24 Nisan 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 CAMİLERİMİZİN NEŞELERİ (Fotoğraf Eklendi)
CAMİLERİMİZİN NEŞELERİ  (Fotoğraf Eklendi)




Yaz ayı gelmesiyle camilerimiz inşallah yaklaşık üç ay çocuklarımızla dolup taşacak. Camilerimiz cıvıl cıvıl olacak onlarla. İnşallah evlatlarımız, Betüllerimiz, Mehmet Akiflerimiz geleceğe milli ve manevi değerlerine sahip olarak giderler.


Diyanet İşleri Başkanlığımız her yıl çocuklarımıza yönelik olarak tatil dönemlerinde bir eğitim öğretim proğramı uygulamaktadır. Bu proğram çok yerinde ve faydalıdır. Çocuklarımız bu kısa fakat çok verimli zaman dilimlerinde hem dinlerini diyanetlerini öğrenme fırsatı bulacaklar hem de evlatlarımız daha bu ömürlerinin baharında camilerimizle tanışmış olacaklardır.


Ne kadar acıdır ki bizlerin ülkemizde namaz kılma genellikle elli altmış yaş üzeri insanlarımızda başlamaktadır. Tabi bu çağa kadar bir takım sebeplerden dolayı namazla ilgili her türlü bilgiyi alamadıklarından olacak ilerleyen yıllarda bu kişiler namaza başlasalar da hakkıyla namazlarını eda edemeyeceklerdir. Tespitlerim şunu gösterdi ki namaza niyaza sonradan başlayan insanlar bir şekliyle çocukken camide ya da evlerinde namazla ilgili olarak bağırılmış ve çağırılmış insanlardır. Çocukken bağırılan ve horlanan çocuklar ilerleyen yıllarda kolay kolay namaza başlayamamaktadır.
















































































Son Güncelleme :  30/06/2015 Saat 18:17:02 Bu Haber  4545 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 06/07/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN SİZİN EN HAYIRLINIZ KUR''AN-I ÖĞRENEN VE ÖĞRETENİZDİR BUYURMAKTADIR. BU HAYIRLI YOLCULUĞA KATILAN TÜM YAVRULARIMIZA ALLAH EN KISA SÜREDE KUR''AN ÖĞRENMEYİ NASİP ETSİN. KENDİLERİNE, AİLELERİNE, BELDEMİZE VE ÜLKEMİZE KUAR''AN AŞKIYLA HİZMET ETMEYİ NASİP ETSİN. HOCALARIMIZA DA KOLAYLIKLAR VE SABIRLAR İHSAN ETSİN. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Hulusi Çetinkaya      Tarih : 02/07/2015 00:00:00
   
Dişli Kasabası
12/02/2013
Mesaj Bilgisi
108

Çalışkan Üye
 
camilerimizin gülleri kuran bülbülleri yavrularımız camilerimizi doldurdular.hepsine başarılar dilerim.camilerde çocuk sesleri yoksa saflarda çocuklar yoksa o milletin geleceği tehlikelidir.rabbim camilerimizi cemaatsiz bırakmasın amin.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 01/07/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
GENÇ YAVRULARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇOKGÜZEL UYGULAMA. AİLELERİN ÇOCOKLARINI GÖNDERİP TAKİP ETMELİDİRLER.ATALARIMIZ AĞAÇ YAŞİKEN EGİLİR SÖZÜNÜ BOŞA SÖYLEMEMİŞLER.DİYANET İŞLERİNE BU UYGULARDAN DOLAYI TEŞEKÜRLER.EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Şişik      Tarih : 01/07/2015 00:00:00
   
Gebze
07/04/2006
Mesaj Bilgisi
118

Çalışkan Üye
 
Kuran öğrenen çocuklarımıza Allah zihin açıklığı versin,organizasyonu yapanlardan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta