26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(26/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 İLÇE MÜFTÜSÜ DİŞLİ ÇARŞI CAMİİNDE GECE KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
İLÇE MÜFTÜSÜ  DİŞLİ ÇARŞI CAMİİNDE GECE KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ





Bolvadin Müftüsü Muammer Kavşak Bey 12 Ocak Salı günü yatsı namazında Çarşı Camii'nde kasabamız cami görevlileri ve gece kursuna katılan öğrencilerle buluştu. Öğrenciler dini konularda müftü Bey'e sorular sordu.


Öğrencilerin milli ve manevi değerlerimize göre yetişmesi için üstün gayret gösteren İlçe Müftüsüne ve Din görevlilerine teşekkür eder, başarılar dileriz.

















































Son Güncelleme :  13/01/2016 Saat 19:10:24 Bu Haber  5154 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2068 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 25/01/2016 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Kururmlar ikamet edilen yerden yürütülmez. Yer zaman ve mekan mefhumunu ortadan kaldırarak hizmet için elinden gelen gayreti göstereceksin. Bolvadin Müftülüğü de Kasbamız Din Görevlileri ile birlikte bu güzel faaliyeti gerçekleştirmişler. Allah razı olsun. Güzümüzde hizmet isteyene mazeret kalmamıştır. Yeretki gönülden isteyelim.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 24/01/2016 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
ALLAHIN İLK EMRİ OKU YANİ YARATANINA KARŞI CAHİL OLMA HZ ALİ NE DEMİŞ BANA BİR HARF ÖĞRETENİN KIRKYIL KÖLESİ OLURUM HİZMET KURAN ADINA OLUNCA TABİİKİ AYRI BİR GÜZEL ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİ GEÇENLERDEN AMİN

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 24/01/2016 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
İLÇE MÜFTÜMÜZE GEÇ SAATLARDE BİLE GÖREVİNİNN BAŞINDA İŞİNİ TAKİP ETMESİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ. KURSİYERLEREDE BAŞARILAR DİLİYORUZ

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 20/01/2016 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde :Sizin en hayırlınız Kur''an''ı öğrenen ve başkalarına da öğreteninizdir.buyuruyorlar.İşte büyük müjde,işte hayırlı bir topluluk...Allah kelamını öğrenmek amacıyla camilere ve Kur’an Kurslarına koşan kardeşlerimiz ve fedakarlık ederek onlara Kur''an öğreten hocalarımız inşaalah bu hadisin müjdesine nail olurlar.Darısı bu müjdeye nail olmak isteyen kardeşlerimizin başına.Rabbim ilimlerini ve yüreklerindeki Kur''an aşkını artırsın.Rabbim böyle ilim meclislerinin sayısını artırsın.Ayrıca müftülüğümüzün organize ettiği geçen sene de uygulanan 15 tatilde HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE kampanyasında da tüm çocuklarımızı 15 tatilde mahallelerindeki camiye bekliyoruz.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta