18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Avrupa DDYD Tarafından Bildirilmiştir
Avrupa DDYD Tarafından Bildirilmiştir
AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU TARAFINDAN BİLDİRİLMİŞTİR

Avrupa DDYD Yönetim Kurulu 07.10.2006 tarihinde İsa GEDİK Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri; Cennet TAŞPINAR,Yener ÖLMEZ,Kaya ÖZDEMİR,Salih AĞILÖNÜ,Soner ARSLAN ,Nurullah OKUMUŞ’un katılımlarıyla toplanarak Derneğimize yardım başvurusunda bulunanların başvuru dosyaları incelenmiş olup,derneğimiz tarafından yapılacak yardımlarla ilgili aşağıda belirtilen kararları oy birliği ile almışlardır.

  1. Derneğimize başvuruda bulanan üniversitede öğrenim gören 10 (on) öğrenciye karşılıksız burs verilmesine ,Orta Öğretim Kurumları Sınavlarına (OKS)hazırlanan 3 (üç) öğrencimizin dershane giderlerinin karşılanmasına ,


  2. 2 (İki) aileye hastalık ve genel ihtiyaçlarından dolayı nakdi yardımda bulunulması


  3. Yönetim Kurulumuzca değerlendirmelerimizde 3 (üç) öğrencinin ; belge eksikliği,geç müracaatları gibi nedenlerden dolayı başvuruluların reddine karar verilmiştir.


  4. Öğrencilere verilecek burslar ve yardımlar 01.10.2006 ile 01.05.2007 tarihleri arasında yardıma hak kazanan öğrencilerimize elden imza karşılığı veya banka hesaplarına gönderilmek suretiyle verilecektir.


  5. 4 (Dört) Öğrencimizin müracaatları yaptığımız değerlendirme sonucunda ailelerinin maddi durumları iyi olduğundan müracaatları kabul edilmemiştir.


Avrupa DDYD talep başvurularının fazlalığı nedeniyle,bütçe imkanlarımızla sınırlı öğrenciye ve aileye yardımlarda bulanabileceğimizden diğer başvuruların karşılanabilmesi mümkün olmamıştır.

Bu vesile ile başta tüm Dişlili Hemşehrilerimizin , Tüm İslam Aleminin Ramazanlarını ve Bayramlarını tebrik eder,geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini diler ,

Saygılarımızı Sunarız.

AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU




İsa GedikCennet TaşpınarYener ÖlmezKaya Özdemir
Yön.Kur.BaşkanıYön.Kur.ÜyesiYön.Kur.ÜyesiYön.Kur.Üyesi


Salih AğılönüSoner ArslanNurullah Okumuş
Yön.Kur.ÜyesiYön.Kur.ÜyesiYön.Kur.Üyesi




Son Güncelleme :  11/10/2006 Saat 16:34:24 Bu Haber  4194 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun