16 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU (VİDEO-FOTO EKLENİYOR)
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU (VİDEO-FOTO EKLENİYOR)




GÜZEL DİŞLİ’DE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI; BOLVADİN KAYMAKAMIMIZIN, İLÇE GARNİZON KOMUTANIMIZIN, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜN VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜN KATILIMLARIYLA BİRLİK - BERABERLİK VE COŞKU İÇERİSİNDE HALKIMIZIN YOĞUN İLGİSİYLE KUTLANDI.




Kar yağışı nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, kasaba tarihinde ilk defa ilçe protokolümüz Bolvadin Kaymakamımız Sayın Osman Nuri CANATAN Bey’in, İlçe Garnizon komutanı Sayın Çağlar İLDEN Bey'in İlçe Emniyet Müdürü V. Sayın Yunus DİNÇ Bey’in ve Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun YAZAR Bey’in Katılımlarıyla Dişli Belediyesi Önünde Saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal marşımız ile başlandı.


Bayram açılış konuşmasını Dişli Belediye Başkanı Sayın Süreyya Güvenir Bey Yaptılar. Bu Yıl Programı Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR Başkanlığında Dişli İlkokulu Öğretmen ve Öğrencileri tarafından sunulduğu kutlamalarda Öğretmen Sedat BİLGEN Bey günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Bayram sunuculuğunu Dişli İlkokul öğretmenleri Ömer Faruk TAKTAK ve Sadık Değirmenci yaptılar.

Bayram programı boyunca birbirinden güzel şiirlerin , oyunların ve yarışmalar Başta Kaymakamımız ile Protokolden ve Dişlili İzleyicilerden büyük beğeni topladı. Bayrama katılımım fazla olması da katılımcıların takdirlerini kazandığı da gözlerden kaçmadı.


Program sonunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize kaymakamız ve protokol üyeleri tarafından ödüller verilerek , günün anısına fotoğraf çekimleri yapıldı.
Programın bitiminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenini gerçekleştiren Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR Bey ve tüm öğretmenleri tek ek tebrik ettikten sonra program alkışlarla sona erdi.



Sitemiz Olarak kasabamızda Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına katılan Bolvadin Kaymakamımız Sayın Osman Nuri CANATAN Bey’e, İlçe Garnizon Komutanımız Üsteğmen Sayın Çağlar İLDEN Bey’e, İlçe Emniyet Müdürü V. Sayın Yunus DİNÇ Bey’e ve Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun YAZAR Bey’e , katılımlarıyla kasabamızı şereflendirdiklerinden dolayı , Dişli Belediye Başkanımız Süreyya GÜVENİR Bey’in bu güzel ortama ev sahipliği yapmalarından dolayı , bu güzel Bayram kutlama hazırlıklarını yaparak güzel sunumları nedeniyle Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR Bey’e ve tüm Dişli İlkokulu öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Bayram töreninden sonra öğle vakti Belediye Başkanı Süreyya Güvenir Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Misafirlere, Öğretmenlere, Mahalle muhtarlarına Yayla çorba, etli bulgur pilavı, cacık, bamya ve tahin ikram etti. Misafirler Derneğin müzesini gezerek teşekkür ettiler..
www.dislihaber.com Muhammed ÜNAL ve www.dislikasabasi.com Mustafa OKUMUŞ Web Sitelerimiz Ekibinin Güzel Çekimleriyle bayram izlenimlerimizi izleniminize sunuyoruz.


Kasabamızda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Dişli Belediye Başkanlığı Temsili Görevini, Dişli İlkokulu 4A Sınıfı Öğrencisi Hasan ŞEN Ziyaret Edilen Dişli Belediye Başkanı Sayın Süreyya GÜVENİR'den Devir Aldı. Belediye Başkanlığı Koltuğuna Oturan Temsili Başkan Hasan ŞEN Belediye Başkanı Olarak Muhasebe Müdürü ve Fen Memurunu Zile Basarak Makamına Çağırdı. Başta Okul Bahçemizin Kumlu Olması Nedeniyle Taliyenin Zaman Zaman Tıkandığını Bunun İçin Dişli İlkokulu Okul Bahçesinin Parke Döşetilmesi , Okul Bahçe Duvarının Yükseltilmesi veya Demir Korkuluklarla Çevrilmesi İçin Gerekli Çalışmaların Yapılmasını İstedi. Ayrıca Geziler İçin Belediye Tarafından Araç Tahsis Edilmesini Dile Getirdi. Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir 'den Söz Aldı. Ziyarette Belediye Başkanına Sorular Soruldu Belediye Hakkında Bilgiler Edindiler. Belediye Başkanının İkramından Sonra Okul Müdürü Bülent GÜVENİR ve Öğrenciler Vedalaşarak Belediye den Ayrıldılar.









































































































































































































































































































































































Son Güncelleme :  28/04/2015 Saat 22:47:55 Bu Haber  6173 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2065 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mehmet Yurdusev      Tarih : 30/04/2015 00:00:00
   
Almanya
27/04/2009
Mesaj Bilgisi
195

Başarılı Üye
 
GÜZEL DİŞLİMİZ.DE 23 NISAN ULUSAN EGEMENLIK VE ÇOCOK BAYRAMI CANDAN KUTLAR VE BIRLIK VE BEREBERLIYIMIZIN DAYIMA EBEDIYE KADAR GITMESINI DILERIM

     
     
 Yorumlayan : Bekir Uysal      Tarih : 28/04/2015 00:00:00
   
Bolvadin Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğ
31/10/2007
Mesaj Bilgisi
196

Başarılı Üye
 
MİLLİ VE DİNİ BAYRAMLARI YAŞAMAK VE YAŞATMAK GEREKMEKEDİR. GEÇMİŞİMİZİ YADETMEK VE YENİ NESİLLERİMİZE ONLARI HATIRLATMAK GELECEĞİMİZE YÖN VERMEK AÇISINDAN ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 28/04/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1798

Fanatik Üye
 
DİŞLİMİZDE HER BAYRAM GÜZEL GEÇER.TEŞEKKÜRLER.TINAZTEPEDEN HERKESE SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 28/04/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2074

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimde Güzel bir 23 NİSAN Bayramı olmuş.Tebrikler.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta