19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 MERHUM KOMUTANIMIZ ÖMER YURDUSEV AİLESİNİN EĞİTİME ANLAMLI KATKILARI
MERHUM KOMUTANIMIZ ÖMER YURDUSEV AİLESİNİN  EĞİTİME ANLAMLI KATKILARI







MERHUM KOMUTANIMIZ ÖMER YURDUSEV AİLESİNİN KASABAMIZ DİŞLİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN EĞİTİMİNE ANLAMLI KATKILARI



Kasabamız İlkokulu na geçtiğimiz Aralık ayında atanarak göreve başlayan Okul Müdürü Bülent GÜVENİR Öğretmenimiz , çalışmalarına durmadan devam ediyor. Aynı tempodaki çalışmaya Dişli Orta Okulu na atanan Okul Müdürü Mustafa UYAR Öğretmenimizde devam ettiğini görmek bir kasabalı olarak başta öğrencilerimizi ve öğrenci velilerimizi memnun ediyor.
Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR velilerle yaptığı ilk toplantıda okuldaki eksiklikleri dile getirmiş bu eksikliklerin üstesinden mutlaka geleceklerini, bunu da ancak insanımızı ve yavrularımızı sevmekten geçeceğini , el ele vermelerinin gerektiğini dile getirmişti. Veli toplantısında Anasınıfı mutfağının içler acısı olduğunu mutfak diye kullanılan yerde bir lavabonun da bulunmadığını anasınıfında öğrencilere sırayla yemek getiren annelerimizin bacılarımızın yemek sonrası bulaşıkları erkek hizmetlilerin bulunduğu odaya gelerek ulu orta bulaşıklarını yıkadıklarını bu durumun bize yakışmadığını içini sızlattığını ifade etti. Okul Aile Birliği Başkanı İsmail ÖLMEZ den derhal temiz su ve atık su tesisatını hayrına yaptırmasını velilerin önünde rica etti. Aynı zamanda kasabamızda Yakamoz Tesisat Ticaretin de Sahibi olduğu İsmail ÖLMEZ Kardeşimizden velilerin önünde söz aldı.

Okul Müdürü daha sonra Ömer YURUSEV Komutanımız Eşi İkramiye YURDUSEV Yengemiz ve Oğlu Vural YURDUSEV kardeşimizle irtibata geçerek Dişli İlkokulu Anasınıfı için düzenli bir mutfağın oluşturulması gerektiğini kendilerine anlattı. İkramiye YURDUSEV Yengemiz ve Oğlu Vural YURDUSEV kardeşimiz Kıymetli komutanımız Ömer YURDUSEV hayrına seve seve yapmaya hazır olduklarını sözünü vermişler çalışmalara devam edilerek kısa sürede yavrularımızın kullanımına hazır aspiratörlü geniş mutfak dolabı,buz dolabı, Yakamoz Tesisat tarafından da dokunmatikli lavabo ve su tesisatları mutfağa montajı tamamlatılarak yavrularımızın temiz hijyen ortamda yemek yemeleri ve annelerinde daha rahat uygun ortamda çalışma imkanı sağlanmış,
Geçtiğimiz Ocak ayında mutfağın açılışı misafirlerimizin ,kasabamızdaki Yurdusev Ailesinin yakınları öğretmenlerimizin öğrencilerimizin katılımlarıyla açılışı yapılarak hizmete sunulmuştu.



Geleceğimiz minik yavrularımız için bu güzel çalışmalarından ve yardımlarından dolayı merhum sevgili komutanımız Ömer YURUSEV eşi İkramiye YURDUSEV Yengemiz ve Oğlu Vural YURDUSEV kardeşimize ve ailesine , Okulumuzda ve çevremizde Bu Güzel çalışmaların gerçekleştirilmesinde büyük katkılarından dolayı ; kasabamız halkıadına, öğrencilerimiz, öğrenci ailelerimiz, öğretmenlerimiz ve okulumuz adına teşekkürlerimizi ve ALLAH RAZI OLSUN dileklerimizi iletiyor, çalışmaların bitiminden 6 ay sonra Okul Müdürü Bülen GÜVENİR tarafından kendileriyle yaptıkları teşekkür etme anında ki izlenimleri sunuyoruz.






DİĞER AÇILIŞ FOTOĞRAFLAR EKLENECEK






































OKULLARIMIZLA DEVAM EDEN VE BİTEN DİĞER ÇALIŞMALARLA İLGİLİ HABER VE FOTOĞRAFLAR SİTEMİZE EKLENECEKTİR

Son Güncelleme :  05/09/2015 Saat 11:14:02 Bu Haber  5243 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 11/09/2015 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
HAYIR İŞLEYENLERIN HAYRINI ALLAH KABUL ETSIN BU ARADA GÜZEL İYİ İNSANIDA HATIRALARIMIZDA CANLANDI ALLAH RAHMET EYLESIN DERGAHTA AZ SOHBET ETMEDIK

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 08/09/2015 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Cenab-ı Allah İkramiye teyzemizin hayrını kabul buyursun,hangi maksat ve niyetle yaptıysa maksat ve niyetine nail eylesin,Rabbim böyle hayırseverlerin sayısını artırsın.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 07/09/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
EGİTİM GÖREN YAVRULARIMIZA BUTÜR HİJJENİK ORTAMI SUNAN BAŞTA YURDUSEVEN AİLESİ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. DARISI DİĞER HAYIR SEVENLERİN BAŞINA OLSUN. EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 07/09/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Eğitime yapılan bu hayırlı hizmete maddi ve manevi emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu tür hizmetler zayi olmaz. Diğer eksikliklerinde tespit edilerek hayırsever Dişli''li hemşehrilerimize iletilmesi ve en kısa sürede giderilr inşallah.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta