25 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ'NDEN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM(Güncellendi)
AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ'NDEN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM(Güncellendi)


AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ'NDEN DUYURU

Derneğimiz Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize bulundukları zor durumdan ötürü maddi yardım yapma kararı almıştır. Yardımlarımız savaş mağduru çocuklara ayakkabı ve elbise yardımı şeklinde olacaktır.

Yardımlarımızın daha hızlı bir şekilde olabilmesi için dernek üyelerimizin de faal bir şekilde çalışması gerekmektedir. Bunun için Avrupa'nın bazı şehirlerinde ki arkadaşlarımız isim listesi oluşturacaklardır. Bu listelere yapılacak yardım meblasını söylemeleri ilk etapta yeterli olacaktır. Bilahare tahsilat işlemleri sonradan da yapılabilir. Zamanımızın kısıtlı olması sebebiyle böyle bir uygulamaya gidilmiştir.

Avrupalı gurbetçi kardeşlerimiz ayrıca iş yerlerinde ki diğer hayırsever iş arkadaşlarına kampanyamız hakkında bilgilendirme yaparak katılımın yüksek olmasını sağlayabilirler.

Kampanyamıza katılan kardeşlerimiz yardımlarının daha hızlı bir şekilde olabilmesi için Bischofsheim bölgesi, Köln bölgesi, Bielefeld bölgesi, Berlin bölgesi,Fransa Le Havre bölgesi temsilci kardeşlerimize ulaşabilirler.

Ayrıca sosyal medya aracılığıyla derneğimiz adreslerinden herhangi birine de ulaşabilirler. Bizler bu kampanya boyunca bir hafta 7x24 hizmet vermeye gayret edeceğiz. Derneğimizin Facebook adresinden de bu konu takipçilerimize bilgilendirilecek ve güncelleme yapılacaktır.

Bayırbucak Türkmen din kardeşlerimize ve çocuklarına yapacağınız hayırları Allah katında şimdiden Kabul buyursun. Selan ve dua ile

AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU


KAMPANYAMIZA KATKI SAĞLAYAN KARDEŞLERİMİZİN İSİM LİSTESİ.

Kampanyamız sonlanmış olup ileride bilgilendirilecektir.

Nurullah Okumuş - Ahmet Kandemir - Ümit Susan - Vatan Kodeş - Celal Ağılönü - M.Vural Yurdusev - Adnan Tunç - Fatih Gedik - Salih Ağılönü - İsa Gedik - Süleyman Elmas - Nejla - Salih Tunç - Mustafa İlbegi - Tahsin Arslan - Ali Uyar - Veli Aydoğmuş - Şamil Petek - Mehmet Ağılönü - Uğur Çelik - İsmail Çakıl - Adem Çınar - Turan Gümüş - Mennan Petek - Aytekin Ağılönü - Bekir Erokutan - Mevlüt Mert - Medine Yurdusev - İbrahim Köylü - Emre Rabia Tekeş - Mahir Okumuş - Kazım Ay - Yenal Yurdusev - Ferudun Altunkaynak - Atilla Ilbegi - Bayram Albayrak - Ali Kandemir - Ali Özdemir - Halil Çelik - Halil Ece - Hayati Kılınç - Nesibe Altın - Sadık Kaya - Kadir Çağlayan - Hasan İlbeği - Tuncay Çağlar - Muammer Dastekin - Mustafa Jurnal - Serkan Şahinoğlu - Mustafa Dal - Battal Dönmez - Ahmet Tekeş - M.Ali Gümüş - Muhammet Pamukçu - Yusuf Gümüş - Tolga Yeter - Mevliye Çınar - Mustafa Sarıca - M.Ali Aska - Latif Polat - Ramazan Azman - Muhammer Karakar - Erdal Yılmaz - Hüseyin Tayan- Mehmet Şahin- Rıfat Dönmez- Pınar Muhaciroğlu- Abdil Kılınçkaya- İbrahim Çay- Tarık Çakır- Oğuz Çalış- Asiye Dönmez- Mehmet Yurdusev- Ali Susan- Nuri Kandemir- Muhammet Mert- Levent Karaaslan- Bayram Üyümez- İsmail Aldemir- Ahmet Ay- İbrahim Ölmez- Ömer Özdemir- İsmail Çelik- Erkan Özdemir- Hakan Tunçbilek- Baki Arslan- Ramis Çakır- Kenan Abi- Hakan Yilmaz- Cihan Karacabey- Salim Akser- Kaya Özdemir- Sedat Özkan- Ayhan Gün- İsa Özdemir- Medine Ercan Gökcen


Yardım kampanyası kapanan bölgeler :
Berlin Bölgesi : 980 Euro
Fransa Colmar Bölgesi : 1030 Euro
Le Havre Bölgesi : 460 Euro
Bielefeld Bölgesi : 1000 Euro
Bischofsheim Bölgesi : 2000 Euro

Diğer bölgeler bittikçe haberde güncellenecektir.










Son Güncelleme :  26/01/2016 Saat 09:04:34 Bu Haber  6158 Kez Okundu



Avrupa ' dan bildiriyor
 
Cennet Taşpınar

firtina_cennet_79@msn.com

Sitemizde 70 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 03/02/2016 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Böyle hayırlı bir faaliyeti organize eden ve emeği geçen ve yardımda bulunan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun,Rabbim Bayırbucak''lı Türkmen kardeşlerimizi moskof rusyanın ve zalim esedin zulmündem muhafaza eyleyip Türkmen kardeşlerimize muzafferiyetler zalimlere de büyük bir hezimet ve yenilgiler göstersin inşaallah.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 25/01/2016 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Hkiki Müslüman diğer müslümn krdeşinin zor gününde kendini gösterir. Haketmediği zulüm altınd kalan din kardeşine eleinden gelen yardımı, onlar için hyır duada bulunur. Zalimlerin zulmü ltınd kalan tüm Müslümn kardeşlerimize Allah yardım eylesin. Bu vesile ile maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Allah hiç bir müslümanı zalimin eline düşürmesin, muhtaç etmesin.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 24/01/2016 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
AVRUPADAKİ GURBET KUŞLARI YARDIM KONUSUNDA DÜNYANIN NERESİ OLURSA OLSUN MERHAMETVARİ BİR ŞEKİLDE ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIKLARINI BUGÜNDE GÖRMÜŞ OLDUK ALLAHIM TÜRKMEN KARDEŞLERİMİZİN İÇİNDEKİ ZOR DURUMDAN KURTARSIN İNŞAALLAH KARDESLERİMİZE HERTÜRLÜ YARDIMI ESİRGEMEYEN VATANDAŞLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN AVRUPADAKİ DİŞLİLER YİNE YAPMIŞ OLDUKLARIYLA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI VAROLUN İNŞAALLAH ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN AMİN

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 24/01/2016 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEGİNE BU YARDIM KAMPANYASINI BAŞLATTIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETİYORUZ. YADIM SEVERLERİN YADIMLARINI CENABI ALLAH KABULETSİN İNŞALLAH.

     
     
 Yorumlayan : Avrupa Dişliler Derneği      Tarih : 21/01/2016 00:00:00
   
BIRIMIZ HEPIMIZ,HEPIMIZ DISLIMIZ ICIN
28/04/2014
Mesaj Bilgisi
121

Tecrübeli Üye
 
AVRUPA DISLILILER DERNEGININ BASLATMIS OLDUGU BU KAMPANYA DESTEKLERINI ESIRGEMEYEN BASTA DISLILI HEMSERILERIMIZE VE GURBETTE KI DIGER DOSTLARIMIZA TESEKKÜRLERIMIZI BIR BORC BILIRIZ.SELAM VE DUA ILE

     
     
 Yorumlayan : Mustafa Okumuş      Tarih : 16/01/2016 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Bayırbucak Türkmen kardeşlerimiz adına açmış olduğunuz kampanya için Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulunu ve Başkanını kutlarım. Bildiğiniz gibi Bayırbucak Türkmenleri için kasabamızda da kampanya açılmış .Dişli Beldemizden iki tır gönderilmişti. Bolvadin İmaret Mahallesi Muhtarı da bizzat yardımlarla birlikte gitti. Yardım yerine ulaşmış. Ancak Türkmen kardeşlerimizin en çok ihtiyaç duyduğu çocuk ayakkabısı ve çorabı. çocuk giysileri. Muhtar bazı fotoğraflar çekmiş çocukların ayağında çorap yok. Ayakkabı yırtılmış vaziyette. Toplanan kaynaklara eşya alıp gönderme imkanınız varsa çocuklara ait giyeceklere öncelik vermeniz uygun olur diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin. Rabbim yardımlarınızı şimdiden kabul etsin

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta