 6.sınıf öğrencileri korosundan ilahiler söylendi. 40 Yaşındasın şiiri ve yağmur şiiri okundu. Peygamber Efendimizin Hayatı konulu yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. İmam Hatip Lisesi Kız öğrencileri ilahiler söyledi.

Kutlama programına Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, İlçe Milli eğitim Müdürü Harun Yazar, Bolvadin İmam Hatip Lisesi Müdürü Bekir Sıtkı Özaydın, Dişli İlkokulu Müdürü Bülent Güvenir, Ak Parti Belde Başkanı, Dernek Başkanları, Emekli Öğretmenler,Cami görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dişli'de Böyle anlamlı etkinlikte daha önce okullarımızda rastlayamadığımız

Kutlu Doğum Haftası , okullarımıza mescid açılması gibi birbirinden güzel adımlar Başbakanımızın ve Milli Eğitim Bakanlığımızın Attığı güzel adımlar içerisinde bir İlki temsil etmesi ve manevi kalkınmanın okullarımızdan başlayacağı düşüncesinin güzel uygulamalarla öne çıkarılması
öğrenci velileri ve halkımız tarafından takdirle karşılandı.











































































































































Son Güncelleme :  25/04/2015 Saat 12:19:56 Bu Haber  5594 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 28/04/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ, EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt ÜYÜMEZ      Tarih : 27/04/2015 00:00:00
   

31/08/2005
Mesaj Bilgisi
67

Aktif Üye
 
EMEĞİ GEÇENLERDEN VE KATKI SAĞLAYANLARDAN MEVLAM RAZI OLSUN. RESULÜLLAH GİBİ DİNİ YAŞAMAK AZMİ VE CEHDİ İLE AEO

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 26/04/2015 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
BENIM GUZEL ULKEM VE MEMLEKETIMDE NELER YASANIR OLMUŞ DAHA DUNE KADAR 15 YASINA KADAR KURAN KURSLARI YASAKTI ŞİMDİ SEVGILERINI MUTLULUKLARINI İNANÇLARINI ÖZGURCE ORTAYA KOYUYORLAR VE TUM PEYGAMBER SEVDALILARIDA ÖNCU OLMUŞ VE PROĞRAMA BIR FIIL KATILMIŞLAR BUNDAN GUZEL NE OLABILIRKI GURURLUYUM DIŞLILI OLDUĞUM İÇİN EMEĞİ GECEN HERKESE TESSEKKUR EDERIM KANDILIMIZ MUBAREK OLSUN

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 23/04/2015 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Allah''a şükürler olsun ki Resûlüllah (S.A.V) Efendimize olan sevgimizin bir nişanesi olan Kutlu Doğum Haftası çoşkusu resmi protokollerde de kutlanmaya başlanması sevindirici bir faaliyettir.Yavrularımızı Efendimizi sevdirmek adına yapılan her türlü faaliyetler gelecek nesiller adına ümit verici bir adımdır.Bu tür faaliyetleri organize eden başta Mustafa Uyar hocamıza ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkürler eder,Allah onlardan razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 22/04/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Alemlere Rahmet Olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizi Allah''ın İlk Emri Oku emrini okumanın beşiği olan İlk-Orta-Lise ve Üniversitelerde anmayı nasip eden Rabbimize binlerce şükürler olsun. Bu günleride gördük ya artık gözümüz arkada kalmaz. Bu kutlamaya sebep olan, maddi ve manevi emeği geçenlerden Allah razı olsun. Yolumuz Kur''an ve Sünnet yolu olsun. Gençlerimize bu küçük yaşta ne verebilirsek inşallah semeresini en kısa sürede alırız. Allah yar ve yardımcımız olsun.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Şişik      Tarih : 21/04/2015 00:00:00
   
Gebze
07/04/2006
Mesaj Bilgisi
118

Çalışkan Üye
 
Kutlu Doğum haftası proğramını organize eden kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim,çok güzel olmuş,emeği geçenlerden ALLAH razı olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta