24 Nisan 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AFYONKARAHİSAR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AKİF ÖZKALDI DİŞLİ'Yİ ZİYARET ETTİ
AFYONKARAHİSAR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AKİF ÖZKALDI DİŞLİ'Yİ ZİYARET ETTİ





2015 Milletvekili seçimi kampanyası tüm hızıyla sürüyor. 30 Nisan 2015 Perşembe günü akşam saatlerinde Afyonkarahisar Milletvekili adayı önceki DSi (Devlet Su İşleri Genel Müdürü) Bolvadin'li hemşehrimiz Akif Özkaldı akşam saatlerinde Dişli girişinde büyük konvoyun eşliğinde Dişli'ye giriş yaptı.

Cami önünde toplanan Dişlililere önce Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı ya kasabamız halkı adına hoşgeldiniz konuşması yaparak Milletvekili adayı Akif Özkaldı Bey' in DSİ Genel Müdürlüğü döneminde Dişli adına yaptıkları başvuruları hiç çevirmediğini Belediyemize 1 Kamyon, 1 Jip, Vidanjör, Toprak Su kooperatifine sağladığı araç trafo ve diğer takviyelerle çalışamaz haldeki su pompalarını çalıştırarak kasabamız çiftçilerinin hizmetine sunduklarından dolayı kendilerine teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi. Ayrıca daha önce kasabamız Mevlicek mevkisine yapılması düşünülen baraj projesini tekrar canlandırma etüd çalışmalarına başlanılması talimatınıda Sayın milletvekili adayımız dönemin DSİ Genel Müdürü Sayın Akif Özkaldı beyin talimatıyla tekrar başlatıldığınıda ifade etti.

Daha sonra Bolvadin Akparti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim Bey yaptığı konuşmada Bolvadin olarak Bolvadinli hemşehrimiz Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı ile birlikte 5 te 5 milletvekilini meclise göndereceklerini söyledi. BUnun için Dişlililerden % 80 oyla rekor beklediklerini, bunun için her görüşe mensup halkımızı saflarımızda görmek istediklerini söyledi.

Alkışlarla mikrofonu eline alan Bolvadinli hemşehrimiz Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı bey, Dişlililere akşam saatleri olmasına rağmen kendisine gösterilen sevgi adına teşekkür etti. Dişlililere bundan sonrada elinden geldiğince hizmetin gelmesi için çalışacağını bunu kendisine görev saydığını ifade etti. Dişli'de Mevlicek mevkisine baraj yapılması için gerekli çalışmaları Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu Bey'in destekleriyle kendisinin başlattığını Dişlilerin buna layık olduğunu söyledi.

Yapımına başladıkları Çay Barajının tamamlanmak üzere olduğunu, döşenecek sağlıklı borularla Bolvadin, Çay Dişli ve çevredeki bütün köy ve kasabaların memba suyuna kavuşturacaklarını kireçli su içilmesine son vereceklerini söyledi. Kasaba halkının ziyaret boyunca tezahürat ve sevgi gösterilerinde bulunduğu Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı bey, Dişli halkına ilk hitabı olduğunu ziyaretlerinin bundan sonrada devam edeceğini belirterek alkışlar ve konvoy eşliğinde kasabamızdan ayrıldılar.



















































Son Güncelleme :  01/05/2015 Saat 11:46:28 Bu Haber  3778 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 04/05/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
ÇALIŞKAN BÜROKRAT, BOLVADİN MİLLET VEKİLİ ADAYIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM. CENABI ALLAH İNŞALLAH EMEGİNİ BOŞA ÇIKARMAZ.EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 04/05/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Sayın Vekil adayımızın listedeki yeri gönlümüzde 1. sıra idi ama nasip olmadı. İnşallah Afyon halkı bu adayımızın değerini bilir de Meclise gönderir. Daha önce yapmış olduğu hayırlı hizmetlerin kat ve kat fazlasını yapma fırsatı bulur ve yapar. Allah yar ve yardımcısı olsun. Umutsuzluk çare değildir. Niyetimiz halka hizmet etmek ise çalışıp gayret etmek bizden takdir Allah''dandır. Allah iyi niyetlerimizi ve çalışmalarımızı karşılıksız bırakmaz.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 02/05/2015 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
BOLVADINIMIZDEN MILLETVEKILI OLMAYIŞINI GECEN DÖNEM FAZLASIYLA ÇEKTIK AFYONLU OLUPTA SAHIPLENENIDE GÖRDUK SAHIPLENMEYENIDE NE OLURSA OLSUN BOLVADINLIYI MECLISDE GÖRMEK İSTIYORUZ İÇİMİZDEN BIRI MILLETVEKILI ADAYI OLMADAN DA ÇOK YARDIMINI GÖRDUK HALA DA GÖRUYORYORUZ HAYDI DIŞLIM HERSEY DIŞLIM İÇİN

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta